Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
197.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, çok istedik, çok arzuladık ve oldu.
    Dark Souls Remastered (upscaled 4K ve 60 fps olarak) 25 mayısta geliyor
    Darısı Demon Souls’un başına mı desek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 12 Ocak 2018; 4:55:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • raizel R kullanıcısına yanıt
    Son bossu kesmen şart değil, öncesinde de dlclere girebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Evet arkadaşlar, çok istedik, çok arzuladık ve oldu.
    Dark Souls Remastered (upscaled 4K ve 60 fps olarak) 25 mayısta geliyor
    Darısı Demon Souls’un başına mı desek

valla şu konuda en mutlu ilk 5 kişinin içindeyizdir senle hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BANDAI NAMCO Entertainment Europeyoutube
    Dark Souls: Remastered - Announcement Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=1yVOMHz9luo
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    bence 5’le sınırlandırma mutlu olanları Uygar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomanson

bence 5’le sınırlandırma mutlu olanları Uygar

hehheh, doğru :) geçmiyor 4 ay geçmiyor.

• Ya bu dlc bossları nedir arkadas. Ashes of ariendel son bossundayım 2 fazını geçiyorum son faz da takılıyorum. Ember da bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2009 da askerden gelmiştim Fransa'da bı tanıdıktan 150€ ya PS3 almıştım. Yanılmıyorsam 2009 un 11 ayı olması lazım yaniliyorda olabilirim. Neyse yanıda demon souls oyunu vardı neyki bu acaba diye ensemi kasidim. Ozamana abim ve kardesimde vardı neyse taktik CD yi RPG türü nedir diye sorsalar roketatar deyilmi o amg derdim. Rpg bana çok uzak bir türdür o zamanlar heleki online oyun dan haberim bile yoktu. Neyse CD yi taktım açılış güzel beni tuturial a atti. Neyse ilerledim 3 5 düşman geldi gelin ulan Cat pat küt düşe Kalka boşa a gittim kapıdan girdiğim gibi kılıcıyla tek attı bana buda ne amg ne oluyoruz derken Nexus da buldum kendimi. Etrafta dolanıyorum gordugum npc leri kesiyorum ( ozamanlar bilmediğim için yapıyorum) neyse bala g*t e buldum boleteryan place yi ve unutlumaz serüven başladı. Aman Allahım bırak boos a gitmeyi normal düşmanları gecemiyordum karakterim asker olandı.daha önce PS1 döneminde resisent evil1 ler 2.ler 3 ler, Tom raider lar , dmc ler , daha sayamadığım birsuru çeşit hepsini YouTube olmadan yardım olmadan bitirmisim bana vız gelir tiris gider demon souls mu o ne amg kralı gelsin dusuncesindeydim ancak demon souls de daha birinci bölümü gecememistim sinirinden kolu kirmistim. yanılmıyorsam 1 ay kadar ugrasmistim ilk bölümde ama olmamıştı öyle bulmaca bilmecede yok düşman karşıda sıkıya gel geç . Zaten asıl problem olanda o Herşey karşımda ama hicbisey yapamıyorum ya asıl koyanda oydu. Belkide oyunu bitirmek için 7 8 ay uğraştım. Sonra platin trophy falan nedir bilmezdim. Sonra fark souls çıktı oynadım biraz dedim bu ne biçim oyun demon souls un yanından geçemez. Diye düşünüyordum takiNew London ruins bölümüne gelene kadar. Hayaletlere geldiğimde buda ney onlar bana vuruyor ben onlara vuramiyorum amg oyun kendini bir rüya gibi içine çekmişti hey gidi günler hey.

Yazım hataları nokta virgül hataları için üzgünüm mobildeyim ugrasamadim yazdım gectim

• Polygon
    Dark Souls is getting a $450 deluxe trilogy box set
    https://www.polygon.com/2018/1/11/16879252/dark-souls-trilogy-box-set-ps4-remastered

Müthiş bir set fanatikler için, fiyat yüksek ama hayranları alır sanırım. Tek sıkıntı sadece Japonyada çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zugu

Ya bu dlc bossları nedir arkadas. Ashes of ariendel son bossundayım 2 fazını geçiyorum son faz da takılıyorum. Ember da bitti

Hatırladıkça sinirim bozuluyor gerçekten. Oyun tarihinin en zor bossu olabilir.

• Digital deluxe edition olarak satın aldım. Online bölümü hala aktif mi ? Build önerisi olan ve oyun başlarında build e uygun kasabileceğimiz silah mevcut mu ? Hala oynayan Kişiler varsa haberleşebiliriz. Destek verebilir, destek alabilirim.

• En geniş paketli sürümü şu anda 89 tl, alsam mı karar veremedim. Dark souls remastered da duyurulmuş iken...

• Üstadlar bir sorum olacaktı sizlere..

Soul serisini sürekli knight oynadıgim icin biraz degisiklik olsun diye sorcerer a uygun bir stat yenileme yaptım. Fakat büyüleri ekleyemiyorum elimde birsürü büyü olmasına ragmen . Büyü ile ilgili bir rehber yada video varsa yada nasıl yapiliyir tarif edecek biri olursa cok memnun olurum.herkese iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: raizel

Üstadlar bir sorum olacaktı sizlere..

Soul serisini sürekli knight oynadıgim icin biraz degisiklik olsun diye sorcerer a uygun bir stat yenileme yaptım. Fakat büyüleri ekleyemiyorum elimde birsürü büyü olmasına ragmen . Büyü ile ilgili bir rehber yada video varsa yada nasıl yapiliyir tarif edecek biri olursa cok memnun olurum.herkese iyi günler

attunement değerini arttırarak mana ve büyü slotunu yükselt. bonfire'a oturduğuda "attune spell" kısmından slot'un kadar büyü ekleyebilirsin. kimi büyüler birden fazla slot kaplıyor, dikatli seçim yap.

• Hocam cok tesekkür ederim cevabın icin.hallettim cok degisik bir deneyim oluyor

• Ds1 de iptal edilen bir item vardı kullanıp uçurumdan atlayınca ölmüyordun uyandığında soul aynen duruyordu ds3 te geldi mi o item

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ds1 de iptal edilen bir item vardı kullanıp uçurumdan atlayınca ölmüyordun uyandığında soul aynen duruyordu ds3 te geldi mi o item

soul kaybetmemek adına "ring of sacrifice" adında bir yüzük var. ölünce kırılıyor ama. tek kullanımlık.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Geri gelmemiş demek. Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar ben pc kullanıcısıyım, şu an dark souls 3 oynuyorum ancak oyunda büyü kullanamıyorum, hangi tuş ile bu işlem gerçekleştiriliyor? Yani videolarda görüyorum adamlar çatır çatır kullanıyorlar, kılıcı alev alıyor felan, bi yol gösterirseniz sevinirim.

• Arkadaslar silah olarak wolf knight greatsword kullaniyorum gem takmak istiyorum takamiyorum boss savaslarin human pine rise kullanmak istiyorum kullanamiyorum ne yapmam lazim

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.