Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dostum su ring of giants satan ayyasi diyorsan ben o odadaki tuzakli sandigi açinca oklardan nasibini aldi o da benim gibi öldü sanirsam. :)

birde su yerlerdeki turuncu beyaz vs yazilar nasil çykartiliyor ve o yazilardan nasil summon çikartiliyor biliyormusun acebaa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alifidanbjk -- 7 Mayıs 2014; 22:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alifidanbjk

dostum su ring of giants satan ayyasi diyorsan ben o odadaki tuzakli sandigi açinca oklardan nasibini aldi o da benim gibi öldü sanirsam. :)

birde su yerlerdeki turuncu beyaz vs yazilar nasil çykartiliyor ve o yazilardan nasil summon çikartiliyor biliyormusun acebaa?

Summon için insan moduna geçmek lazım. Ondan sonra Boss a yakın yerlerde çıkıyor o yazı. Özellikle son buluta girmeden önce. Eleman biraz keş gibi duruyor ama aynı kişi mi bilmiyorum çünkü orada sandık yoktu sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: alifidanbjk

Summon için insan moduna geçmek lazım. Ondan sonra Boss a yakın yerlerde çıkıyor o yazı. Özellikle son buluta girmeden önce. Eleman biraz keş gibi duruyor ama aynı kişi mi bilmiyorum çünkü orada sandık yoktu sanırım

arkadaş keş dediğiniz gibi, Adı Vulgan ilk olarak No Man's Warf'ta karşımıza çıkıyor(hiç sevmem bu bölümü)... O odada 2 tane kutu var. (
    sol taraftakinde greatsword var sağ taraftakide tuzaklı kutu olması lazım
    )

Sonrasında ise Skeleton Lordu kestikten sonra Earthen Peak yolu arasında çıkması lazım.

• Naruto Rendan kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bir şekilde özet geçtin

• Grafikler downgrade olduğu halde çok güzel gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 8 Mayıs 2014; 12:48:07 >
  • Bu oyunda grafiğin nasıl gözüktüğünün hiçbir önemi yok, isterse retro çıksın.
    eyv ustad o ayyasin kafasi iyiyken kandirip satacaz esyalarimizi anladigim kadariyla :) yalniz su summon olayini cozemedim ben halen. insan modundayken bazi boss larla savasmadan once yerde beyaz yazilar uzerinden summon cikartilabiliyor. fakat oyunun genelinde etrafda kirmizi (ki bunlarin saldirgan oldugunu okumustum) turuncu ve beyaz yazilarin gorunmesini ve bu yazilardanda summon cikartabilmeyi nasil yaparim acep?
  • - Turuncular, Heirs of the sun covenant üyelerinin sign'ları. Boss fight bitince, iki tarafa da sunlight medal verir. Trophy için 30 tane medal lazım, kasmanın en kolay yolu bu.
    - Büyük ve küçük beyaz olanlar standart sign'lar. Boss fight bitince, büyüğü Token of Fidelity, küçüğü Smooth & Silky Stone veriyor. (Eğer sizi summon eden sun'cıysa, o zaman sunlight medal [de?] alıyorsunuz.)
    - Göz şeklinde olanlar, dragon covenant üyelerinin invasion sign'ları. PVP duel için summon ediyorsunuz, kazanan dragon scale alıyor.
    - Kırmızılar da, gene pvp duel için.

Turuncu ve beyazlar, sadece human formdayken çıkıyor.

@Naruto

Harvest Valley'den sonra da, Doors of Pharros'a gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 8 Mayıs 2014; 23:59:03 >
  • teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
  • ne yalan söyleyeyim hocam daha dün gece doors of pharrostan içeri girdim ve bonfire ı yaktım çıktım. doğrudur valla ...
    Bu yerde zehirli duman olan bölümde de çıkıyor eleman. Dün oynarken gördüm. Tam karşıdaki mağara ya girince sol tarafta bir yer var orada bekliyor

• Arkadaşlar warrior açtığımdan bu spell işine hiç girmedim. Girmelimiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Arkadaşlar warrior açtığımdan bu spell işine hiç girmedim. Girmelimiyim ?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=91483080

Warrior'la bir kere bitirmeden, spell işine girmeyin.
  • Hacı ne güzel kilicin varmis senin. Bende istiyorum aynisindan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hacı ne güzel kilicin varmis senin. Bende istiyorum aynisindan.

Benim karakterim değil yanlız bu.

Manzarayı iyi denk getirmiş adam öylesine koyuyım dedim.

Not:Dark Souls 2 Forumunun PVP bölümünde buldum bu fotoğrafı.Orda acayip karakterler var, adamlar baya oynuyor oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 10 Mayıs 2014; 9:50:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hacı ne güzel kilicin varmis senin. Bende istiyorum aynisindan.

Claymore o kılıç, üzerine de magic weapon eklemiş. Shaded Woods'daki sisli mekanda bir satıcı var, kılıcı ondan alıyorsun. Büyüyü de Carhillion'dan alabilirsin.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oyunda en sevdigim kiliclardan biri, hem hafif hem damage fazla hemde agir drgil cok +10 basip elektrik ekleyince ustunede tadindan yenmez late gamede ise yarsr mi bilmiyorum tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyunu online oynamanin + lari - leri nedir?
  • GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Dostum benim gözlemlediğimi söyliyim;

Artıları: Oyunda (Human Effigy kullanırsa eğer) oyunda ilerlerken başka insanlar yere beyaz ve sarı-turuncu renklerde yazılar çağırıyor ve insanları dünyana davet ederek co-op bir oyun yaratabiliyorsunuz... Ne gibi artısı var ise ilerleme kolaylaşıyor ve geçenmediğin bosslarda 3 kişi rahat rahat devirebiliyorsunuz.

Eksileri: Oyununa (Human Effigy kullanırsa eğer) insanlar girip seni öldürmeye çalışabilir ve soulların hepsi düşer eğer uzak bir yerdeysen oraya gitmek çok can sıkıcı olabilir.

Benim gözlemlediğim şeyler bunlar dostum.
  • Hocam olme isi hic his drgil. Soullsrimida caliyorlar mi? Birde hocam ben Knight actim, statlarimi nasıl veriyim? Kalkan almak icin el işareti istiyor. Hp miraclesi var onu almak içinde ayrı bir şey istiyor. Bu 1. Oyunda miracle,büyü,flame skillerini kullanmak için iten istiyordu bunda da mı böyle. Valla karasız kaldım. Rehber var mı stat dağılımı için. Knight.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.