Şimdi Ara

DARK SOULS / Prepare To Die Edition (2012) [ANA KONU] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.084
Cevap
20
Favori
148.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hitman kullanıcısına yanıt
    533 saat çevrimiçi
  • beyler oyun bende varda daha ilk bölümden takıldım hapisden cıkıorum elime kılıc veriyor fakat kontrolleri cozebilmiş değilim kontrol ayarlatını klavye/maus nasıl yapicam bilgi verirmisiniz ayrıntılı bilgi verebilecek olan varsa konu acabilrse yada pm falan cok iyi olur ya
  • Yayını sırasında ünlü youtuber Epicnamebro'yu istila etmiştim. Bir garip istila videosu:https://clips.twitch.tv/epicnamebro/OddWormDBstyle

  • Arkadaşlar 4 kings i kesemedim bir türlü. Yardım edebilecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 18 Ekim 2016; 13:41:59 >
  • DessoEldest kullanıcısına yanıt
    Seviye kaçtasın?
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam birini summon ettim kesiverdi.Dün Gece çok uğraşmıştım 20 kere ölmüşümdür. Summon ettiğim kişilerde abyss e geçince ölüyorlardı. Yüzüğü unutuyorlardı heralde. İlk mesaj yazdığımda 58 dim şu anda 65 oldum.
  • Çok iyi bir oyun hala oynuyom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunda yeniyimde sorcerer açtım 25.seviye oldum sürekli ruh kasıp seviye almaya çalışıyorum.Şu anda naverta kilisesiydi heralde ve şu kelebeğin olduğu orman arası git gel yapıp duruyorum.
    Şimdi ;
    1-Hangi itemleri çıkmalıyım?,Nerden bulabilirim ? Üstümde zincir zırh seti var kafamda da şu domuzu kesince düşen kasktan var kocaman birşey.
    2-Hangi statları yükseltmem lazım? Ben beceri(20) ve zeka(20) ağırlıklı kasıyorum ama yakınıma adam gelince asa yetersiz o yüzden dayanıklılıkta çıkıyorum(12)
    3-Birde hangi haritadan devam etmeliyim? Orman var,Kilise var , birde şu yeraltından gidip hayaletler filan geliyor o yer var.

    (Lanet ejderhanın kuyruğuna 5k soul edecek kadar ok attım hepsi isabet etti uçtu geri geldi ejderha kılıç filan düşmedi hiç )

    4-Birde bu humanity neye yarıyor çözemedim ben şuan 10 tane filan var.Bizi geri insan yapıyor onu anladımda.Oyunda çok ölündüğü için kullanmak biraz israf gibi geliyor.
    Cevaplarsanız Sevinirim Teşekkürler :)




  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt



    Buda hesabın resmi, oyuna daha tam alışamadım ama anladığım kadarıyla geçeceğin bölgede ölerek o bölgeyi tamamen keşfedeceksin ve ordaki yaratıkların/bossların hareketlerini öğreneceksin ona göre bir strateji yapıp o bölümü geçmeye çalışacaksın.
  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt




    İnternette bi videoda crimson setin yerini göstermişti gittim aldım sanırım sorcerer lar için uygun bir set.
  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt
    1- İtemler oyunun hikayesine göre etrafa dağılmış durumda. Geze geze, yeni itemlerin saldırı çeşitlerini öğrenerek kendine en uygun silahı bulabilirsin.
    2- Karakter özelliklerini görüntülerken klavyede G tuşuna bastığın zaman hangi statın neyi etkilediğini gösteren açıklamalar gözükür. İdeal silahını bulduğun zaman silahın özelliklerinden hangi stattan bonus hasar kazandığına bakıp o özelliği yükseltmen mantıklı olur. Eğer büyücüysen kullanabileceğin büyüleri bulduğunda onların gerektirdiği seviyede zekayı artırabilirsin. Bir stat 40a geldikten sonra daha fazla artırmaya genelde gerek olmuyor.
    3- Yönünü özgürce bulmak Dark Soulsun en sevdiğim özelliğidir. Gittiğin bölge seni zorluyorsa o bölgeyi sonraya bırakabilirsin. Ama uğraşamam o kadar diyorsan
    Gargoyleleri kestikten sonra Karakök Ormanını temizleyip sonra da Mahvolmuş Kasabaya gitmek mantıklı olur. Hayaletlere şimdilik bulaşmasan iyi edersin.

    4- Humanity-insaniyet kullanarak insan olduğunda henüz öldürmediğin boss bölgelerinde başka oyuncuları yardım için çağırabilirsin, veya başka oyuncular senin dünyanı istila edebilir.




  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler bende oyunu orjinal yeni aldım neden hiç adam yok filan diyordum insaniyettenmiş :) Aslında tahmin etmiştim onuda bildiğim iyi oldu.Bu arada crimson set i yeni buldumda sorcerer için ideal bir setmi sizce ?
    He birde arbelet ile yakınlaştırma yapılmıyor mu ? Bende uzun yay yokta onda oluyormu bilmiyorum
  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt
    DS1'de büyülere etki eden fazla item yok. Yani özel olarak büyücülerin işine yarayacak zırhlar yok ama büyü hasarını artıran bir başlık var. Yüzüklerle de büyü hasarını ve sayısını artırmak mümkün. Crimson seti pek kullanmadım ama hafif zırhlar büyücülerin daha rahat hareket etmesini sağladığı için tercih edilebilir. Biraz zevke kalmış bir durum. Ama boss savaşları dışında ağır zırh giyip etrafa büyü saçan bir tank olmak da gayet zevkli bence :)
    Bir de arbaletle yakınlaştırma yapılamıyor.
    Bu arada oyunun diğer oyuncuları daha rahat ve hızlı bulmasını sağlayan DSCM diye bir mod var. Tavsiye ederim güzel bir moddur.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler dscm moduda indireyim işe yarar büyük ihtimalle ağır tank büyücü güzel oluyorda büyü kullanırken anında hareket etmek biraz sıkıntı :D O yüzden hafif zırh giyiyorum ama bundada tek vuruşta can kalmıyor resmen zırh yok gibi crimsonu yükseltmeyi denedim parlak titanit istiyor oda bende yok daha rastlamadım öyle bir itemede. 1-2 sorum olucaktıda
    1-Daha rahat nasıl soul kasarım bi taktik filan varmı bununla ilgili ?
    2-Dsfix kurdum maouse ile oynuyorum ama birden fazla hedef geldiğinde target lock yapınca maouse hareket ettirdiğimde hedefler değişip duruyor kaç kere öldüm o yüzden.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim ? dsmfixgui.exe adlı programı kullanıyorum ama sanki hiç etkisi olmuyor gibi hissediyorum.
  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt
    Dsmfix'i açtığında seçenekler olması lazım hatırladığım kadarıyla. Target switchingi kapatırsan düzelir büyük ihtimalle.
    Soul kasmanın en kolay yolu bossları öldürmek. İleride iyi miktarda soul veren bölgeler de var ama oynun erken dönemlerinde bosslar dışında fazla ruh veren düşmanlar yok.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Target switching i nasıl kapatacağımı bulamadım ordaki seçenekleri deniyorum onlarda etki etmiyor.Bu arada DSfix.ini dosyasını düzenlerken ;


    # Dinput dll chaining
    # if you want to use another dinput8.dll wrapper together
    # with DSfix, rename it (e.g. "dinputwrapper.dll") and put the new name here
    dinput8dllWrapper dsmfix.dll
    # dsmfix.dll

    Böyle bir bölüm varya burda "dinput8dllWrapper dsmfix.dll" yapınca oyun çalışmıyor "dinput8dllWrapper none" yapınca çalışıyor acaba sorun ondan kaynaklı olabilirmi ?
  • Lawliet Ryuzaki kullanıcısına yanıt
    Bu kısmı hatırlamıyorum ama bir exe dosyası vardı sanırım seçenekler orada çıkıyordu.
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım vallaha çok sıkıntı çıkartıyor o bana naverta kilisesindeki büyücüyü kestim tekti o ama arkadaki o güçsüz navertalar kesti beni sürekli hedef değişiyor hedefe kilitlenmiyincede sıkıntı o sorunu da çözersem doğru düzgün oynayabilicem oyunu. Normalde o dediğin seçeneklerde varda bende işe yaramıyor acaba uygulamamı çalışmıyor bende olmadı baştan yüklemeye çalışayım uygulamayı
  • Herkese merhaba öncelikle oyuna başlayalı birkaç hafta oluyo 50. saatteyim ve 79 level bir knight ım . +4 Black Iron setini havel yüzüğüyle birlikte giyiyorum , elimdede +5 black knight sword var . Sabit bir kalkanım yok hepsinin farklı özelliği olduğu için durumdan duruma değiştiriyorum . Statlar şu şekilde , vitality 23 , endurence 35 , strenght 40 , dexterity 22 , geri kalan statları hiç ellemedim nerdeyse . Öncelikle yaratmaya çalıştığım karakter tipi zırh koruması yüksek elinde kalkan olan ve hızlıca kılıç sallayabilen birşeydi . Sizce statlar ve zırh doğrumu yani olması gerektiği gibi mi ? Önerebileceginiz bir zırh , silah vs var mı ? Ayrıca oyun nasıl doğru bir şekilde bitirilir bilmiyorum . Kestiğim bosslar şunlar , taurus demon , moonlight butterfly , quelaag , capra demon , çatıdaki 2 gargoyle , gaping dragon , iron golem , demon ruinsteki asylum demonun ateşli olanı , ornstein ve smough ( inanılmaz zorlandım, 20 humanity falan gitmişti) bu aşamadan sonra hangi bossa yoğunlaşmam gerekli bilmiyorum , Yılanımsı şeye kaseyle gittim beni yuttu ve yeraltında biyere kaseyi koy dedi ve içine ruhlar koyacakmışım bi tek bunu anladım, oyunda hangi yöne gitmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok . Türkçe yama kullandığım için ingilizce terimleri yanlış yazmış olabilirim kusura bakmayın . Yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca her türlü tavsiyenize açığım, içinizden ne geçiyorsa söyleyin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Black Dragon Kalameet oyuna ara verdirmişti Onun dışındaki bosslarda pek sorun çıkmadı.
    Yarım kalan bir hesabımız var kalameet ile.
    Taktik tavsiyesi varsa memnun olurum.
    (Strength bazlı bir build im var. Knight olarak)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 17 Nisan 2017; 9:32:25 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.