Şimdi Ara

Dark Souls 3 [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.349
Cevap
71
Favori
197.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boss fightlara girmeden olmaz.

Sen adam çağırmak için summer sign çizgisini çizmiyorsun değil mi? ember basıcaksın boss kapılarında yerde çizgiler olucak zaten. Eğer ki olmazsa bekle biraz illa gelir. Bossların zayıf noktaları var bunlara vurucaksın, eğer ki çok hareketliyse kaçmayı deniceksin yapıcak bir şey yok. Oyun içi mükemmel zaten, bosslar sıkıntılı, bosslar'ı atlattın mı zaten oyun daha güzelleşiyor :)

birazcık sabır, birazcık taktik, bossların vuruşlarını öğren mutlaka. Bosslar'la kapışırken staminayı fazla düşürmemeye çalış, mesela 4 kere vuruyorsan stamina'da 3 kere vur, diğerinde kaç.
  • Yok boslarla uğrasınca kesiyorumda o zaman sıkıyor zaten vakit çok yok.Aynen onu çiziyorum yere :)) beni başkasına atıyor sonra geri dönunce benim dunyaya yerde diğer çizgiler cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Yok boslarla uğrasınca kesiyorumda o zaman sıkıyor zaten vakit çok yok.Aynen onu çiziyorum yere :)) beni başkasına atıyor sonra geri dönunce benim dunyaya yerde diğer çizgiler cıkıyor

mert; yardıma gitmek için yere yazı yazmalısın. yardım almak için ise yerdeki yazıyı kendine çağırmalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Yerdeki yazıyı görebilmek için ember kırmak gerekiyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Yerdeki yazıyı görebilmek için ember kırmak gerekiyor yani

aynen. yardıma gitmek içinse ember gerekli değil. ayrıca yardıma gidip boss'u kesersen otomatik ember'li hala gelirsin kendi dünyanda ödül olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecenin 3'ünde su içmeye diye kalkıyorum bir bakmışım Dark Souls 3 oynuyorum. Kamu spotu reklamından teklif bekliyorum

'' Parry yapmadan kendimi iyi hissetmiyorum, gece yatmadan önce boss kesmezsem içim rahat etmiyor. ''

Şu ana menü intro'yu dinleyip tüylerim diken diken oluyor. Tek kelimeyle baş yapıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

İlk oyunu bile oynamanız lazım Dark Souls fanatiğiseniz, değilseniz oynamanıza gerek yok. Dark Souls grafiklere bakarak yargılamak doğru olmaz, zaten çizimler kara kalem çizimleri gibi. Atmosfer/Oynanış/Mekan tasarımları en büyük plana çıkmış bir oyun. Grafikler kötü diye ben ikinci oyundan mahrum kalmazdım. İlk oyunu bile oynardım. İlk oyun PS4'e geliyor zaten 25 Mayıs'ta :)hayranıysanız oynarsınız size kalmış.

Evet malesef fanatiğim. Başka oyunlardan keyif almamaya başladım:) Dediğinizi dinledim oyunu kolleksiyon için kutulu aldım :)

Bloodborne+Dark souls3+Dark souls2 hepsi kutulu olmuş oldu.

Oyunda epey ilerledim ama Dark souls 3 ‘den kesinlikle daha zor. Üstüne bir anda 10 kişi çullanıyor :)

Oyun oyun değil ki zaten bitirme tezi gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun o zaman hocam keyifli oynamalar :) 25 Mayıs'ta ilk oyunda geliyor asıl efsane o en sevdiğim :) yazın iyi geçicek

• Arkadaşlar merhaba, ben bu oyuna warrior karakter ile başladım büyücü bir karaktere dönmek istiyorum fakat büyüleri kullanamıyorum yüzüklerle slot açtım yine kulanamıyorum.Rehberde karakteri daha sonradan dönüştürebilirsiniz yazılmış ben warrior karakterimi nasıl bir pyro büyücüsüne dönüştürebilirim level yüz şu an bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NERO76ERS -- 11 Mart 2018; 13:4:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, save dosyalarım bazı nedenlerden karıştı ve eski save i yükledi. Normalde 140 küsür lvlle bitirdiğim oyuna 90 lvl le başladım. rica etsem save dosyanızı paylaşabilir misiniz? Mümkünse 140 lvl üzeri olsun. DLC paketini aldım ama save dosyalarından sonra oyundan soğudum resmen.

• brovazZ kullanıcısına yanıt
    Başkasının save dosyasını kendi psn hesabında kullanamıyorsun maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NERO76ERS

Arkadaşlar merhaba, ben bu oyuna warrior karakter ile başladım büyücü bir karaktere dönmek istiyorum fakat büyüleri kullanamıyorum yüzüklerle slot açtım yine kulanamıyorum.Rehberde karakteri daha sonradan dönüştürebilirsiniz yazılmış ben warrior karakterimi nasıl bir pyro büyücüsüne dönüştürebilirim level yüz şu an bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi bana.

undead settlementta pyromancer ı kurtarmanız gerekiyor. size pyromancer flame veriyor. bunu silah gibi equip etmeniz gerekiyor. kendisinden yine büyüleri satın alabiliyorsunuz.

büyücülerde büyü yapabilmek için elinizde büyücü asası. rahip ve yıldırım büyülerinde de talisman olması gerekiyor.

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.

• Platin kupaya sadece bir kupa kaldı oda yüzük kupası..bir kaç tane yüzüğüm eksik almak için çok uğraştım fakat covenanta sunacağım itemler düşmedi bu yüzükleri verebilecek birisi varmı çok minnettar olurum.
  • yıllar sonra dark souls 1 de köprüde oturup konuşmaya çalıştığında mmmmmmmmmmm diyen derin hikayesini sonradan öğrendiğim dombiliye dark souls 3 te karşılaşınca duygulandım.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    dombili adamdır
  • miyazakiye derin bir saygı duyuyorum. adam yapmış.
  • Ates kagıdı vs kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gijbala44 -- 30 Mart 2018; 1:15:27 >
  • Darkeater Midir için yardıma ihtiyacım var gelebilecek birisi varmı arkadaşlar..

Gaelde bile zorlanmadım ama bu boss bana çok ters geldi level 240 olmama rağmen..

Soccery pyro miracles denemediğim büyü kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NERO76ERS -- 4 Nisan 2018; 13:37:51 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.