Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
196.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jybe

Emberli mod derken ember icmem sanirim degilmi ? Yeni basladigim icin pek bilmiyorum ne ne ise yarar.Ember bu is icinmi kullaniliyo?

aynen. ember isimli bir item var. onu kullan, canın da %30 artacak bu sayede fakat dünyan da diğer kullanıcılar tarafından işgale açılacak. yerden yardımcı çağırman için ember kullanman şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeanMachine

Ember halde hikayeyi oynamak ne kadar zor yaw. dün yeni bir kararkter ile road of sacrifice da gezinirken sırayla 3 kişi invade geldi. birinden kurtulurken diğeri geliyor. hayır adamlar estusları bitiyor basıp gitmiyorlar da. mobların arasına kaçıyorlar :s desteğe gelen blue sentinellerin hepsi çöp çıktı.

o bölge ve pontiff bölgesi sizi çıldırtacak çünkü işgal bölgeleri hep.

• MeanMachine M kullanıcısına yanıt
    Bosslara falan girerken yanina kimseyi cagirmiyorsan oyunu offline oynayarak invadeci oyunculardan kurtulabilirsin, ben bu souls oyunlarini ilk sefer solo oynarken genelde offline oynayip bitiriyorum kafam rahat oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Bosslara falan girerken yanina kimseyi cagirmiyorsan oyunu offline oynayarak invadeci oyunculardan kurtulabilirsin, ben bu souls oyunlarini ilk sefer solo oynarken genelde offline oynayip bitiriyorum kafam rahat oluyor

ds1 de çıktığı anda adım başında invade yiyeceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 2 Şubat 2018; 11:35:42 >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Evet orasi kesin, birkac ay once DS2'nin dlc kisimlarini oynanayim dedim, kac yillik oyun kimse yoktur dedim ama orada bile invadeciler geliyordu online iken
  • Yardım çağırmak için hangi eşyayı kullanıyoruz? Ne yapmamız gerekiyor? Prince kardeşler delirtti beni :)

Bloodborne’da çağrı çanı ve küçük çınlayan çan vardı. Bunda bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Bunda yerdeki yazılara (beyaz veya sarı) dokunarak yardım alabiliyorsun, tabi emberli olman lazım, yazılar boss odasının yakınına bırakılmış olur genelde, emberliyken görebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim çok şükür :)

Dlc paketlerini season pass olarak satın alacağım.

Bunda da bloodborne gibi dlc’ye girmek için ekstra birşey yapmak gerekiyor mu?

Birde ilk hangi dlc’den başlamam gerekiyor?

Teşekkürler

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Ashes of Ariandel'den başlamalısın.

Giriş yapmak için Cleansing Chapel bonfireının orada bir tane amca olacak onla konuşarak girebilirsin.

The Ringed City dlcsine giriş yapmak için ilk dlcnin son bossunu kestikten sonra bir bonfire açılıyor oradan girebilirsin ya da Kiln of the First Flame bonfireının arkasında bir tane daha bonfire çıkıyor oradan girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 4 Şubat 2018; 23:33:57 >
  • Beyler bu 3 son icin hig lord a gelmeden koprunun orda anry ile konusmadim hig lord u oldurup konustum sonra gidip horace yi oldurdum aldigim itemi anry vercektim ama orda yok patladimi benim son simdi devam etmelimiyim yoksa bastan mi basliyim

• cahit_99 kullanıcısına yanıt
    Senin 4 teker birden patlamış

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Senin 4 teker birden patlamış

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Bi el atarsin artik

• Goodbye.. and stay safe.

• Daha önce 2 saatlik bir DS2 ve yaklaşık 20-30 saatlik bir Bloodborne deneyimim var.Bloodborne'da Vicar Amelia'yı yaklaşık 55 kere denememe rağmen kesemediğim için bırakmıştım.Biraz beceriksizim yani, fazla refleksif bi oyun gibi geliyor bana Souls serisi.Witcher ile kıyaslamak yanlış olsa da Witcher'ın dövüş mekaniğine alıştığım için DS3'ü bi türlü beceremedim.Oyuna bugün başladım, ps4 controller kullanıyorum, tuşlar steam editörden indirdiğim bi eklentiyle ps4le aynı oldu, bloodbornela da aynı oldu yani o yüzden alıştığım kontroller.Ama daha ilk boss olan ludex gundyr'i bile geçemedim daha.3-5 kez denedikten sonra denemeyi bıraktım şu an ne yapabilirim ona bakıyorum.Tavsiyeleriniz var mı oyuna alışmak için?
  • The Reus T kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunun dinamiklerine alısman lazım souls serilerinde tüm düşmanların standart kareketleri vardır. Bosslarda dahil. Onları ezberle. Spoiler olur ama biraz youtube dan bak artık millet nasıl oynuyor, napıyor. Bir diğer tavsiyem daha soft oyunları oyna önce mesela witcher horizon gibi oyunlar en azından az da olsa dinamiğine alısırsın. Tabı bu saydıklarım soulsların yanından geçmez ama denemekte fayda var. Allah sabır versin şimdiden. kolay gelsin.

• The Reus T kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem yanına adam çağır yerlerde beyaz-sarı oluyor onları çağır yardım ederler. Daha İlk Boss'dan zorlandıysan işin zor harbiden. Oyunun dinamikleri PS4'de çok kolay aslında birazcık daha uğraş bence bırakma sakın, oyunu ileride çok seviceksin paldır küldür oynarsın alıştıktan sonra.

Sabırlı olman lazım, boss'un hareketlerini öğrenmen lazım yanına adam çağır adam çağırmadan çok sıkıntı çekersin.

@zugu arkadaşının dediği gibi Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 12 Şubat 2018; 19:44:46 >
  • Arkadaslar selam 90 lvle kadar str kastim dex e gecmek istiyorum simdi stat sifirladim hangi silahlari onerirsiniz ? bir kac videoda astora fn gordum ama bu bayagi agir bir silah dex build hizli silahlari kullanip seri vuruslar yapmiyormu normalde

• jybe kullanıcısına yanıt
    Dex ile daha fazla hasar verdiği için kullanıyorlar o silahı. Bu silahları öneririm

-Chaos Blade
    -Frayed Blade
    -Onikiri and Ubadachi
    -Gotthard Twinswords
    -Sellsword Twinblades
    -Crow Quills
    -Lothric Knight Sword
    -Lothric Knight Greatsword
    -Astora Greatsword
    -Great Corvian Scythe
    -Murakumo

Hangileri hoşuna giderse artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 13 Şubat 2018; 20:51:55 >
  • tesekkurler deneyecegim onerilerini.

Dex builddin yanina büyüde eklemeye kalksam baya bi level olmam lazim degilmi suan nameless kingde tikandim kaldim dun 10kerede kesemedim.

Son olarak yuzukleri ng+ da birdaha buluncami +1 +2 oluyor ?

• 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.