Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Architect_24

arkadaşlar dark siders in 1.sini oynamıştım Türkçe alt yazı vardı o yüzden çok iyi bir şekilde hikayeye hakim oldum fakat bunda Türkçe alt yazı desteği falan var mı? yama çıkacaksa yama hakkında bilgisi olan var mı ?

hocam Türkçe altyazılı olarak Pc demı oynamıstın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

oyun çıkınca konu canlanır....

oyun çıkınca mı :o oyun çıktı ki

Nereye çıktı resmi olarak çıkmadı daha 5-6 gün var.

Oyun 14 Ağustos'ta çıkacak denildi.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steven spielberg

oyun çıkınca konu canlanır....

oyun çıkınca mı :o oyun çıktı ki

Nereye çıktı resmi olarak çıkmadı daha 5-6 gün var.

yanlış hatırmalıyorsam DARKSİDERS II nin çıkış tarihi 14 agustos..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 14 Ağustos 2012; 16:57:48 >
  • Amerika için bugün avrupa içinde 3 gün sonra çıkacakmış

Edit:Opps burası xbox bölümüymüş ben gideyim en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 14 Ağustos 2012; 17:13:04 >
  • oyunu oynadım arkadaşlar oyun süper ilk oyuna göre. Hiç sıkmıyor capcanlı
    puanım 9/10
  • pre orderleri 1 hafta önceden yolluyorlar ..bir kaç gün evvel veya tam tarihe denk getirmeye çalışıyorlar
  • dlc'ler falan iyimiş de bir süre sonra onları değiştirmek gerekiyor
  • Oyun fena sarıyor şu bulmacayı geçeyim şunu geçeyim derken 3 saat oynamışım yine aralıksız, gerçekten adı duyulmamış ekipten müthiş bir yapım helal olsun üstelik 1'in üzerine yenilik katmışlar boş durmamışlar,müzikler ise mistik atmosfere tam uygun harika düşünmüşler müzikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

quote:

arkadaşlar dark siders in 1.sini oynamıştım Türkçe alt yazı vardı o yüzden çok iyi bir şekilde hikayeye hakim oldum fakat bunda Türkçe alt yazı desteği falan var mı? yama çıkacaksa yama hakkında bilgisi olan var mı ?

hocam Türkçe altyazılı olarak Pc demı oynamıstın..

evet 1. oyun türkçe altyazılı oynamıştım. şuanda 2. oyunu dün yükledim oynuyorum fakat sanırım ses dosyalarında bi sorun var cızırtı yapıyor.
  • arkadaşlar bide bende şöyle bir sıkıntı var bazı savas sahnelerinde özellikle bosslarla kapısırkene cızırtı çıkıyor ses yankı yapıyor falan. Sizdede aynı sıkıntı var mı acaba ?
  • Bende olmadı da bu sıkıntıyı yaşayanlar varmış,belki yakında uptade gelir.
  • quote:

arkadaşlar bide bende şöyle bir sıkıntı var bazı savas sahnelerinde özellikle bosslarla kapısırkene cızırtı çıkıyor ses yankı yapıyor falan. Sizdede aynı sıkıntı var mı acaba ?

hocam sen Pc de oynuyorsun sanırım eger orginal degilse başka bir versiyon edin
  • Oyun fena olmuş,her seferinde yarım saat oynamak için açtığımda en az 3 saat sonra bırakıyorum Upgradeler yüzünden kafayı yersiniz, ilerde zaten yeni güçler ve upgrade edebilen kılıç açılınca daha da bağımlılık yapmaya başlıyor, Shadow of The Clossus'u hatırlatan mekanlar var ilerledikçe
    The Guardian muhteşem bir boss olmuş
    Zaten oyunda milyon tane eşya, gizli item vs var kafayı yersiniz. karakter ve silah geliştirme getirmelei bam başka bir boyuta taşımış oyunu asla sıkılmamanızı sağlıyor. DLC'ler de çok güzel olmuş almanızı tavsiye ederim, güzel silahlar ve kostumler var ve bir de Crucible diye bir mekan var Horde mode benzeri ama bitirince güzel ödüller de var. Kısacası muhteşem bir oyun, benzerlerinde bir kaç gömlek üstün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 16 Ağustos 2012; 3:17:30 >

• 11 saati devirdim fena oyun ya başladım mı bitirecen illa quest'i,beynim allak bullak oldu bulmacalardan,biraz ara vereyim dedim
  • dün 30 dk falan oynayıp kapatacağım diye başladım gece 3'de yattım,tam 2.5 saat oynamışım mecburen uyudum yoksa daha gideri vardı
  • İlk oyunu bitiren bi arkadaş göz atsın

İkinci oyuna geçmeden biri bitireyim dedim ışınlanan örümceği öldürme görevi yeni bitti.Kaç saatlik oynayış kaldı ortalama malum 2. oyun çok övülmüş insan sabırsızlanıyor.
  • Şu oyun içindeki müzikler bitirdi beni resmen bu kadar mı şahane müzikler seçilir arkadaş

Alttaki spoiler olabilir buraya (guardian boss battle) gelmeyenler izlemesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 16 Ağustos 2012; 16:36:01 >

• İlk oyunu güzeldi umarım buda iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu oyun içindeki müzikler bitirdi beni resmen bu kadar mı şahane müzikler seçilir arkadaş

Alttaki spoiler olabilir buraya (guardian boss battle) gelmeyenler izlemesin

Abi şu Guardian nasıl bir boss, muhteşemdi gerçekten ve soundtrack Epic, şimdi paylaşmak istedim sen paylaşmışsın. OST'de olmayan bir müzik ama adı Core-100. Dark Knight havasında şarkı.
  • soul arbiter's maze'deki 10 katlı dungeon'ın şifrelerini tek tek bulup bitirebilen var mı? bitmez ya la bu oyun.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.