Şimdi Ara

DASK'ı kiracı mı yaptırmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiracılarımdan birisi evden ayrılıp üzerindeki elektrik aboneliğini kapattırmış.Diğer kalan kiracılarsa yeniden abonelik açtıracakmış.Ancak sahibi olduğum evin sigorta vadesi temmuzda dolmuş.Sanıyorum yeniden açtırabilmeleri için yenilenmesi gerekiyor.Bu yenilemeyi ev sahibinin yapması zorunlu mu?Piyasanın çok altında oturdukları için aniden ortaya çıkan bu masrafın altına girmem gerekiyor mu acaba?Ayrıca teklif almak için mevcut poliçe nosunu girdiğimde çoğu sigorta şirketinin sitesinde sonuç bulunamıyor.Bunun sebebi nedir acaba?

• Ev sahibi yaptırmalı sonuçta evin kendisi sigorta ettiriliyor ev hasar gördüğünde ödeme ev sahibine yapılıyor kiracıya değil. Ben 430 liraya yaptırdım ama deprem bölgesinde değiliz bundan ötürü düşüktür.

Teklif almak için adres kodu var onu gireceksiniz sisteme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 5 Ağustos 2024; 0:19:25 >
  • Merhaba ben sigortacıyım tc ve adresninizi yazın düşük fiyattan yapayım metrekareyi düşük girerek ucuza yapabilirim abonelik için yaptıracaksınız zaten

• light__ L kullanıcısına yanıt
    Aslında her sene yaptırmanız zorunlu olan bir sigorta. Kiracılar değil ev sahiplerinin sorumluluğunda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acente olduğunuzu söylüyorsunuz ama bence acente değil çantacısınız hiçbir acente eksik sigorta yapmaz bu şekilde yorumlar yaparak acenteleri karalamayın.sizin gibiler yüzünden tüm acenteler doğruyu yapmaya çalıştığı zaman soyguncu gibi görülüyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.