dc++ ile ilgili kafaniza hic bir sey takilmasin!!! yeni baslayanlar sakin karmasik diyip dc++'den vazgecmeyin butun sorunlarinizi en ince ayrintisina kadar bu baslik altinda bana ve arkadaslarima ulastirabilirsiniz ve boylece bizde bilgimiz dogrultusunda en kolay,en pratik ve en dogru cozumleri size aktarabiliriz!!!
dostum benim beklediğim bu değildi ama en kısa sürede dc++ kurup sorumu yazacağım....
ben dedigimi yine yapacagim ama parca parca olacak neden boyle oldu basina oturdum ve insanlar hangi sorunlarla karsilasabilir diye dusundum ve o kadar cok sey geldiki aklima butun bunlari dedigim sekilde anlatmak cok uzun surecekti bende bu sekilde karar verdim
ADSL G500 Dlink modemi olan arkadaslar port acma konusunda sorunlariniz olursa onlarida burda dile getirebilirsiniz sadece g500 icin mi hayir diger modemler icinde sorulariniz olabilir gerekli yanit yada gerekli olan link size ben ve arkadaslarim tarafindan ulastirilacaktir.
o ne lan ben buraya yazı yazmıştım silindimi yoksa:))
bende dc++ kuLLandım bende elimden geldiğince yardımda bulunabiLiirm. zoom x4 modemi olan arkadaşlara port açma ve aktif olarak bağlanabilmeleri için no-ip.com dan id almalarını hakkında bi yazı war eLİmde . onu yazacam...
konu disi biraz ama imza pek olmamis, uyari almadan degistirsen bence daha guzel olur. ayrica dial-up kullanan arkadaslarimizin oldugunu da unutmayalim. herkes datalari cok hizli alamiyor.
DC++ kurdum arama yapıyorum arıyor diyor ama hiçbir program bulmuyor.yardımcı olun...bağlandığım bütün serverlerde böyle dedi.
imza konusunda bende cok dusundum dun zamanim olmadi photoshopla ince ayar yapmaya simdilik kaldirayim daha sonra daha guzelini yerlestiririm Bu arada arkadaslara duyurulur artik sorulariniza gece gec saatlerde ancak cevap yazabilecegim isten dolayi
arama yapip program bulamamasinin nedeni buyuk ihtimalle bir huba bagli olmamanizdir verecegim siteye gidin yada yarin ancak (isten dolayi kusura bakmayin) burada yayinlayacagim resimde gosterdigim dc++ uzerindeki (file'in hemen altinda bilgisayar sembolu) bilgisayar sembolune tiklayarak baglanabileceginiz hublari gorebilirsiniz www.hublist.org bu adreste hublarin adresleri var sayfanin sag ustunde istediginiz ulkenin hublarini istediginiz bir anahtar kelime ile ornegin mp3 aratabilirsiniz
Invalid IP in ConnectToMe. Check your client settings! uyarısı ile karşılaşıyorum.ne gibi bir ayar sorunu olabilr.
quote:
memosss'un imzası:
türkün türkten başka dostu yoktur! ama hiç bir türk dosyalarını başkasıyla paylaşmak istemez! herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez! lütfen netlimiter kullanmayın kullananLarı uyarın! netlimiter kullanmıyorum! divxLerim de açık uploadum da memosoz
Net Limiter'sız internete adım atmayın. Upload'u TAMAMEN engelleyen bir program çıkana kadar da NL'ı bırakmayın
Bu arada ben de DC++ 'ı severim. Alemdeki EN KRAL P2P yazılımıdır. Sorularınızı cevaplayabilirim...
quote:
Orjinalden alıntı: Faux Carnival
quote:
memosss'un imzası:
türkün türkten başka dostu yoktur! ama hiç bir türk dosyalarını başkasıyla paylaşmak istemez! herkes cennete gitmek ister ama kimse ölmek istemez! lütfen netlimiter kullanmayın kullananLarı uyarın! netlimiter kullanmıyorum! divxLerim de açık uploadum da memosoz
Net Limiter'sız internete adım atmayın. Upload'u TAMAMEN engelleyen bir program çıkana kadar da NL'ı bırakmayın
muahhauhhauahuahauhaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: KeanuReeves
DC++ kurdum arama yapıyorum arıyor diyor ama hiçbir program bulmuyor.yardımcı olun...bağlandığım bütün serverlerde böyle dedi.
aktif pasif oLayı war dc'de büyük bi ihtimalle aktif değilsin sen... akitf olmak için modemden port açmalısın...
keanu senin sorunun ip numarasi ile ilgili 1)buyuk ihtimalle adsl modemden port acmamissin yada 2)dinamik ip kullandigindan dolayi actigin port icin kullandigin ip degismis o uyarinin yazdigi sayfada birde senin ip numarani belirtmis olmasi lazim bunu ordan kontrol et ip degismismi diye yadawww.whatismyip.com adli internet sitesinden su anki ip'ni ogrenebilirsin eger modemden port acmadim ve acmayida bilmiyorum diyorsan buraya modemin markasini yaz ben hemen cevap veremesem bile veren bir arkadas olacaktir yada 3)bir firewall arkasindan aktif olarak baglanmaya calisiyorsun sorunun bu 3 tanesinden biri.. faux carnival hic dusunmedinmi eger uploadi tamamen engelleyen bir program olsa su anda dc++ da dahil calisan butun p2p lerin bir anlamda calisma mantigi tamamen fos cikar bu programlari ayakta tutan upload senin kullanmani engelleyemem benim dusundugum mantik cercevesinde dusunmeni ve biraz olsun uygulamayi denemeni isterim bikerede download yapmamak icin otur basina ve netlimitter'i kapat insanlarin upload yapmasina izin ver bak bu iste paylasimlarin en guzeli olur tipki bizim su anda bu forumda yapmaya calistigimiz gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: ummaz
faux carnival hic dusunmedinmi eger uploadi tamamen engelleyen bir program olsa su anda dc++ da dahil calisan butun p2p lerin bir anlamda calisma mantigi tamamen fos cikar bu programlari ayakta tutan upload senin kullanmani engelleyemem benim dusundugum mantik cercevesinde dusunmeni ve biraz olsun uygulamayi denemeni isterim bikerede download yapmamak icin otur basina ve netlimitter'i kapat insanlarin upload yapmasina izin ver bak bu iste paylasimlarin en guzeli olur tipki bizim su anda bu forumda yapmaya calistigimiz gibi...
güzel kardeşim.. ben upload'u engelliyorum ve en ufak bir vicdan azabı dahi duymuyorum...
zaten topu topu 128 bağlantım var, onun da bir bölümünü millete dosya dağıtmaya harcayamam. olsaydı 1 mbps bağlantım, düşünürdüm. zaten ben upload'u açsam ne olacak, açmasam ne olacak? 10 adam benden dosya çekmeye kalksa benim bağlantı devre dışı kalır.
zaten torrent'larla biraz ilgileniyosan, SEEDER olayını duymuşsundur. Download'larda bol seeder'ı olan dosyaları seçersen hem senin için hem de herkes için süper olur. Yani sadet...
YAŞASIN NET LİMİTER!!!
kullan yada kullanma beni ilgilendirmiyor sen bi cevap yazmak istemissin sadece ve duygularini belirtmissin net limiter kullandigin icin mutluysan bizde seninle birlikte mutlu olalim 2048 gelecekmis bak istedigin kadar upload yaptirirsin artik bu gereksiz net limiter tartismalarininda sonu olur ayrica o baglanti hizinda sen kullan net limiteri seni varya hub'un h sine sokmazlar bi guzel yedirirler sana 'i hadi simdi 128 de hak veririm belki ama 2048 ken olursa olmaz o zaman harbiden ayip edersin artik selametle bu arada ben kullanmiyorum
dc++ ile pek bi cevap a yok şimdi dc++ ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar benim sorduğum sorulara benim yazdığım yazıyı alıntı yaparak cevaplamalarını rica ediyorum... daha sonra resimli ve yazılı anlatım yapmam için lazım olacak... Ben severim yazılı ve resiml anlatım olarak çalışma yapmayı....
1. sorum dc+++ nereden indirecem bunun da modeları var mı? hangi modunu indirmeliyim?...