Şimdi Ara

İGDAŞ'ın Kombi Takılacak Oda XX Metrekare Olmalı Şartı Var Mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçük bir evimiz var. Tuvalet banyo bir. Tuvaletin ölçüsü 1,5 metreye 2 metre civarında. Penceresini sürekli açık tutacağız acaba kombi taktırmaya izin verir mi igdaş. Yoksa İGDAŞ'ın kombi takılacak oda en az XX metrekare olmalı gibi bir şartı var mı?

• Onu bilmem de bize mühendis geldi bakacağım diye. Adam içeri girdi kombiye baktı yeri güzelmiş dedi ve gitti. İnsan bi bağlantılara falan bakar.
    Daha sonra başka mühendis istedik te baktılar.
    Metrekare ile ilgili maddeler vardı sanırsam bakmak gerekli.
  • Söylediğin ölçüler yeterlidir ve sorun olmaz keyfine bak.
    İyi forumlar.
  • Ölçüler yeterli ancak cam kesilip menfez takılır. Kimse inanmaz sürekli camı açık bırakacağınıza. Çok kişi gördüm adam menfezi bile soğuk geliyor diye gazete kağıdıyla kapatmış
  • Teşekkürler arkadaşlar.

Evi tadilata soktuk. Amerikan kapı, kartonpiyer, 3 mm strafor, daha sonrada kombi ve parke yaptırıcaz.

Yan komşunun balkonu ile bizim balkon arada demir levha ile bölünmüştü. Tadilat yapan usta duvar örebiliriz kombiyi duvara monte ettirirsiniz demişti. İptal edecez balkona duvar ördürme işini.
  • Doğalgazı 2 gün önce açtırdım ben de.Üstüme almaya gittiğimde doğalgazın açılması için gereken şartların yazdığı bir kağıt verdiler.Bak şöyle yazıyor:

-Bacalı cihazların bulunduğu mahallerde cam veya duvarın en üst noktasında menfez takılı olmalıdır.

Pencereyi sürekli açık tutacağız gibi bir bahaneyi asla kabul etmezler.Geçen yıl evinde menfez olmayan arkadaşımın doğalgazını bağlamadılar.Doğru olan da bu zaten.Bizim de ocağımızda bir sorun vardı o yüzden ilk geldiklerinde bağlamadılar ve 2 gün sonra tekrar geliceklerini belirtip sorunu çözmemizi istediler.Dikkat ediyorlar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Doğalgazı 2 gün önce açtırdım ben de.Üstüme almaya gittiğimde doğalgazın açılması için gereken şartların yazdığı bir kağıt verdiler.Bak şöyle yazıyor:

-Bacalı cihazların bulunduğu mahallerde cam veya duvarın en üst noktasında menfez takılı olmalıdır.

Pencereyi sürekli açık tutacağız gibi bir bahaneyi asla kabul etmezler.Geçen yıl evinde menfez olmayan arkadaşımın doğalgazını bağlamadılar.Doğru olan da bu zaten.Bizim de ocağımızda bir sorun vardı o yüzden ilk geldiklerinde bağlamadılar ve 2 gün sonra tekrar geliceklerini belirtip sorunu çözmemizi istediler.Dikkat ediyorlar yani.

Vailant'ı aradım biraz önce, tuvalet banyonun bir olduğunu söyledim ve ölçülerini verdim takılabilir dediler. Kombicileri getirip fiyat alacağım haftasonu. Şuan ev tadilatta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombi ayarı ne olmalı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avrupada Kombinin Her 1 Kw'ı için 1 M2 alan isteniyor. Sanırım Türkiye'de de durum aynı. Tabi ki O ilin Doğalgaz yetkilileri uygun görürlerse ufak değişiklikler yapabilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.