Şimdi Ara

DAYANAMIYORUM Artık | Aile Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen yardım edin.Yol gösterin.Sorunum baba denen soysuz,insan müsveddesi kişinin sürekli huzursuzluk oluşturması.En ufak şeyde bile sürekli huzursuzluk,kavga(sözlü) olsun diye uğraşıyor.Bir insan hiçmi birşeyi beğenmez.Sürekli şikayet ediyor.Yemeği beğenmez,yapılan işi beğenmez,sınavı geçeriz beğenmez,bir konuda görüş bildiririz beğenmez.Kibarca söyledim kaç kere.Ama yok hep aynı.

Şimdi çıksam sert bir şekilde uyarsam geri dönüşü olmayacak.Hayat iyice zindana dönecek.Annemi alıp başka eve çıksam nasıl bir düzen oluşturabilirim ki.Peşimi bırakmassa ne yapıcam.Artık dayanamıyorum.Birşey de söylenmiyor sürekli aynı evdeyiz.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Sinirden hergün ellerim titriyor.Annem olmasa bu yaratıkla yaşayacağıma gider sokakta yaşardım.Bir insan neden başka insanların hayatlarını karartırki,güzel yaşamak varken. NEDEN NEDEN NEDEN!!

• he diyip geçeceksin. ben bu tarz aile sorunlarına başka çözüm bulamadım. benim annem öyle babam da eskiden öyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 17 Mayıs 2018; 12:27:11 >
  • Ergenlik travması kardeş.

Aynısını bende yaşadım,sonra babamın haklı olduğunu geçte olsa anladım

Hayırlı oruçlar

Selam ve dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim, ayni sorun bizde de var. Ekonomik guc baba tarafinda olunca ne yazik ki benim de annemin de eli kolun bagli. Universiteden mezun olmayi bekliyorum. Biliyorum zor ancak huyuna gitmeye calis her zaman, nabza gore serbet ver, en azindan ayrilmak icin hazir hissedecegin sureye kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer annende bu durumdan memnun degilse anneni boşanması için ikna etmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şuan hangi durumdasınız.Çözebildinizmi.Tek çözüm yolu sabretmek mi ?
  • En ufak birşey de bile sorun bulan bir insanın,boşanma kararını duyunca vereceği tepkiyi düşünebilir misin.
    Zaten o şartlarda olsam annemle ayrı eve çıkarım.Ama el kol bağlı.Çözüm yolunu nasıl bulacağım.Bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boşanma falan bunları geç

kendini ileriye taşıyabilecek bir meşgale bul
    ister part time çalış
    yada ismek kurslarına git
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanCanlı

En ufak birşey de bile sorun bulan bir insanın,boşanma kararını duyunca vereceği tepkiyi düşünebilir misin.
    Zaten o şartlarda olsam annemle ayrı eve çıkarım.Ama el kol bağlı.Çözüm yolunu nasıl bulacağım.Bilmiyorum.
    Hocam Allah aşkına ne yapabilirki! Bu ülkede hukuk var öyle kafasına göre şeyler yapamaz ayrıca siz varsınız annenizi korursunuz .Annenize söyleyin böyle ikinizde çile çekeceginize boşansın ikiniz ayrı eve çıkın yoksa ben başka bir kurtuluş yolu göremiyorum.Karar yinede size kalmış.

• Okumayın zindan zebanisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Ergenlik travması kardeş.

Hayırlı oruçlar

Selam ve dua ile
    ergenlikle ne alakası var birader? ne babalar var çocuğunun yüzüne bakmıyor, boş muhabbet yapma git arapça şarkı mı söylüyon şükür mü çekiyon napıyorsan yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Eğer annende bu durumdan memnun degilse anneni boşanması için ikna etmelisin.
    Reis der ki;

"Bekara karı boşamak kolay"

Selam ve dua ile

• quote:

Reis der ki;

"Bekara karı boşamak kolay"

Selam ve dua ile

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

ergenlikle ne alakası var birader? ne babalar var çocuğunun yüzüne bakmıyor, boş muhabbet yapma git arapça şarkı mı söylüyon şükür mü çekiyon napıyorsan yap

Alıntıları Göster
    Hayat okulunu bitirmiş,insan psikolojisi üzerine master yapmış bir abiniz olarak tecrübelerimi paylaşmak istedim.

Sendede aynı sorun var anlaşılan,geçici bir durum,bu dönemi en az hasarla atlatmanız ümidiyle

Hayırlı oruçlar

Dua ve ana-babaya saygı ile

• Ben 18 e kadar dayak 25 e kadar küfür yedim sana tavsiyem bir meslek seç o işin en iyisi olana kadar çalış anneni kardeşini al o adamdan kurtul huzursuzluk o ölene kadar devam eder böylesi sıkıntı kendine eziyet etme onu beyninde tüket baban yok unut yeni sayfayı sen aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 17 Mayıs 2018; 13:30:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babana sorsan kimbilir ne derdi vardır?
    belki evde tek çalışan o dur ve akşama kadar el kapısında tükeniyodur ?
    belki evlatları sagısız ve hayırsızdır?
  • Öncelikle babana karşı tavır aldığında, oluşacak sorunları bildiğine göre bilinçli birine benziyorsun. Öncelikle ekonomik olarak senin veya annenin bir kaynağı yoksa gereksiz işlere kalkışma...Olayı pozitif şekilde düzeltmeye çalış, durum o kadar vahimse tek verebileceğim tavsiye mesleğine yada okuluna odaklan, ekonomik özgürlüğü kazan sonrasına daha net karar verirsin, belki o süreçte bazı şeyler düzelir.

Anlattıklarından anladığım, baban bunalımda yada bazı dönülemez pişmanlıkları var gibi...İş, sosyal hayat, aile bunlardan birinde pişman olduğu yada huzursuz olduğu durum var ki, size bunları yaşatıyor. Doğrudur haklıdır demek için değil, bir adam durup dururken keyfi huzursuzluk yapmaz.

Yaşından dolayı bazı durumlar karışık gelebilir, bence zamana bırak belki pozitif değişimler olur.
  • Aga hakli olabilirsin ama cidden karsina alip güzelce konuşmayı denedin mi? Birde ne zamandir böyle bu adam? Al karşına de babacim seni seviyoruz ama cidden böyle yapman herkesi uzuyor .bir derdinmi var yardimci olalim falan de. Adam calismaktan biktiysa gir ise azcik maddi destek ver. Annen sen saygıli misiniz adama cidden. Herseye rağmen böyle ise malesef yapacak bir şey yok. Ekonomik özgürlüğü kazanıp gidiceksin. Annenede yardjm edeceksin

• biraz uzak kalmayı dene.örneğin o oturma odasına geçtiğinde sen mutfağa geç.
    o mutfağa geçtiğinde oturma odasına yada kendi odana.
    fazla aynı ortamda takılma.
    fazla konuşma, muhabbet etme.
    karşı gelme, dikbaşlılık yapma. uzaklaş sadece.
  • quote:

Ergenlik travması kardeş.

Hayırlı oruçlar

Selam ve dua ile
    ve Aleykum Selam Rahmetullahi ve Berekatuhu.

Bilinçaltınızda "O babadır; ne yaparsa yapsın, nasıl davranırsa davransın, muhakkak haklıdır." yerleşmiş bir düşünce var. Fakat bu yanlıştır, çünkü o da sizin gibi bir karakter, bir kimse ve onun da bir kişiliği var, örnek biri olması tabii ki beklenemez ancak bu kimse "kötü" bir birey olabilir; eşine, çocuğuna sevgisini gösteremeyen, hakaretler eden buna bağlı olarak üzen, kıran ve en önemlisi "döven" biri karşısında karakterinizin olumsuz yönde etkilenmesi yadsınamaz bir gerçektir. Unutmayın, sadece "baba" niteliği ile düşünce dünyanızda anlamlandırdığınız şekilde baba olunamaz. Çünkü dünya üzerinde her yönüyle ailesine olması gerektiği gibi davranan ve değer veren milyonlarca baba var ve yine dünya üzerinde ailesine olması gerektiği gibi davranmayan ve değer vermeyen milyonlarca birey var.

Hayırlı Ramazanlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.