Şimdi Ara

Dawn of Fantasy (MMORTS - Beta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52949396/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52949396

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 21 Eylül 2011; 21:19:54 >

• Paylaşım için teşekkürler. İndirme Linki Üye Olduktan Sonra Mı Veriliyor?
  • deniyeceğim
  • Oyunun anasayfasında click here to register open beta yazısına tıkla üst tarafta bulunan. Login sayfası açılıyor orada da registera tıklayarak kayıt ol foruma kayıt olur gibi. Ardından yine aynı sayfaya dönerek login ol. Sana bir beta-key veriyor ve bunu kaydet. Bunu yaptıktan sonra download sayfasına atıyor seni. Burada launcherı indiriyorsun ve yükledikten sonra beta-keyi soruyor. Oraya giriyorsun ve oyunu indirmeye başlıyor. Ne yazık ki baya yavaş launcherı.

Kayıt olurken ingilizce iki soru var.

İlkinin cevabı 9 ikincinin de 1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 7 Ağustos 2011; 22:13:12 >
  • Biliyorum bu oyunu ya.Bende bekliyordum.Videolarda çok güzel duruyor.Paylaşım için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 7 Ağustos 2011; 22:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Oyunun anasayfasında click here to register open beta yazısına tıkla üst tarafta bulunan. Login sayfası açılıyor orada da registera tıklayarak kayıt ol foruma kayıt olur gibi. Ardından yine aynı sayfaya dönerek login ol. Sana bir beta-key veriyor ve bunu kaydet. Bunu yaptıktan sonra download sayfasına atıyor seni. Burada launcherı indiriyorsun ve yükledikten sonra beta-keyi soruyor. Oraya giriyorsun ve oyunu indirmeye başlıyor. Ne yazık ki baya yavaş launcherı.

Kayıt olurken ingilizce iki soru var.

İlkinin cevabı 9 ikincinin de 1.

İniyor Hadi Bakalım.
  • Launcher hata raporu verip duruyor. Forumda da bu sorunla karşılaşan çok. Bir çözümü var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaruNqs

Güzel oyunda LoL, HoN, CoH varken oynanır mı bilmem. Birde Age of Empires Online geliyor.

Lol ve hon tam olarak mmorts sayılmaz. Onlara moba deniliyor. Age of Empires Online ı da oynadık. O kadar değeri yok. Ama CoH güzeldir.

Sadece CoH ile benzetilebilir. Onlarında arasındaki fark dağlar kadar.
  • 2000 dosya kaldı bitmesine. 15 dakika sonra oyunda olurum tahminen. Başka gelecek var mı bu gece?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Launcher hata raporu verip duruyor. Forumda da bu sorunla karşılaşan çok. Bir çözümü var mı acaba?

olmamı tabiki var.

önce monitorü şöle --->http://video.cnnturk.com/2010/eglence/2/18/recep-ivedik-3te-gungoren-krizi tokatlayacan sönrada yumruğunu çekiç yapıp yukarda aşa monitöre vuracan takılma olmaz...

dl hız ibresi çıldırmış vaziyette bir bakıyon 700, birbakıyon 300, bir bakıyon 50 .....kb/sn ....an ve an değişiyor.

ben geliyom ama bakarsın beğenmem aynen cozzz shift - delete

• Oyuna girdim. Önce sizden bir şehir yaratmanızı istiyor ve ırk seçiyorsunuz. Ben Elfleri seçtim. Onlar da kendi aralarında üç gruba ayrılıyorlar; Forest, Swamp ve Alpine elfleri. Ondan sonra da oyuna başlamadan önce iki özellik seçmenizi istiyor. Ben defensif olarak forest protectors seçtim. İkinci olarak da Archmages'i seçtim. Archmages büyü alanında size büyük yarar sağlıyor.

Oyuna girdikten sonra elflerin ne kadar zor durumda olduğunu ve şu anda yardıma ihtiyaçları olduğunu ama yine de elf ruhunun yenilmeyeceğinden falan bahseden sinematiğimsi bir şey giriyor.

Ve bundan sonrası yorum biraz kötüleşicek. Oyunda deli gibi buglar var. Öncelikle oyun takılıyor. Ayarları tamamen kısmama ve dandik grafiklere rağmen takılıyor. Arada çizgiler falan fışkrıyor ekrana. Oynanış ve interface aşırı kötü. Birliklerin hareketlerinde delay var. Ve interface çok karışık. Oyunda bir tutarial olmaması aşırı kötü olmuş. Pek oynayamadım ama oyun aşırı derecede tırt gibi arkadaşlar. Beğenen olabilir şu anki kafamla ben bu oyunu kaldıramayacağım ama bu gece. Yarın biraz daha detayla bakıcam oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 8 Ağustos 2011; 1:44:10 >

• düz çizgiler derken aklıma direk gelen senin ekran kartı sorununun olduğu yönünde izlenim aldım. ekran kartı üzerindeki fanın dönüp dönmediğinikontrol et ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

düz çizgiler derken aklıma direk gelen senin ekran kartı sorununun olduğu yönünde izlenim aldım. ekran kartı üzerindeki fanın dönüp dönmediğinikontrol et ,

Sorun yok hocam. Sadece bu oyunda oluyor.
  • patch ın 3/1 bitti henüz imsak'a yetişmez ama bittiğinde bende dener bakarım. fışkıran çizgi diyosun 3 kez ekran kartı yakan biri olarak hepte böle hatalar üret, geliştir saldır tipi oyunlarda veya aoc gibi grafik canavarı oyunda çıkıyordu da ondan uyarayım dedim. eğer grafik yönden zorlanma varsa anca böle bir oyunda o çizgiler çıkar başka oyunlarda oluşmayabilir. nese dert etme bende deneyecem bakarız.

edit:)

hay allahım bir oyun bu kadarmı kötü olabilir şimdi düşünüyorumda burdaki video görüntüleri başka oyuna ait büyük heveslen oyunun patch atmasını bekledim sabah ezanylan patch bitti oyuna girdim bir türlü online oynayamadım doğru girmeme rağmen gıcık oyun şifre, kullanıcı hatalı dedi durdu ben sandım serverler ofline ama girşte serverler online yşil ışığı yanıyordu. ramazan kafaylan nasıl olsa oyunu yapan gevurdur die epey kulak çınlattım ancak oyunun logosundaki resimde türkiye ve arap haritası bölümü var kim bu 505 games, ReveRie world studio? türk yada islam dünyasından olmasın israil ise o zaman benim açımdan no problem . abuk subuk angutça sorusuna 5 len 6 toplayıp 2 çıkartınca kaç kalıyor die bide cevap yazdık. ayrıca oyun nda ile korunuyor hala anlayamadım. benim gözlermi bozuldu acep. nese çokta yüklenmiyeyim belki forumda böle şeyleride seven bulunabilir.

@ darkest earth resime bakarmısın sendeki görüntüylen uyuşuyormu? gerçi ss i sigle play den çektim

--->http://a1108.hizliresim.com/11/8/8/3887.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 8 Ağustos 2011; 6:57:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

patch ın 3/1 bitti henüz imsak'a yetişmez ama bittiğinde bende dener bakarım. fışkıran çizgi diyosun 3 kez ekran kartı yakan biri olarak hepte böle hatalar üret, geliştir saldır tipi oyunlarda veya aoc gibi grafik canavarı oyunda çıkıyordu da ondan uyarayım dedim. eğer grafik yönden zorlanma varsa anca böle bir oyunda o çizgiler çıkar başka oyunlarda oluşmayabilir. nese dert etme bende deneyecem bakarız.

edit:)

hay allahım bir oyun bu kadarmı kötü olabilir şimdi düşünüyorumda burdaki video görüntüleri başka oyuna ait büyük heveslen oyunun patch atmasını bekledim sabah ezanylan patch bitti oyuna girdim bir türlü online oynayamadım doğru girmeme rağmen gıcık oyun şifre, kullanıcı hatalı dedi durdu ben sandım serverler ofline ama girşte serverler online yşil ışığı yanıyordu. ramazan kafaylan nasıl olsa oyunu yapan gevurdur die epey kulak çınlattım ancak oyunun logosundaki resimde türkiye ve arap haritası bölümü var kim bu 505 games, ReveRie world studio? türk yada islam dünyasından olmasın israil ise o zaman benim açımdan no problem . abuk subuk angutça sorusuna 5 len 6 toplayıp 2 çıkartınca kaç kalıyor die bide cevap yazdık. ayrıca oyun nda ile korunuyor hala anlayamadım. benim gözlermi bozuldu acep. nese çokta yüklenmiyeyim belki forumda böle şeyleride seven bulunabilir.

@ darkest earth resime bakarmısın sendeki görüntüylen uyuşuyormu? gerçi ss i sigle play den çektim

--->http://a1108.hizliresim.com/11/8/8/3887.jpg

Online a girebilmek için oyundan tekrar oyundan üye olman gerekiyor aynı bilgilerle.

Senin grafikler daha iyiymiş hocam yine bana göre.

• aaa şimdi oldu....teşekkürler online olarak oyuna nihayet girdim . men seçtim, defenses ve military master seçtim. kent ismi ankaradan bozma Ankira oldu...

teferruatlı bir... ne, nasıl yapılacak rehbere ihtiyaç var maşşallah dizi dizi adam varda upgrade işi felan nasıl olacak? ayrıca oyunu öğrenmek açısından en iyisi galiba biraz single oynayarak antreman yapmak gerekiyor.

anca uyandım. herkese ii oyunlar.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 8 Ağustos 2011; 18:53:15 >
  • guzel oyuna benziyor :d.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.