Şimdi Ara

Dead Rising 3'ün Türkçe Yaması Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

Xbox One'ın çıkış oyunlarından olan ve 2014'ün dördüncü çeyreğinde PC için piyasadaki yerini alan Dead Rising 3'ün Türkçe yaması TechnoGame ekibi tarafından yayınlandı.

Uzun zamandır sekiz kişilik çeviri ekibi ile devam ettikleri Dead Rising 3'ün Türkçe çevirisi, bu yılbaşına kadar hazırlanarak oyunculara sunuldu. Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz.

Türkçe yama, şu an Türkçe karakterleri desteklememektedir ancak ilerleyen zamanlarda Türkçe karakterlerin bir yama güncellemesi ile oyuna eklenmesi planlanıyor. Türkçe yama ile ilgili tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi oyunlar.

• Harika...
  • Yapanlarin elleri dert gormesin. RYSE SON OF ROME TR yaması var mı arıyorum bulamıyorum :(

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Yapanlarin elleri dert gormesin. RYSE SON OF ROME TR yaması var mı arıyorum bulamıyorum :(

Henüz çıkmadı maalesef bende bekliyorum oyunu ikinci kez tam anlayarak bitirmek için.
  • Yapanlarin ellerine saglik tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun bu çeviri oluşumuna.

Birçok oyunu hızlı ve kaliteli çevirerek bizlere sunuyorlar.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • süper olmuş teşekkürler hemen indiriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emeği geçenlerin eline sağlık.Technogame ekibine helal olsun.Adamlar yapıyor
  • yama inmiyor linkte problem var lütfen yenilermisinizz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.