bendeki de hublara bağlanıyo download da yapıyo ama search yapmıyo. bütün filelarla denedim. 0.30 versiyonu neden olabilir? aktif de pozisyonum
pasifken search yapılmıyor diye biliyorum. şu anki ip numaranı we açtığın portu yazarak tekrar dene. bağlantıı her gittiğinde ip değişiyor çünkü...
Arkadaşlar dc++ ustası ummaz bana yardım etti forumlarda okudum modemde port vs açtım
dchub.divxforever.com:1090
quick connect 'e yazıyorum bu hub'u hublardaki kişilerin bilgisayarındaki dosyaları görüntüleyebiliyorum ite kaka indirebiliyorum ama 200 mb üstü bi dosya indirmedim daha genel olarak indirdim 1 gb'a yakın dosya indirdim....
emule'de hangi dosyayı indireceğimi düşünür dururdum ve aratma sonucunda baya uğraşırdım hangisin indirsem diye bu dc++ 'da istediğim ikişiyi seçip ondan beyendiğim dosyayı indirebiliyorum.....
bu çeşit çeşit meyvayı görerek seçip almaya benziyor düşünmüyorsun kafandan hayal edip hangi meyvayı yesem diye....
şimdi bir kaç sorum olacaktı Aktif olup olmadığımı nasıl anlarım.... no-ipvs hepsini aptım search dediğimde dosyalar lank diye geliyor karşıma anında o kadar hızlı ki şaşıyyorum.... ama dosya indirme yavaş
artı olark birden fazla kişiden aynı dosyayı indirmek için ne yapmalı...
arkadaslarim sunu atliyor olabilirsiniz sharing yazan kisimda alt tarafta upload slots yazar onu 4 yapip deneyin bu yaptiklarinizi yine sorun olursa cozumune bakariz bu dunyada bi olumun caresi yok sikmayin caninizi
bende dc++ da active olamadım.modemim loopcomm lp-al301u adsl usb modem.yardımlarınızı bekliyorum.
aktif olup olmadığımı nasıl anlarım...
quote:
aktif olup olmadığımı nasıl anlarım...
search yapabiliyorsanız aktifsinizdir.
quote:
artı olark birden fazla kişiden aynı dosyayı indirmek için ne yapmalı...
download kesilince sağ tıkla orda benzerini bul de boyutu aynı olani indir. kaldığı yerden dewwam eder( yanlşış hatrlamıyorsam böyLeydi )
dc'de settings'e girdiğinde connection settings bölümünde active işaretlidir ya da passive olan. bağlantı ayarlarına müdahale etme gibi bir şansın yoksa passive mode ile daha rahat edersin.
şimdi ilgili dosya bi film dosyası (şu an baktım hiç bi osya kullanıcısı offline değil ismi shrek.avi a kullanıcısnda var ve eleman online ama no slots avaliable diyor be aynı anda bu dosyaya sahip c ve e kullanıcısndan da insin..
sağ tıklıyorum = Get file list Match Queue Send private messegae Add to favorites Grant extra slot Remove From user Queue Force Atamp Copy Nick To clipboard Close Connection
gibi yazılar çıkıyor bunlar ne anlama geliyor gerçi birazını biliyorum ama sizde bi açıklarsanız iyi olur....
ayrıca ummaz ve MemoSoZ çok sağolun dc++ öğrendim sayenizde
bu arada search iyi yapıyor ara diyorum lank anında bi liste geliyor no-ip olayı port açma vs yaptım demek ki işe yaradı.... çok teşekkür ederim...
turkce dosyasını yoLLayim istersen sana turkce kuLLan dc'yi
mail attım sana ama becerebildim mi bilmiyorum. umarım gelmiştir dosya.
bak ne guzel bi arkadas sayemizde olayi kapti daha niceleri kapacak bu dc++ olayini ama bunun gelecegide var oyle sadece programi anlatmakla olmaz zamanim elverdigince soz verdigim seyleri yapmaya calisiyorum guzel projeler var aklimda hepsini bir bir yapip size sunacagim sorularinizla sadece siz degil baskalarida aydinlaniyor unutmayin!!! bu arada o sigara marlboro'dur kısa kırmızı
bana loopcomm lp-al301u modemde port açmayı öğretcek yok mu
ya arkadaslar benden de ilginc bir soru gelsin dc++ kullanmistim onceden bayagi bir sure ancak format attiktan sonra tekrar dc++ kurdum c ye d deki dosyalarimi paylasima actigim klasor 17 gb yaklasik ancak dc++ bunu 0 olarak goruyor ayni sekilde mp3 lerin oldugu klasoru aciyorum onda da 4 gb yaklasik onuda 2 gb goruyor acaba niyedir ki
paylaşıma açtığın yerde gizli dosyaLar wardır belki. orda öyle bi seçenek oLacaktı zaten. gizli dosyaları paylaşıma aç diye.. baştan aç payLaşıma....
MemoSoz senin soyledigin seyi onceden yapmistim olmadi simdide yaptim yine olmadi ya aslinda paylasima actigim klasor de hic de gizli dosya yok mesela divx klasoru war 20gb onu 0gb olarak goruyor ya Yinede ilgilendigin icin tesekkur ederim.
merhaba arkadaşlar öncelikle dc++ ile ilgili yardımı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. bende tüm p2p programlarını denedim. aslında bana kalsa yada daha doğrusu benim en iyi sonuç aldığım ares oldu. ama onda da çok sınırlı kaynak bulunduğundan vazgeçtim. dc++ gayet iyi gibi. aktif pasif konusuna gelince. ben pasif kullanıcıyım. çünkü aktifken search yapamıyorum. ama pasif olunca search de yapabilirim bulduklarımı indirebiliyorum da. yani pasif veya aktif olmak o kadar da önemli değil. sadece pasifsen aktiflerden download yapamazsın diye biliyorum. yanlışsam düzeltin lütfen. hıza gelince upload olmadığı sürece tatminkar ama upload başlayınca hız bayaa bir düşüyor bende. tek canımı sıkan konu bu. onun dışında gayet memnunum. sharing e gelince. bende ilk etapda bu sorunu yaşadım. yani dosyam 10 gb iken dc++ bunu daha düşük görüyordu. bende şöyle yaptım. sharing kısmındaki klasörü önce remove ettim daha sonra aynı klasörü add yaptım. bu esnada dc++ bu klasörü inceledi ve incelemeyi bitirdiğinde(ingilizcesi sanırım hasted oluyor) sorun kalmamış oluyor. yani dosyanın gerçek boyutunu sharing e açmış oldu. port açma olayını denemedim. tam olarak da bilmiyorum. modemim pikatel quartet. yardımcı olabilecek varsa sevinirim. herkese kolay gelsin.