Şimdi Ara

David Laid doğal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
28.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni motivasyon videosunda denk geldim, david laid motivation 2017 isimli videosunda. o vücudu doğal yaptığını düşünmüyorum, 3 yılda nasıl değiştiğini gösteren videosunda doğaldı ama doğal değil galiba artık



  • dogal degil.

    her dogalim diyene inanmayin ve emin olun hic kimse dogal degil :)

    merdiven alti salonlarda bile estetik gorunemeyen adamlar ilacli.

    dogal olarak ulasilabilecek en yuksek sinir Sandow'dur.

    Sandow dan daha genis ve daha define gorunup birde dogal oldugunu soyleyenlere bu kadar kolay inanmayin...



    bizimde var 15yasindan beri 10 yildir spor yapan tanidiklar. Olsa onda olurdu...
    Yav sizinle uğraşılmaz ki be kardeşim,adam gibi beslen adam gibi idman yap,totalde bir 10 sene olsun,sonra gelip yazarsın "abi ben neden öyle olamıyorum jeff seidi bırak,kıçı kırık shredded brothers gibi bile olamadım" diye ,ben de okurum,ölmediğim sürece buralardayım.

    bu arada ; tamam tamam savaş cebeci natural tamam.
    adam hem kendisi 160-170 boylarda vücut yapılabilir demiş,hem de gelip ilaçlıların alayı 165-175 arası demiş. bir de adamı etiketlemiş.

    He kardeş ilaçlı adama ciddi ciddi "ilaçlı değilsindir değil mi ?" diye sor :D o da sana "evet kardeşim,seni hayal kırıklıgına uğratacağım ama yalan söyledim tabi ki ilaçlıyım" diyecek degil mi :D ilaç kullanan birisi ilaç kullandıgını gerçekten wisdom dedikleri mature dedikleri karakter anlamında anlamında belli olgunluga ulaşmadıysa asla söylemez. cünkü kendileri de biliyor ki, o ilaçlar olmasaydı aynı şekilde beslenip antreman yapsalardı dahi o vücudun yarısını anca yapabileceklerdi.diğer insanlar ilaç kullanmadan ,antreman ve beslenme anlamında bir taraflarını yırtarak orta-iyi arası vücut yaparken,bu adam tabi ki onlardan bir farkı olsun istediğinden ilaç kullandıgını söylemeyecek. onların gözünde hem "hard worker, hem de gifted" olarak nitelendirilecek. insanlar ona "ilaç kullanmadan efsane vücut yapmıs,bir de ilaç kullansa ne olurdu kim bilir, adamda genetik var aga,+adam bu işe emek veriyor disiplin var biz de iyi antreman yapıyoruz,biz de iyi besleniyoruz ama adamın genetiği bizden daha iyi,adamın vücudu bizden daha iyi helal olsun" tarzı bakacaklar. insanlar onu antreman yaparken izleyecekler. bu da onun hoşuna gidecek. halbuki ilaçlı oldugunu söylese onun hakkında üstteki gibi düşünen 10 kişiden 8 i "ohooo ilaçlıymış,biz de bir halt sanıyorduk.biz de besleniyoruz ant yapıyoruz,biz de kullansak demek bizim de bunun gibi vücudumuz olurdu,o zaman bunun vücudunun,ilaçsız olsa bir esprisi olmayacakmıs" demeye başlayacaklar.

    işte ulaş ve ulaş türevleri bunu göze alamaz.o yüzden asla sordugunuz sorunun cevabını "evet kullanıyorum" olarak beklemeyin.kimse kabul etmez.anca kabul edecek insanlar anca "milletle kendisini kıyaslamayan,diğer insanların düşündüklerini pek önemsemeyen, kimse ile vücut yarışına girmeyen veya bu tarz dandik ego savaşları işini geçmiş artık belli yaşı gelmiş kişiler" olabilir.her zaman bu ulaş gibi çakma naturellere şunu derim " e kardeş madem ilaçsız bu kadar derinliğe sahip,bu kadar sertliğe sahip bu kadar ince deriye sahip bir vücut yapabildin. e o zaman kullan ilacı direk seni pro yarışlara gönderelim ülke olarak ? " değil mi ? ilaçsız bu kadar vücut yapıyorlarsa,düşün bir de ilaç kullansalar kim bilir neler yaparlar ,fakat ne hikmetse bu "ilaçsız" bu kadar vücut yapanlar, hiç ilaç kullanıp yurtdışında yarışacak kadar seviye atlamayı istemiyorlar


    siz umut gibileri yarışma kiloları cok düsük oldukları icin doğal sanıyorsunuz. bunların off sezonda yanlarına gidin,bakalım aynı sekilde "doğal bu" diyebilecek misiniz. yarışmacı en az 10 kişi tanıdım. 1 tanesini bile bilmiyorum winstrol,clenbuterol kullanmayan.sadece definisyon zamanı bunlar.büyümede trenler testo deca durabolinler havada ucuyordu.adamlar 78-79kglarda baklavaları görünürken yarışma kiloları 66-67 falandı.

    doğal olarak yarışma formu olan yağ oranlarına inip o deriyi doğal olarak,o derece zar gibi yapan adam gelsin yapsın bu sporu bırakırım.ne su atıcı haplar kullanıyor adamlar yağ yakıcıları clenbuterolleri falan geçtim,su atmak icin dahi dozla hap atıyorlar.bizim akıllılar da yarışmacılar doğallar, o deriyi o hale getirmek için, maydonoz sapıyla kiraz sapıyla günde 3-5 kez yeşil çay içerek falan atıyorlar suyu sanıyor. hala şu boyda yapılır şu boyda yapılamaz gibi boş beleş şeylerle adamların doğal olup olmadıgına karar vermeye calısanlar var.
    quote:

    Orijinalden alıntı: cp.12

    ege fitness brendan vücudu doğal olarak yapılamaz mı yani bence çok abartmıssın

    hayır abartmamış
    egenin o vucudu 2 yılda yaptığına inanmak başlı başına abartı, adam hayal satmaktan bi şey yaptığı yok
    zaten fitness sektöründe bu sayede bu kadar paralar dönüyor.ilaçlıların fiziğine doğal yolla ulaşabileceğine insanlara inandırıp paralarını dolaylı yoldan çalıyorlar

    brendanın 8 ay önce ki videosuna bak
    https://www.youtube.com/watch?v=qBC3_XJGbzc
    bide şimdi ki formuna bak

    egenin 1 yıl sadece hacim odaklı çalışıp 180 kg deadlifti +10 tekrarı kolaylıkla yapıp daha fazla yaparım hiç zorlanmadım demesi zaten her şeyiyle ele veriyor
    https://www.youtube.com/watch?v=oZv8kMjSeX8

    bu adamlar karı kız tavlamak için bu sporu yapan elemanlar ilaç kullanmaları çok anormal bi durum değil las vegasda yaşıyorlar ilaçı bulmalarıda kolay olur
    takipcilerini de ilaçlı olduklarını söylemek mantıksız olur çünkü işin sırrı bozulmuş olur o zaman
  • 14 yaşında başlamış şuan 19, yaptıgı vücut doğal olarak yapılabilir, gelişim çagında başladıgı için avantaj kazanmış (hormonların en aktif olduğu zamanlar) + bilinçli çalışıp beslenince, dinlenince olmayacak şey degil. Bizim insanımız gibi gidip 2 saat kol çalışıp sonra niye gelişemoyurum yhaa demiyor, bakın inceleyin ne tarz çalıştıgını görün, squat deadlift bench ağırlıklı, overload ağırlıklı çalışıyor zaten vücudu geliştiren hareketler bunlar.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    hocam ben de yeni 19 a girdim, inşallah geç kalmamışımdır güzel vücut için
  • dogal degil.

    her dogalim diyene inanmayin ve emin olun hic kimse dogal degil :)

    merdiven alti salonlarda bile estetik gorunemeyen adamlar ilacli.

    dogal olarak ulasilabilecek en yuksek sinir Sandow'dur.

    Sandow dan daha genis ve daha define gorunup birde dogal oldugunu soyleyenlere bu kadar kolay inanmayin...



    bizimde var 15yasindan beri 10 yildir spor yapan tanidiklar. Olsa onda olurdu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bizde 16 yaşında başladık, squat-bench-deadlift eksik etmedik programlarımızdan ama ne hikmetse 3.5 sene geçti bi türlü şöyle olamadık.
  • doğal olması imkansız
    sosyal medya fenomenleri ve youtuberların da çoğu doğal değil bu arada
    gençlere hayal satmaktan başka bi şey yaptıkları yok
  • ozellikle youtuber lar dogalim diye iddia ediyor. Birde dogal olmayanlari anlama videolari falan cekiyorlar :))

    Instagram, facebook, youtube gorduklerinizin hepsi testo deposu... hic kimse dogal degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğal



    Yersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

    ozellikle youtuber lar dogalim diye iddia ediyor. Birde dogal olmayanlari anlama videolari falan cekiyorlar :))

    Instagram, facebook, youtube gorduklerinizin hepsi testo deposu... hic kimse dogal degil

    Ege fitness ve Brendan doğal mı?
  • Ben bu adama bakip motive oluyordum dogal degil mi simdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Haller D kullanıcısına yanıt
    Onlar değildir bence
    Edit:Yanlış yazmışım doğaldır bence yazıcaktım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss Ya Matilda -- 26 Nisan 2017; 2:5:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Torneol

    doğal olması imkansız
    sosyal medya fenomenleri ve youtuberların da çoğu doğal değil bu arada
    gençlere hayal satmaktan başka bi şey yaptıkları yok

    Neden imkansız hocam? Baktım videolarına ahım şahım kas kütlesi yok, parça pinçikte değil. Yağ oranı az hafif kas var o kadar. Bana doğal gibi geldi. Şu youtuber olan shred brotherslar bile daha hacimli. Onlar kullanıyor yada kullandı. Fark çok bana göre aralarında.
    edit: yeni fotoğraflarında testodan esintiler var. Doğallıktan vazgeçmiş anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VIKINGS -- 25 Nisan 2017; 5:56:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı bir vücudu yok. benim çevremde buna yakın vücudu olan arkadaşlarım var(aynı yaşta sayılır) yalnız çocuk baya erken başlamış bu da ona büyük avantaj sağlamış. hayatı boyunca vücudu hep atletik durur sporu bıraksa bile.
  • David Laid de değil,ege fitness ve brendan da değil kenzo da degil,shredded brazas(bir ara ing özürlülerdi kendilerine böyle sesleniyorlardı) da degil,baran kalaycı da degil,özgür mustafa geldeçte değil,berkay karagöz de değil,berkay türkkan(?),savaş cebeci de değil,cenk hoca da değil,ağırsağlam doğal zaten elemanda birşey yok,en fazla bir anda büyümemek için düsük dozlarla kullanıp 3on 3off cycle lar yapıyor olabilir,düsük dozlar cok kolay anlasılmaz,en fazla kullanan kişiyi 3-4 ay boyunca gelişim olarak çok iyi takip eden kişiler durumdan süphelenebilir,3 ayda ortalama hızda dahi olsa yağlanmadan güclenerek kütle koyabilir,veya tam tersi gücte düşme olmadan aksine güc arttırarak kütle kaybetmeden define olabilir,güc icin küre girer düsük dozlarda anlayamazsınız kullanıp kullanmadıgını(mesela salonda 3 ay boyunca winstrol testo vesaire küre giren bir çocuk oldu ve kürden çıkalı da 1 ay falan oluyor,şu anda cocuga baksanız ben size bu 3 ay kür yedi desem,kesinlikle has*** dersiniz inanmazsınız bana) o yüzden agırsaglam gibi cok agır kglar kaldıran elemanlar kullanmısta olabilir kullanmamısta olabilir,ağırsağlam talha değil,instagramdaki +90kglardaki baklavalı elemanlar değil,weiderın yüzü olan ragnar lothbrok a benzeyen eleman değil,furkanın simdi ptlik veren arkadaşları vesaire varmıs oradaki murat şener değil.Şu kıcı kırık kücücük bölünde takılan elemanlarda bile bir sürü doğal olmayan kişi var.Gidip bu adamlara doğal demeyin artık.

    Bunların alayı doğal değil.Aslına bakarsan varsa doğalları yazmak daha kolay olurdu da,doğallar da pek bu işlere yönelmiyorlar zaten ahım şahım vücutları olmadıgından.(ya iriler ama yağlılar,ya yağ oranları düsük ama hacimsizler)(mesela bir tane var örnek:furkan palaz)(hem öyle 1.73-1.75 boyda 85kg veya 1.78kglarda 90kg olup hem de baklavalı olamıyorsun malesef doğal olduğun zaman,ikisinden birini seçeceksin ya da %15lerde 80 lerde takılacaksın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 25 Nisan 2017; 15:15:29 >




  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    ege fitness brendan vücudu doğal olarak yapılamaz mı yani bence çok abartmıssın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cp.12

    ege fitness brendan vücudu doğal olarak yapılamaz mı yani bence çok abartmıssın

    hayır abartmamış
    egenin o vucudu 2 yılda yaptığına inanmak başlı başına abartı, adam hayal satmaktan bi şey yaptığı yok
    zaten fitness sektöründe bu sayede bu kadar paralar dönüyor.ilaçlıların fiziğine doğal yolla ulaşabileceğine insanlara inandırıp paralarını dolaylı yoldan çalıyorlar

    brendanın 8 ay önce ki videosuna bak
    https://www.youtube.com/watch?v=qBC3_XJGbzc
    bide şimdi ki formuna bak

    egenin 1 yıl sadece hacim odaklı çalışıp 180 kg deadlifti +10 tekrarı kolaylıkla yapıp daha fazla yaparım hiç zorlanmadım demesi zaten her şeyiyle ele veriyor
    https://www.youtube.com/watch?v=oZv8kMjSeX8

    bu adamlar karı kız tavlamak için bu sporu yapan elemanlar ilaç kullanmaları çok anormal bi durum değil las vegasda yaşıyorlar ilaçı bulmalarıda kolay olur
    takipcilerini de ilaçlı olduklarını söylemek mantıksız olur çünkü işin sırrı bozulmuş olur o zaman




  • bence abartmadım.Egede de brendanda da jinekomasti var.Bazıları yok diyebilir.

    Bir kişide jinekomasti olup olmadığını anlamak istiyorsanız anlamak için üç şeye ihtiyacınız var.

    1-jinekomastisi olup olmadıgı anlasılmaya calısılan kişinin yağ oranı cok yüksek olmayacak
    2-Meme ucu çevresinde prolaktinden dolayı oluşan beyazlık (bu diğer ikisinden bağımsız)
    3-Bu kişi önden double biceps pozu verecek,gögüs cizgisi asagıya kadar çizgi halinde inip,gögüs ucu kısmında yuvarlanıp daire çizerek gidiyorsa o bölgede meme dokusu vardır ve jinekomasti mevcuttur

    şekil 1https://www.instagram.com/p/BStwexQBsiA/?taken-by=egecinel

    Brendanın ki de şu fotoda alt orta resimde belli olmuşhttps://www.instagram.com/p/BRnI3zgBW1N/?taken-by=brendanreisss

    brendan çok fazla define damarlı ve tren kullanmış gibi bir hava var ve de kendi boyuna göre iyi kütlesi var omuzlar gögüs kollar vesaire baya hacimli.ege de çok fazla iri o yağ oranında.sırf şu resimdeki kol +45 46 gibi duruyor,benim kolum neredeyse 45cm ama bu kadar büyük durmuyor + benim yağ oranım bu kadar düsük değil bu yağ oranına insem en fazla 42-42.5cm falan kalır büyük ihtimal.sadece ben diye geçerli değil baklavalarının gözüktüğü yağ oranında böyle cüsse,45-46cm böyle kütleli omuzlar taşıyamazsın.Bu genetikle ilgili bir durum.Ege vesairede de genetik bir anomali olduğunu pek sanmıyorum.

    David Laid doğal mı?


    burada doğal olan kimse olduğunu sanmıyorum
    https://www.instagram.com/p/BTQl1VjFOyG/?taken-by=brendanreisss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 26 Nisan 2017; 0:2:55 >




  • egede brendinda roid david de roid alayi roid hayal dunyasindan cikin.Dogal vucut gelistirme saka gibi birsey zamaniniza yazik ya iplemeden yapin yada roid takilin .
  • Biz bosuna ugrasiyoruz o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki değil beyler nabıyorsunuz :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.