Şimdi Ara

DAYİMA CİN MUSALLAT OLDU YARDIM!!!--SON DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle csb değildir.Dayım garip garip (Soğuk)davranıyordu.Bizde bundan ilk şüphelenmedik.Ama Son 1-2 günde aldığım habere göre saldirgan olmaya başlamış.Bizimkilerle beraber dayımın yanına gittik.Bizi düşman falan olarak gördü herhalde.Sonra zar zor arabaya bindirdik.Dayım durmadigi için yukardan ip alıp koltuğa bağladık.Önce bir doktora gittik birşey anlamadı tabiiki.Sonra yaşlı bir kaç teyzeye gittik.Buna cin musallat olmuş dediler.Bizde sorduk sorusturduk bir tane cinci hoca bulduk.Gittik bize bir karışım hazırladı zor bela içirdik.Fakat eve gittiğimizde iyice kötü oldu.Kardeşimin kolunu benimde bacağımı yaraladı.Ne yapacagimizı şaşırdık.Lütfen yardım edin Csb değil

Başka bir doktora gittik bize orada 'Karnına bastırın dedi.Bastırınca içinden bu çıktı ve dayım düzeldi
     DAYİMA CİN MUSALLAT OLDU YARDIM!!!--SON DURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 4 Ekim 2015; 14:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın dabbe7
  • Öncelikle csb değildir.Dayım garip garip davranıyordu.Bizde bundan ilk şüphelenmedik.Ama Son 1-2 günde aldığım habere göre saldirgan olmaya başlamış.Bizimkilerle beraber dayımın yanına gittik.Bizi düşman falan olarak gördü herhalde.Sonra zar zor arabaya bindirdik.Dayım durmadigi için yukardan ip alıp koltuğa bağladık.Önce bir doktora gittik birşey anlamadı tabiiki.Sonra yaşlı bir kaç teyzeye gittik.Buna cin musallat olmuş dediler.Bizde sorduk sorusturduk bir tane cinci hoca bulduk.Gittik bize bir karışım hazırladı zor bela içirdik.Fakat eve gittiğimizde iyice kötü oldu.Kardeşimin kolunu benimde bacağımı yaraladı.Ne yapacagimizı şaşırdık.Lütfen yardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayima değil kardeşim daima dır doğrusu.türkçemizi düzgün kullanalım
  • öncelikle csb değildirden sonrasını okumadım

• Şizofreni diye bi hastalık hiç duymadınız dimi knk

• Quality csb.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp gerçekler ile ilgilenir, bu tarz insan aklına aykırı uydurma şeylerle ilgilenmez. Dayınız hastanelerin ilgili bölümüne gidebilir.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Psikiyatri
  • up

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Tıp gerçekler ile ilgilenir, bu tarz insan aklına aykırı uydurma şeylerle ilgilenmez. Dayınız hastanelerin ilgili bölümüne gidebilir.

Bu konu csb olsa bile cinlerin varlığını kabul etmiyor musunuz ?

• Eti cin mi?

• Yumruğunla öldür onu

• Bira içsin, cin çarpar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KatipBey

quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Tıp gerçekler ile ilgilenir, bu tarz insan aklına aykırı uydurma şeylerle ilgilenmez. Dayınız hastanelerin ilgili bölümüne gidebilir.

Bu konu csb olsa bile cinlerin varlığını kabul etmiyor musunuz ?

Garajımda görünmeyen, sadece benim gördüğüm 10 tane ejderha var, bunların varlığını kabul etmiyor musunuz?

• Cin değildir o cin olsa duramazsın

• Hangi şehir semt ?

• Turkiyede insanlar ne cahil hemde bu internet çaginda
  • Bağla,karşısında uzun besmele, nas felak omu tepkilerini ölç bana bildir,bir arkadaş akrabasini sahabe yardımi yontemiyle kurtarmisti,ama böyle olaylar köylerde issız yerlerde olur buyük ihtimal sizofendir

• hapocod kullanıcısına yanıt
    Görünüşe Göre Ateistsiniz.
  • Psikiyatra götürmende fayda var. Cinmiş minmiş bunlarla uğraşıp boşuna vakit kaybedip dayının yanında kendi psikolojinizi de bozmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.