barcelona gibi bir takımda banko 90 dakika oynayan david villa 12 maçtır gol atamıyor..ondan önceside parlak değil...her yandan top yağıyor adama ama adam golü unuttu..burada almeida bir kac mac boyunca gol atamayınca yeni guiza diyenler görsünler...35 milyon euroluk adam sahada 0 olumlu hareket ile oynuyor pedroda aynı şekilde... bundan sonra nobreye felan laf etmeyeceğim fazla...
Nobre 10 maç üst üste hattrik yapsa bile gözümde değişmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Electra
Nobre 10 maç üst üste hattrik yapsa bile gözümde değişmez.
aynen
quote:
Orijinalden alıntı: vatansever_kartal
barcelona gibi bir takımda banko 90 dakika oynayan david villa 12 maçtır gol atamıyor..ondan önceside parlak değil...her yandan top yağıyor adama ama adam golü unuttu..burada almeida bir kac mac boyunca gol atamayınca yeni guiza diyenler görsünler...35 milyon euroluk adam sahada 0 olumlu hareket ile oynuyor pedroda aynı şekilde... bundan sonra nobreye felan laf etmeyeceğim fazla...
Villa BARÇAya uygun bir forvet değil. Barçaya hem hava toplarına çıkabilecek hemde bitirici şutlar atabilecek bir golcü lazım. Ayrıca adriano ve masceranoda zayıf halka bana göre. Busqets derhal orta sahaya çekilip en azından milito defansa adapte edilmeli. Adrianoda pek verimli değil ne savunmada nede kanat bindirmelerinde, keita adapte edilebilir oraya
ibra yı gönderdiler adam coşuyor şimdi
ibrahimovic te gecen sene gol kacırma rekoru kırmıstı..barcelonaya rooney gibi bitirici bir forvet lazım... villa resmen silik bir oyuncu
Villa geldi sene başında, aranan Eto'o tarzı forvet dendi ki haklı bir yorumdu bence. Formsuzluk tabii Barça severlerin pek alışık olmadığı durumlar arasına girdi. Eto'o da sezona muhteşem girdi. Geçen aya kadar bu sezon açısından en iyi dediğim isimdi ama o da form düşüklüğü yaşadı. Oluyor bunlar. Doğal.
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
Eto'o yu daha çok ararlar.
Aynen.Adam kötü de oynamıyordu.İyi oluyor Barca'ya. Barça'ya Higuain iyi gider ama satmayız.
Kendini yere atmakta çok İyi ama artist..
David Villa El Classico'da hat-trick yaparken sisteme süper monte olmuştu ama şimdi olamıyor nedense. Kısmet...
quote:
Kesinlikle
quote:
Eto bu takıma cuk diye oturuyordu.
Villa toplamda 70m€ ya falan geldi heralde Barça'ya İbra'nın gelişini gidişini dahil edersek.
Evet kaç maçtır çok kötü, top ona geldi mi atak bitiyor ayağına aldığı topu eziyor ama Villa bence Barcelona'ya uyan bir forvet. Sadece bu işler form meselesi, ben sezonun tamamında maksimum form grafiği çizen oyuncu görmedim mesela. İlla ki olur düşüşler. 5-0'lık maçta aranan forvetti de şimdi kazma mı oldu Villa? Toparlayacaktır kendini, ama Barcelona için Pedro'nun yerine bir forvet transferi düşünülebilir bence.
pato yu pedronun yerine düşünmeliler bence
Pato değil de Mata baya iyi gider.
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox Pato değil de Mata baya iyi gider.
Aynı şeyi yazacaktım tam, baktım yazmışsın bile.
geçen söyledim gene söylüyorum, barcelona 2-3 senedir aynı hatayı yapıyor, koskoca ligi 13-14 tane adamla götürmeye çalışıyor çok alternatifsiz kadroları var. Bu kadar alternatifsizliğe rağmen alternatif olarak afellay ı alıyorlar gelde çıldırma arkadaş barcelona ya önümüzdeki sezon mutlaka pedro villa ve messiye alternatif olarak üst düzey bir kanat forvet-ikinci forvet tarzında bir adam lazım, afellay la olacak iş değil bu çünkü. Defansa ve kaleye de takviye yapmaları lazım bence.