Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu benim karakterin cinsiyeti değişip duruyor bi karı oluyor bi erkek,
    karakteri olk kurarken erkek yaptım sonra baktım ki oyunda kadın göğüsleri sütyeni filan var, dedim heralde farkında olmadan kadın yaptım, la bugün de baktım erkek olmuş sakalı üçgen kaslı vücudu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRİNG0

Hocam olme isi hic his drgil. Soullsrimida caliyorlar mi? Birde hocam ben Knight actim, statlarimi nasıl veriyim? Kalkan almak icin el işareti istiyor. Hp miraclesi var onu almak içinde ayrı bir şey istiyor. Bu 1. Oyunda miracle,büyü,flame skillerini kullanmak için iten istiyordu bunda da mı böyle. Valla karasız kaldım. Rehber var mı stat dağılımı için. Knight.

Ama şöyle bir şey var oyun ölmek üzerine kurulmuş. http://darksouls2.wiki.fextralife.com/PvE+Builds+(player+vs.+engine) şuradan biraz göz at istersen girişte warrior var altında knight ideal duruyor ben warrior kullandığım için knight denemeye fırsatım olmadı açıkcası. Kalkan için el işareti tam anlayamadım hocam açarsanız iyice yardımcı olabilirim. Hocam büyücüde kullanmadım ve kullanmam heralde warrior falan olucaksın ki oyunun tadını öle öle çıkaracaksın. Büyü koyabilmen içinde "ATN" nin soul levelini en az 12 yapman lazım ki slot genişlesin, sonra bonfiredan o büyüleri slota yerleştiriyorsun diye biliyorum.

@drejtc

dostum sende sanırım oyunun başındaki su aygırı mı ne diyeyim onların yanındaki tabuta mı girip çıktın? o tabuta girip çıkarsan cinsiyetin değişir.

• Naruto Rendan kullanıcısına yanıt
    Evet girmisligim var o tabuta.

• Arkadaslar Pyromancy Flame eldivenini aldım, kullanmalık kagıdıda var. Nasıl slot acıcam, neye vermeliyim? Knight ım bu arada. Ates buyulerinide kullanmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Evet girmisligim var o tabuta.

o yüzdendir dostum. :)

@GRİNG0

yazımda cevabını verdim dostum.
  • Berserker blade'e ne basmalıyım. Yildirin basayım diyeceğimde boltstone nereden düşer. Birde bu boss soullarindan gelen silahlara baktımda pek hoşuma gitmedi. Soullari harcamalımıyım ?

• Tamam hocam oldu. Artik ates puskuruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 11 Mayıs 2014; 16:43:45 >
  • Arkadaslar online olan var mi? Lunar da gargoy lari kesemiyorum. Kimse gelmiyor yardima. Gelip yardim edebilicek var mi? Lwl im 66

Taslasmis insanlari nasil eski haline getiricez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 11 Mayıs 2014; 21:32:01 >
  • quote:

Arkadaslar online olan var mi? Lunar da gargoy lari kesemiyorum. Kimse gelmiyor yardima. Gelip yardim edebilicek var mi? Lwl im 66

Taslasmis insanlari nasil eski haline getiricez.

Sonu yore ile biten bi item vardı onunla

• Saticilar satiyor mu bu dediginiz seyi? Nerden temin edebilirim. Birde itemlere + basmak icin large titan shard istiyor bu tas nerden dusuyor. Halberd imi +6 suan ama sikildim ondan Greatsword a + basicam. Birde soul wessel i kime vericez lwl sifirlama icin. Ilk basladigimiz yerdeki yasli kadin miydi?

Birde arkadaslar cuceletin klanina katilirsam gargoylari kesmeme yardim ediyorlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRİNG0 -- 12 Mayıs 2014; 15:04:22 >
  • quote:

Saticilar satiyor mu bu dediginiz seyi? Nerden temin edebilirim. Birde itemlere + basmak icin large titan shard istiyor bu tas nerden dusuyor. Halberd imi +6 suan ama sikildim ondan Greatsword a + basicam. Birde soul wessel i kime vericez lwl sifirlama icin. Ilk basladigimiz yerdeki yasli kadin miydi?

Birde arkadaslar cuceletin klanina katilirsam gargoylari kesmeme yardim ediyorlar mi?

Yok satıcılar satmaz.http://www.gamefront.com/dark-souls-2-fragrant-branch-of-yore-locations-guide/ burda nerede olduğu yazıyor.
    Large titanite shard lost bastilledeki demircide satılıyor onun içinde pursueri yenip lost bastilleye gitmen gerekiyor
    Soul vessel başlangıçtaki yaşlı kadınlarda.
    Cüceler yardım etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

İkisi de önemli hocam.

O harfler, hangi stat'ten ne kadar bonus alacağını gösteriyor.
    Yükseğe doğru sıralarsak: E-D-C-B-A-S şeklinde. Mesela strength'ten S bonusu varsa, verdiğin strength puanına bağlı olarak, damage'i aşırı artıyor.
    Bu nedenle, yaptığın build'e uygun silahı seçmen gerekiyor.
    Tabi, bu harfler, yaptığın upg'e veya hangi stone'la infuse ettiğine bağlı olarak, değişmekte.

Sword olarak: başlarda Fire Longsword buluyorsun. Onu önerebilirim. +10 olarak upg edince, oyunun sonlarında bile çok iyi hasar veriyor.
    Ayrıca, saldırı şekli de iyi. Çift elle tutup R2 attackını yaparsan, rapier gibi oluyor, adamları biçiyorsun.
    Bu silah, Smelter Demon dışında, her düşmana karşı etkili diyebilirim.

Heide Knight Sword ve Red Rust Sword da, duruma göre iyi alternatifler. Ama Heide'nin saldırı şeklini beğenmiyorum ben.

Spear ve Rapier türü silahlar da denenebilir. Bunların ana avantajı, shield'ınla bloklarken vurabilmen. Ayrıca, rapier'ların counter'ı çok güçlü oluyor.

Strength build için tabii bir de ağır silah lazım: Önerim, Gyrm Great Hammer. Bunun da çift elle tutulan R2 saldırısı çok başarılı. 360 derece dönüyor, aşırı yüksek hasar veriyor ve düşmanları yere fırlatıyor (şu kırmızı ve mavi phantomların ilacı).
    Oyunun sonlarında, Giant Warrior Club da bulacaksın. Ama alması biraz zor olacaktır.

darksouls2.wikidot.com ' a bakarak kendine uygun silahı seç derim. Tabii, hasar kadar, moveset'ler, silahın uzunluğu falan da önemli. O yüzden, kendin tek tek denemelisin.

Ek bilgi olarak, belki gözden kaçtıysa: Sol analogu ittirdiğiniz anda R2'ye basarsanız, jump attack yapıyorsunuz. Bu da çok etkili.
    Hele, düşman biraz aşağıdaysa, damage katlanarak artıyor.

Hocam bir soru daha soracağım kusuruma bakmazsanız.
    Ben bu berserker blade'in üstüne boltstone bastım daha kötü oldu sanki. İstatistiklerde düşüreceğini görmüştüm ama en toplam hasara baktığımda daha çok fazla artısı vardı. Silahlara taş basmak zararlımı oluyor yoksa bir püf noktası varmı ?

• Cok sag ol hocam. Burasi niye boyle sessiz sakin bana mi oyle geldi. Dark souls 1 oynarken de forumdan paslasarak oynamistik. Cok daha hareketliydi konu.
  • @GRİNG0

Aynen konu çok durgun kimse oynamıyor heralde oyunu
  • quote:

Tamam hocam oldu. Artik ates puskuruyorum.

yardım edebildiysem ne mutlu bana kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

@GRİNG0

Aynen konu çok durgun kimse oynamıyor heralde oyunu

PS4'e çıkmaması ve PC'ye çabuk gelmesi etkili oldu.

Bir kısım hardcore oyuncular, PS3'ü satıp PS4'e geçtiler, dolayısıyla oynayamadılar.
    Bir kısım da PS3'te istemedi, PC versiyonundan başladı.

Boltstone, lightning damage ekliyor. 200 physical vuran bir silah, bolt'tan sonra atıyorum 120 physical + 120 lightning oluyor. Toplam damage 240'a ulaşıyor, ama lightning res'i yüksek düşmanlar varsa, daha düşük de vurabilir. Physical res'i yükseklere ise, tabi daha çok vuracaktır.

Lightning'e çevirdiğinizde stat bonuslar azalabiliyor veya değişebiliyor; ancak bunun dezavantaj oluşturması için, ilgili stat'ı çok geliştirmeniz lazım. Yani NG ve ilk NG+'da, fire/light versiyonların daha çok vuracağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 12 Mayıs 2014; 23:01:21 >

• arkadaşlar iyi akşamlar dark souls serisini yeni oynuyorum ve baya bi level atladıkdan sonra doğru bir dağlım yapmışmıyım biri bana yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.
     DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigboss_42

arkadaşlar iyi akşamlar dark souls serisini yeni oynuyorum ve baya bi level atladıkdan sonra doğru bir dağlım yapmışmıyım biri bana yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.
     DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

END'i 20'de
    VIT'i 30 da bırakmanı tavsiye ederim dostum tabi tercih meselesi

• Geçen bir gün iron keep'te ilerliyorum karşıma çıktı sisli bir alan. Dedim ne olcak ölürsemde çantada var 15 tane human eff. İçeri bir girdim karşımda lavlarin içinden çıkan bir balrog. Hssktir diyerek geri geri giderken lavlara düştüm. 20bin soul gitti. Almayada çalışmadım. 50 level sonra görüşürüz o iri kıyım öküz ile.

• Abi sinir oldum adamlarin levelleri 100 benden iyi adam kesiyor bana bi care bulun yoksa o puanlari mi resetleyip tekrar bir dagilim yapicam

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.