Şimdi Ara

Darksiders - II -ANAKONU- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
2
Favori
19.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hysteria_

valla ben şu facebook sayfası beğendikten sonra gelen rusanov's axe ile yardırıyorum Y ye basılı tutarak acayip damage vuruyor, bir de upgrade ile seviye 9a kadar getirdim, felaket valla

yalnız şu sycthe'lar konusunda zayıf kaldım. elimde hala 60-70 dmg vuran silah var. silahlar da çok pahalı anasını satim para kasılmıyo ki oyunda adam gibi. az az biriktirdim onla da bazı skiller aldım yine bitti.

Bende de tam tersi oldu. Oyunu bitirdiğimde cebimde kalan parayla herhalde haritanın yarısını satın alabilirdim. Keşke oyunun başında kooperatife falan girseydim, bittiğinde 3-5 ev sahibi olurdum.

• Gittiğin heryerde sandıkları kırıp silahları al bazıları çok sağlam geri kalanınıysa satarsın.En son 120k vardı 2 silah aldım şimdi yine silah biriktirip satacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasunov's axe'ı tamamen upgrade ettim daha upg. olmuyor. 232 civarı oldu gücü deli vuruyor Y ye basılı tutunca.

40k civarı para biriktirip +exp ve wrath veren kıyafetler falan aldım. bi de elimdeki tırpan da vurdukça mana veriyor çok iyi oldu.

bi tek şu skilleri hep deneye deneye gitmek gerek. harvesti son seviye upg. ettim ama defansif skiller de güzel aslında onları da denemek gerek. deneye deneye ideali bulcaz.
    ben çok sevdim valla oyunu asla sıkılmam süper ilerliyo. bu tür bi oyunda kim grafik arar anlamıyorum

edit: @sentez silah satmak çok iyi yalnız 2. silahını upgrade ederken çok işe yarıyor o silahlar. özellikle güzel özellikleri olanlar etki ediyo silahına. yerinizde olsam facebook sayfasından gelen axe'ı kesinlikle alırdım. satıcıya baktığın zaman onla eş değer olan axe 30k değerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 26 Ağustos 2012; 0:31:13 >

• Yalnız oyuna normal'de başladığım için pişmanım 2-3 kere öldükten sonra tek enerji barıyla bossları öldürüyorum,nerede dmc 1'deki,ninja gaiden'deki bosslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

rasunov's axe'ı tamamen upgrade ettim daha upg. olmuyor. 232 civarı oldu gücü deli vuruyor Y ye basılı tutunca.

40k civarı para biriktirip +exp ve wrath veren kıyafetler falan aldım. bi de elimdeki tırpan da vurdukça mana veriyor çok iyi oldu.

bi tek şu skilleri hep deneye deneye gitmek gerek. harvesti son seviye upg. ettim ama defansif skiller de güzel aslında onları da denemek gerek. deneye deneye ideali bulcaz.
    ben çok sevdim valla oyunu asla sıkılmam süper ilerliyo. bu tür bi oyunda kim grafik arar anlamıyorum

edit: @sentez silah satmak çok iyi yalnız 2. silahını upgrade ederken çok işe yarıyor o silahlar. özellikle güzel özellikleri olanlar etki ediyo silahına. yerinizde olsam facebook sayfasından gelen axe'ı kesinlikle alırdım. satıcıya baktığın zaman onla eş değer olan axe 30k değerinde.

İlerde öyle şeyler çıkıyor ki, şu anda kullandığım kılıç 560 damage veriyor mesela

Bu arada o kadar mükemmel bir oyun ki, her yerde keşf edilecek şeyler var, başka hiç bir yerd ebenzeri olmayan zırhlar ve silahlar hep gizlenmiş ve ya Tom'lardan çıkar haberiniz olsun. Lair of the Desposed King'e uğramayı unutmayın, gerçi gitmeden önce en az level 19 olmanızı öneririm...

• Zaman zaman grafikler tavan yapıyor gerçekten, çok tutarsız. Bazı yerde kötü iken bazen çok güzel görüntüler ile karşılaşıyorsunuz. Bu Lilith nasıl bir karakter olmuş öyle

(Spoiler içerebilir)

• Iyice paslanmisim.
    EN fazla 1.5 saat oynayabiliyorum yoksa kafa allak bullak oluyor bulmacadan.
    Eskiden bi oturusta darksiders 1 in yarisina gelen ben 10 gundur bi oyunu bitiremedim.
    Su an bana OGLUM diycen ama Death in ANNE olarak kabul etmedigi kadin bolumundeyim. Ne kadar kalmis arkadasla bitmesine ?
  • BSC 2. oyunda fury ve strife ile karşılaşacağız diyordu,yok galiba böyle birşey...
  • Anaaa bitti oyun son boss pek olmamış söyliyim,ama oyun çok güzeldi yaklaşık 20 saat oynamışım,side questleri kasayım bari tadı damağımda kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Ağustos 2012; 20:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Anaaa bitti oyun son boss pek olmamış söyliyim,ama oyun çok güzeldi yaklaşık 20 saat oynamışım,side questleri kasayım bari tadı damağımda kaldı.

1000 kas sonra bana yardım et
  • Yav new game plus yaptım yanlışlıkla leveller falan duruyor fakat en baştan başladı,560g açmışım yeter baştan side questleri de tek tek bulamam artık,oyun çok
  • Bitiyorum şu müziğe ya,soundtrack'de yok ama bu

• Ben de bitirdim sonunda, yaklaşık 30 saat civarı oynama sürem var, daha bir çok side quest var bitiremediğim ama yeter artık deyip bu defteri kapatıyorum. Oyunun sonu BERBAT olmuş haberiniz olsun, gerçekten böyle rezillik olamaz böyle bir son, böyle bir hikaye, hele son Boss oyundaki en kolay boss olmuş, The Guardian bile kat kat zordu bu nasıl bir son, kim yazdı bunu anlayabilmiş değilim. Neyse oyun oynanış ve uzunluk olarak harika, ama grafikler ve hikaye pek iç açıcı değil, özellikle son zamanlarda gördüğüm en berbat oyun sonunu da ilave edince yavaş yavaş neden bu kadar garip notlar aldığını anlamaya başlıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın her şeye rağmen müthiş bir oyun sadece sonunda biraz üzüyor insanı.
  • Şu oyunu biraz kasayımda bitsin Yeni oyunlar gelmeden.
  • oyunda 20 saat falan oynadım sıkıldım kapadım ertesi gün tekrar oynayayım dediğimde fatal crash hatası aldım sinir oldum oynayamıyor şu anca
  • Oyunu dün bir daha açmamak üzere kapattım bende , bulmacalar vs iyi güzel ama artık dayanamadım birde küçük atlamalar zıplamalarda hata yapıp tekrar başa sarması beni çileden çıkardı....

Oyundan biraz uzak kalsam iyi olacak
  • Beyler yeni aldım oyunu daha makerların olduğu yerdeyim thanele dövüştüm tek vuruşta aldı, sonra dedim herhalde ilerde gelmem gerekiyor ilerlerken en ufak mini canavarlarda 2-3 kere yatıyorum ve normalde. Darksiders 1'i apocalypticde tek elle oynadım bunda tek vuruşta bütün bar gidiyor ben mi yanlış bir şey yapıyorum daha 2 levelim gorewood diye bi amcaya mesela tek yiyerek öldüm.

Ekleme: Sonra gidilmesi gereken bir yermiş şimdi çaktım köfteyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 28 Ağustos 2012; 18:59:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Guardiana geldim.
    Bizim yanımızda gelen dev ile birlikte bir büyük mavi taş gibi birşey var. Onu aldı sırtına fırlattı tahtaları kırdı. Sonra orda bir borunun içinden geçtim.
    Kapattım oyunu daha çok varmı bitmesine acaba ?
  • oyunda grafik vasat görevler adamı bayıyor resmen nasıl 8.5 alıyor bu internet sitelerinde hayret doğrusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

oyunda grafik vasat görevler adamı bayıyor resmen nasıl 8.5 alıyor bu internet sitelerinde hayret doğrusu...

Oynayış zevkli kim takar grafiği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.