Şimdi Ara

SWAT4'ü nereden alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar,biliyorum bayaa geç kaldım ancak arkadaşımla SWAT4 oynamak istiyoruz ancak ne Steam ne G2A gibi sitelerden oyunu bulabildim korsan sitelerde var ancak crackli olduğu için hem online oynayamayacığım hemde korsanı sevmediğim için indirmedim nereden alabilirim hala satılıyor mu?



  • 2005 te oynuyorduk güzel oyundu . ama şuan satışta olduğunu zannetmiyorum . bayağıda araştırdım şimdi . ebayda 60 $ satışta var . artık tarihi eser ayarında olduğu için zor gibi :) ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psicik96

    2005 te oynuyorduk güzel oyundu . ama şuan satışta olduğunu zannetmiyorum . bayağıda araştırdım şimdi . ebayda 60 $ satışta var . artık tarihi eser ayarında olduğu için zor gibi :) ...

    60$ bu oyuna vermek koyar :D bu tarz oyunlar önerirmisin operasyon ve co op tarzı?
  • benimde eskiden severek oynadığım bir oyundu f ye basıp ''hands up'' die bağırmak süper bir duygu veriyordu. evet doğru tarihi eser ayarında kalmış bir oyun. zamunda.net torrent sitesinde online oynanabilen SWAT 4 Gold Edition var. ben denedim ama benim pc den yada antivirus programından kaynaklı bir durum sebebiyle yada ben beceremedim :) online oynayamadık. single de sorunsuz. istersen birde siz deneyiniz 2.7 gb, ille para vermek zorunda değiliz. neyse bir diğer önebileceğim arkadaşınla oynayabileceğin aksiyon, fps oyun; benim bir arkadaşımla online ve devamlı severek oynadığımız oyun var tabi senin pc kaldırırmı bilemem. oyunun ismi RAGE (Complete Edition) 20gb :(, yine malum torrent sitesinden indirip online olarak bedava oynayabilirsiniz. sadece arka planda steam in login olarak çalışması gerekiyor. steamdaki dosyaların etkilenip etkilenmediğini bilemediğimizden boş bir steam create edersen sorun olmaz. zaten kurulum videosuda indirilen dosyanın içinde.
    saygılar.




  • gog.com'dan alabilirsin 10 dolara. Link:https://www.gog.com/game/swat_4_gold_edition

    Ben kendim gog den hicbirsey satin almadim ancak guvenilir bir site oldugunu biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veya, aşağıdaki adresten server bulup arkadaşınla aynı servera girebilrisiniz.Versiyonun sizdeki versiyonla aynı olmasına dikkat edin.
    https://swat4stats.com/servers/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.