Şimdi Ara

Dayanıklı Android Telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babama android bi telefon almayı düşünüyoruz.

inşaat işiyle uğraştığımız için telefonun dayanıklı olması şart düştü mü hemen sorun çıkarmıcak bi telefon olmalı

fazla üst düzey bi telefon olması gerekmiyor ve ekranı da çok büyük olmamalı babam kullanacak malum

fiyat sorun değil.

önerilerinizi bekliyorum.

• Xperia z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 compact alin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z1,z,pr ye bakabilirsin yada samsung galaxy active yada motorola moto g
  • sony xperia active . dalga geçmiyorum böyle bir model var biraz araştırırsan bulursun.
  • Sony Xperia Z1 Compact

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 5 Nisan 2014; 23:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 Active
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Android Telefon Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucuz yollu xperıa sp onerırım,6-7 kere dusrudum kapanmadı bıle,yerden alıp ufledım aynen devam,ne cok kucuk nede cok buyuk tam orta karar ve fıyatı 1000 altında su an,dıger yandan daha ust modellerden ıse xperıa z1compact ısınızı rahatca gorur fazla bıle gelır hatta.
  • Ekranı fazla büyük olmasın demişsin galiba,arkadaşların saydıkları telefonlar 5 inç ve üzeri moto g de 4.5 bunlar biraz büyük ozaman geriye 2 seçenek var

1) Sony Xperia Go ----------Bu telefon biraz eski ama çok eski değil biraz eski fazla kötü değil ekranı da ne büyük ne küçük tabiki su ve toza dayanıklı

2)Samsung Galaxy Xcover2-------- bu üsttekine göre yeni tarihte çıktı ama aralarında fark yok hatta üstteki daha iyi diyebilirim karizma olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwDead -- 6 Nisan 2014; 0:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.