Şimdi Ara

dead space 2 bir bölümü gecemedim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu bolumde bir yaratık cıkıyor 2,3 defa vurmama ragmen olmuyor.Bu bölümü gecebılen varmı?Tüm silahları çıkaran hıle vs varmı?

http://img254.imageshack.us/img254/2235/deadl.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 20 Mayıs 2012; 12:35:48 >

• dostum o yaratığı öldüremiyorsun sadece yavaşlat ve bacaklarını ve kollarını kopar silah olarak plasma-cutter seç ardından yaratığı yavaşlat ve kaç bu kadar asansöre bin sonra geçmiş olsun
  • bende burada takılmıstım sora youtube baktım sende ordan bak takıldıgın bolumu yaz cıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

dostum o yaratığı öldüremiyorsun sadece yavaşlat ve bacaklarını ve kollarını kopar silah olarak plasma-cutter seç ardından yaratığı yavaşlat ve kaç bu kadar asansöre bin sonra geçmiş olsun

çokda zor bir boss değil bence , youtube da çözümleri var bossların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

dostum o yaratığı öldüremiyorsun sadece yavaşlat ve bacaklarını ve kollarını kopar silah olarak plasma-cutter seç ardından yaratığı yavaşlat ve kaç bu kadar asansöre bin sonra geçmiş olsun

çokda zor bir boss değil bence , youtube da çözümleri var bossların

eskiden youtube mu vardı ya ne beleşçi oyuncular olduk artık

• Daha burdan takıldıysan ilkokul ingilizcen bile olsa anlardın ne yapacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodorus321 -- 20 Mayıs 2012; 17:51:37 >
  • beyler ben dead space 1 i oynamadim.bu yavaslatma hangi tusla oluyor.L1+o ya basarakmi yavaslatiyoz.neyse sonra yputuba bakarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dead Island 2 [PC - ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.