Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.083
Cevap
20
Favori
148.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kinguin gibi harici sitelerde var gözüküyor ptde sürümü ama fiyatlar çok uçuk garip bir şekilde.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    remaster bazen gerekli olabiliyor mesela ps3 özel demon's souls remaster olarak ps4 e portlansa güzel olabilir ama ds1 de ki gibi ışıklandırmayı ve atmosferi bozmadan gelmeli ds1 remaster da atmosferi yarı yarıya düşürmüşler gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: splinterfalcon4798

    remaster bazen gerekli olabiliyor mesela ps3 özel demon's souls remaster olarak ps4 e portlansa güzel olabilir ama ds1 de ki gibi ışıklandırmayı ve atmosferi bozmadan gelmeli ds1 remaster da atmosferi yarı yarıya düşürmüşler gibi.
    Hocam şimdi denemek için korsan indirdim de, hem oyunda bir ağır çekim havas var (60FPS), hem de kontrollere alışamadım henüz. Bir de ölünce bayağı geriye atıyormuş.
  • güzel oyundu.


    Total deaths: 345 (67:27)
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Geç cevap olacak ama; kısayolları açınca o "çok geriye atma" sorunu ortadan kalkıyor. Onu dert etme.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 29 Mayıs 2019; 23:53:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Geç cevap olacak ama; kısayolları açınca o "çok geriye atma" sorunu ortadan kalkıyor. Onu dert etme.
    Hocam oyunun genel mekaniklerine de alışamadım bir türlü.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Büyücü öneriyorum ben ilk kez oynayanlara; uzaktan vurabiliyor ve biraz da güçlü büyüleri alınca oyunun ortalarından sonra op oluyor. Bitirmesi bir nebze daha kolay büyücü ile. Sonra alışınca melee karakter daha zevkli olur.
  • Remastered'ın Steam fiyatı, PTDE'ye sahip olanlar için 12 TL'ye düştü. İndirim yarın bitiyor, almadıysanız kaçırmayın.

    Tabii Remaster'ın grafiklerinde bazı kısıntılar* olduğu için, ben PTDE'yi tercih ediyorum. Ancak online'ın daha yoğun olması ve klavye mouse için fix vb. gerekmemesi yüzünden Remastered tercih edilebilir.

    * Remaster'da birkaç efekt eklenmiş olsa da, HDR & bloom kısıldığı ve bazı kaplama efektleri kaldırıldığı için daha sönük duruyor. Şu mesajda detaylı bilgi vermiştim:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140008469 (Görüntüleri PS4 Pro ile almıştım. PC versiyonu bazı bölümlerde PS4'ten iyi. Onları da ekleyeceğim.)

    Kısıntılar Reshade uygulamasıyla telafi edilebilir; ancak dengeli bir görüntü için çeşitli preset'ler denemek gerekebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 22 Kasım 2019; 6:11:42 >




  • Takip.
  • DARK SOULS: REMASTERED gamepad ile oynamak için ne yapılır?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl soru oyun zaten gamepadle sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ironmaster17

    DARK SOULS: REMASTERED gamepad ile oynamak için ne yapılır?
    X360ce programını kullanın.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Gamepad modelini yazar mısın?
  • ironmaster17 İ kullanıcısına yanıt
    Xinput desteği olan herhangi bir gamepad olması yeterli. Bendeki xbox one s wireless gamepad ama bunun bi önemi yok.
  • Dark souls PtDE sürümden remasterede save aktarılıyor mu ?
  • Geri çekildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironmaster17 -- 29 Nisan 2020; 16:19:13 >
  • Remastered aldım dün. Zamanında 12 liraya düştüğünü okudum ama ben hiç denk gelmedim indirime. Çıktığından beri fiyatı aynı diye hatırlıyorum. 2012'de mi ne bitirmiştim oyunu. Bende yeri ayrıdır. Biraz da Demon's Souls Remake yüzünden yükseldim oyuna ancak modcuların daha iyisini yaptığı ufak tefek dokunuşlarla yeniden satışa koymuşlar oyunu. Yine de sorunsuz biçimde 1080p 60 fps oynamak güzel. Taurus kestim, Gargoylelara gideceğim şimdi de biraz kafam karıştı bölgeleri unutmuşum herhalde. Büyücü açtım, biraz zorluyor şimdi ama ileride sağlam büyülerle epey iyi işler çıkarabileceğini düşünüyorum. Epey esnek ve hareketli bir karakter.

  • Sorcerer başta epey zorlayabiliyor ancak sonrası op. Ornstein Smough ikilisini tek seferde, hasar almadan, üçer tane Homing Soulmass atarak kestim. Aşırı aşırı güçlü büyüler. Tabii defans olarak patatessiniz ancak zaten bir şekilde o esnekliğe alışmanız ve üzerinize gelen saldırılardan kaçınabilmeniz gerekiyor. Ben laf olsun diye bir kalkan tutuyorum elimde. Daha bu büyülerin bir de Crystal olanları var, onları alınca neler olur tahmin edemiyorum. Bundan sonra Vitality ağırlıklı giderim gibi. Bir de büyü slotu için puan veririm. Gerçi ufaktan str verip en azından Drake Sword kullanasım var. Bir de şu Quelaag'ın ininden devam edince lavlı bir bölge var, oranın bossunu öldürmenin yolu yok gibi. Onu nasıl kesebilirim acaba? Tek atıyor çünkü çok dengesiz bir boss gibi geldi.


     DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]


    Boss soullarından nasıl silah yaparım ve en etkili asa hangisidir? Bu sorulara da cevap bulabilirsem sevinirim. DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 31 Temmuz 2021; 0:52:47 >




  •  DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]

    Kalameet ve Priscilla gibi bütün opsiyonel bossları keserek 33 saatte Gwyn'i öldürdüm. Çok keyifli bir süreç oldu. Oyunu on yıl önce oynamış olduğum halde mekanları, karakterleri ve bossları hala hatırlıyor olmam oyunun ne kadar mükemmel olduğunu ispatı, ki ilk bitirdiğimde büyük bir boşluğa düşmüş ve uzun süre hiçbir oyundan keyif alamamıştım. Sorcerer yukarıda da söz ettiğim gibi aşırı op, ben başta klasik parry taktiğiyle daldım Gwyn'e, çünkü çok hareketli Gwyn, büyüyle alamam diye düşündüm, ancak baktım olacak iş değil, Crystal Homing Soulmass ile üç vuruşta indirdim. Meğerse sağa sola atlarsak vuruşu yetişmiyormuş. DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU]  Gear olarak çöpten hallice, fazlaca equip load olmadığı için dandik büyücü kıyafetleri giydirdim karaktere, daha ziyade dodge yaparken akıcı olmasını sağlamak adına ağırlık yüklenmedim. Çok hafif bir karakter oldu, defansif anlamda ciddi sıkıntılar çektim ancak az biraz vitality kasıp şu can ve stamina veren ve çıkardığımız zaman kırılan yüzüğü takınca değerler kaydadeğer bir seviyeye ulaştı. Yine de biraz daha savunmam olsun isteyebilirdim. Oyunun başında verdiği asa her türlü oyun sonunu görüyormuş, ben bir ara Logan'ın asasına geçtim, ama geçilmese de pek bir fark yaratmaz. Yalnız oyun asa konusunda çok kıt maalesef. İsterdim daha güçlü asalar olsun. Var aslında ama, büyü gücünü arttırırken büyü sayısını azaltmak gibi penaltıları var, tadını alamıyorsunuz. Sorcerer denemek isteyen varsa düşünmesin. Homing Soulmass gibi büyülere gelene kadar biraz sıkıntı çıkarabilir ancak sonrası kolay. Bir de elime büyülü bir pala geçti, onu +5 yaptım, ufak tefek mobları onunla rahatlıkla kesiyorsunuz, çok güçü buff alıyor intelligence üzerinden. Üstüne bir de fiziksel hasarı var.





  • sadece klavye mause ikilisiyle bu ilk sürümü 5 kez bitirdim. şimdide k+mause remastered sürümü akmaya devam neden milletin gözünü korkutuyorlar bu kadar gameped zırvalığı ile enteresan.. iyiki zamanında milleti dinleyip oynamamazlık yapmamışım. ds2yide aynı şekil bitirmiştim..

  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.