Bildirim
fm 2008 te cok buyuk bi sorunum var!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım lig için kayıt etmemişsin.bn bu kadar teferruatı kaldıramadım ve bıraktım oyunu
_____________________________ psn
acaltun17 -
Evet oyuncuları kayıt ettirmen gerekiyor submit squad confirmation gibisinden bir şeyler çıkıyor onda istediğin oyuncuları seçip onaylatıyorsun.. _____________________________ -
lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin _____________________________ ***Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur*** -
quote:
Orjinalden alıntı: piramid
lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin
Kadro numarasıyla alakası yok. Oyuncuları kaydetmesi lazımdı._____________________________ 06-600RR
-
ben de cok severdim oyunu ama 2 yılda cok bozdular oyunu zevk filan kalmadi size tavsiyem fifa manager 2008 i almaniz oyunun islenisi ayni ama sahada is deisiyo mercimekler yerine fifa2008 oynuo gibi adamlari izleyebiliosunuz tavsiye ederm _____________________________ cazador -
quote:
Orjinalden alıntı: Baba Naber
quote:
Orjinalden alıntı: piramid
lig baslamadan veya ligin ikinci yarısı başlayacagında senden kadro numaralarını ister o zaman numaraları secer kaydedersin eger haberlerde gözünden kacırırsan veya numaraları gönderdikten sonra yeni oyuncu alırsan oyuncuların oldugu bölüme gir sağ alt köşede tam hatırlamıyorum change butonu bulunuyorsa oraya tıklayıp oyunculara istedigin numaraları verebilirsin böylece tüm maclarda oynatabilirsin
Kadro numarasıyla alakası yok. Oyuncuları kaydetmesi lazımdı.
In out gibi birşey vardı hartırladığım kadarıyla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 23 Mayıs 2008; 22:29:31 >_____________________________ Atatürk'ün izinde.
-
Evet devre arasında oyuncu kayıt ister in-out gibi 25 kişi seçebiliyorsun max kayıt edeceklerine in koyman lazım yoksa oynatamazsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler