Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • an itibariyle oyunu bitirdim. yalnız final boss'u çok zayıf olmuş bence ondan önce savaştığımız smael bile daha zordu son zamanlarda oynadığım en güzel en zevkli en sürükleyici oyundu cidden. yan görevlerinden bile bitirebildiğim kadarını bitirmeyi planlıyorum. hatta exp kasıp 22-23 lvl falan olabilirim
  • bende ilk başlarda oyuna kötü sarmadı dedim ama oynadıkça çok çok güzel oldu. İnanılmaz zevkli. En zor modda oynuyorum ama bazen çok zorluyor. Bu arada olabildiğince item toplayın sonra satıp çok güzel paralar kazanabiliyorsunuz. 200k yı geçti kazanıp harcadığım para
  • dostum benim milyonlar olmuştur artık harcayacak eşya bulamıyorum :D oyun bitti ama tabi yan görevleri yapıyorum şu an
  • İlk başlarda oyun beni de çok sarmadı çok sıkıldığımı söylemeliyim. Sonradan açıldı. Şu an kaotik ortam olan dünyaya geldim, oyun birşeye benzedi.

Bir de oyun sanırım sorunlu. Benim makina oyunu oynarken 2 kere kitlendi. 1 kez ilk tur olan Forge Lands turunda bir kez de Lostlight mekanında kitlendi. Makinayı direk düğmesinden kapattım maalesef. Başına kitlenme olayı gelen oldu mu başka? Bundan önce bir kez de Darksiders 1 de kitlenmişti. Onun dışında bugüne kadar hiçbir oyunda kitlenme sorunu yaşamamıştım.
  • Kilitlenme,donma sorunu var evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Eylül 2012; 3:10:33 >
  • bende kitlenme sorunu yaşadım bir kaç kez. 2 gün önce 3 mb lık bi güncelleme geldi ama ne için bilmiyorum bu arada thq'ye üye olunca yeni gelecek olan bir paket için redeem code veriyor.
  • bende hiç ne kilitlenme ne donma hiçbir sorun olmadı. başladığım gibi akıcı ve sorunsuz bitirdim. yan görevleri yapıyorum şu an doyamıyorum oyuna cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkrieger

bende kitlenme sorunu yaşadım bir kaç kez. 2 gün önce 3 mb lık bi güncelleme geldi ama ne için bilmiyorum bu arada thq'ye üye olunca yeni gelecek olan bir paket için redeem code veriyor.

o güncelleme title update dostum, eğer korsan oynuyorsan sanırım xgd3 oyun olduğu için güncellemeyi yaparsan sorun yaşayabilirsin.
  • gençler, oynadığım bölümü baştan oynama imkanım var mı? bir problem yaşadım ve bir geçitten geçmem gerekiyor geçemiyorum tıkıldım kaldım yardım edin bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_13

gençler, oynadığım bölümü baştan oynama imkanım var mı? bir problem yaşadım ve bir geçitten geçmem gerekiyor geçemiyorum tıkıldım kaldım yardım edin bana :)

select ile menüyü aç, haritaya git başka bir yere fast travel ile ışınlan. sonra oynadığın yere tekrar git.
  • hocam onu biliyorum ama bölümü tekrar baştan sıfırdan oynama şansımız yok mu samualin mekanına giricem yeşil halkadan geçemiyorum anahtarı almam lazm giremiyorum
  • samael el gelmeden gezindigimiz şato mekanları kaba kaba modellere ben bittim karaktere uyumlu.
    oyna oyna bitmiyor...
    bi hali uzun...
  • quote:

hocam onu biliyorum ama bölümü tekrar baştan sıfırdan oynama şansımız yok mu samualin mekanına giricem yeşil halkadan geçemiyorum anahtarı almam lazm giremiyorum

hocam oyun open world yani ne yaparsan yap ne edersen et bi çıkış yolu, tekrar başa dönüş yolu var. kesinlikle uyuz bi bulmacadasın. etrafına çok iyi bak, left stick e basılı tut kuş yolu göstersin sana bi oralarda bişeyler ara kesin gözden kaçırdığın bir şey var.

bana da oldu kaç defa kesin bi bug var yok artık bulamıyorum hiç bişey dediğim oldu sonradan buldum ulan ne kolaymış falan dedim. çok iyi bak etrafına, taşlara duvarlara falan :)

bu arada @mzarafet eğer smale geldiysen oyun bitti sayılır söylim.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 9 Eylül 2012; 22:55:53 >
  • üstadım eğer o halkadan geçemezsem zaten bi bok olmuyor. tek geçiş yeri orası, bölüm black stone level 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmt_13 -- 9 Eylül 2012; 23:26:11 >
  • quote:

üstadım eğer o halkadan geçemezsem zaten bi bok olmuyor. tek geçiş yeri orası, bölüm black stone level 22

youtube'dan walktrough videolarını bul ben geçemediğim bazı yerleri video yardımıyla geçtim. oyunu bitirdim ama öyle isim isim hatırlayıp nasıl geçeceğini söyleyemem görmem gerek hatırlamam için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

bende kitlenme sorunu yaşadım bir kaç kez. 2 gün önce 3 mb lık bi güncelleme geldi ama ne için bilmiyorum bu arada thq'ye üye olunca yeni gelecek olan bir paket için redeem code veriyor.

o güncelleme title update dostum, eğer korsan oynuyorsan sanırım xgd3 oyun olduğu için güncellemeyi yaparsan sorun yaşayabilirsin.

yalnız güncellemeyi yapmadan oyuna geçmiyordu ki her hangi bir sorunda olmadı. Hatta az önce van der smash için redeem key vardı girdim sorun yok.

bu arada nightmare modunda oynayan var mı ? birde soul arbiter maze'i tamamlayan var mı ? maze'e başlamayı düşünüyorum sanırım oyun boyunca 5 tane anahtar buldum bu bölüm ile ilgili ama...

• bende giriyor da livedan dc oluyorsun. sen orjinal oynuyorsun galiba o yüzden, biz yancıyız biraz hocam :)

ben aslında son boss u öldürdüm night mare moda girsin mi dedi hayır dedim son save den devam etti. ben de tekrar son boss yerine tüm yan görevleri bitirdim. en son tekrar final bossu kesip nm moda giricem bakim nasılmış.
  • millet ben şöyle diim, ben samueli yendim ama bu devreye girdi ve anahtarı vermedi, tekrar oraya girmeye çalışıyorum olmuyor, bölümü baştan almam lazım o yüzden yardım istiyorum. videoları falan hep izledim bug var kesin
  • quote:

quote:

quote:

yalnız güncellemeyi yapmadan oyuna geçmiyordu ki her hangi bir sorunda olmadı. Hatta az önce van der smash için redeem key vardı girdim sorun yok.

bu arada nightmare modunda oynayan var mı ? birde soul arbiter maze'i tamamlayan var mı ? maze'e başlamayı düşünüyorum sanırım oyun boyunca 5 tane anahtar buldum bu bölüm ile ilgili ama...

Arbiters mazeyi bitirdim uyuz ve gereksiz bir bolum ama hangi yone gidecegini youtubeden bulabilirsin o bolumun sonundaki boss ise cok cok cok cok uyuz en zor seviyede en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arbiters mazeyi bitirdim uyuz ve gereksiz bir bolum ama hangi yone gidecegini youtubeden bulabilirsin o bolumun sonundaki boss ise cok cok cok cok uyuz en zor seviyede en azindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.