Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemmedagon

beyler ben daha yeni başladım, ilkkez oynuyorum dark soulsu ve 2. oyunu aldım direk biri oynamadan fakat anlayamadığım şeyler var
    1- 13 level gözükmeme rağmen hiç stat veremiyorum oyun bunu otomatikmi yapıyor ? level atladığım ıda anlayamıyorum
    2- hiç quest gözükmüyor mini görevimsi şeyler var onları yapıyorum denk gelirsem ama okadar nereye gidiceğimi şaşırdım öl allah öl
    3-ilk kasabadaki npc leri öldürdüm ve gelmediler bidaha umarım önemli değildir
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

1- Level atlamayı Majula'daki bir NPC'ye soul vererek yapıyorsun. Soulları düşman keserek veya "soul of a lost undead" gibi item'leri tüketerek alıyorsun (bir de boss soul'larıvar. Onlardan silah veya büyü de elde edilebiliyor, dikkat).
    Elde ettiğin soulları ölünce kaybediyorsun. Cesedi geri alamadan tekrar ölürsen, kalıcı olarak kayboluyorlar.
    2- İlk aşamadaki görevin, 4 ana boss'u kesmek. Bunu yapınca yeni bir yol açılacak.
    Bunun dışında, Benhart of Jugo ve Lucatiel of Mirrah isimli iki NPC'yi de takip etmen iyi olur. Bazı boss savaşlarında summon edebiliyorsun, ilerde item falan da veriyorlar (detaya girmeyeyim şimdi).
    3- Kasabadaki NPC'leri kesmeyeceksin, hepsi dost. Ve oldukça önemli. Oyuna tekrar başlaman iyi olur.

Takıldığınız noktalarda: darksouls2.wikidot.com ' u kullanın. Ama walkthrough amaçlı kullanmayın, zevki kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Nisan 2014; 14:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakanpsha

arkadaşlar sembol ringle kapıları açtım fakat bir tanesini açıp bonfireyi yaktım hiç biyere gidemiyorum bi tane agaç var devirip diyer tarafa geçmem lazım lütfen yardım bölümün ismini yazamıyorum abimden sıra gelmiyo

O ağaçlardan bazı devlerin anılarına yolculuk yapacaksın. Ama o devlerin anılarına girebilmek için Ashen mist isimli bir item lazım. Onu da Ancient Dragon'dan alacaksın. (opsiyonel boss)

• quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Oyun hakkında birkaç şey sorucağım
    1.Bu oyunun mu bossları daha zor dark souls 1'inkilermi
    2.Bu oyunun uzunluğu nasıl
    3.Oyunda silah çeşitliliği arttımı.

Spoiler vermesek güzel olur.

Yardım etseydiniz iyi olurdu.

Tüm soul serilerini oynamış ve platinlemiş biri olarak şunu söylemeliyim kesinlikle Dark soul boss savaşları ve oynanış acısından en zor olanı.

Bu görüşe bende katılıyorum. İlk oyundaki bosslar daha zorlayıcıydı ve bana göre daha oturaklı bosslardı. Her bossun bir geçmişi, tarihi vardı. Bazı bossları kesmeye kıyamazdın örneğin. Ama bu oyunda bazı boss mekanikleri hoşuma gitse de (NG+'da ek özellik gelmesi gibi) çoğu bossun içi boş bırakılmış resmen.

Ama tüm bunlara rağmen oyun kült bir oyun.

• Katılıyorum.

Hatta, bence en zor boss'lar Demon's Souls'taydı. Tabii melee girişilirse ve uygun bir build yapılmamışsa :)

Öte yandan Dark Souls 2'de, moblar daha zor. Ancak bonfire sıklığı, bu durumu dengeliyor. Önceki oyunlarda, bölüm içinde kısayolları aktif etmeden ölünürse, baya bir yol katetmek gerekebiliyordu.

2'de bir tek, Ancient Dragon'un yolunu bonfire'sız ve zorlu yapmışlar(hele twinkling titanite farmlamak için birkaç kere astetic kullandıysanız...). Ama o da opsiyonel boss neticede, düzgün bir drop dahi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Nisan 2014; 15:44:52 >
  • En güçlü karakter hangisi kinght aldım ama oyun başındayım denizli çöl gibi yerde
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Majula'dan bahsediyorsun sanırım orası senin kasaban orası senin her şeyin... NPC leri öldürme sakın :)
  • Ancient Dragon'un orda bosa giderken yardım çagırdıgım kişiler kayboluyolar bunun bir açıklaması varmı arkadaşlar
  • teşekkürler hocam sen bitanesin
  • Arkadaşlar drangleic castle'a gitmek istiyorum ama giderken açılması gereken bir kapı var seek mightier souls yazıyor yaklaşınca nasıl açabilirim?
  • Arkadaslar bir sorum olucak pyromancy flame aldim elime ve gerekli buyuleride aldim ancak kullanamiyorum.Biraz komik bir soru olucak ancak acemiyim kusura bakmayin.

Yeterli int verdim ancak su flame i sol ele alip bastimda adam sadece eline bakiyor videolarda buyuleri ust secenege koymuslar nasil yapiliyor bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun tek hakkını çok uygun fiyatla veriyorum.
  • @Naruto Rendan

O kapıyı açabilmen için öncelikle dört büyük boss'u öldürmen gerekiyor.

@GeraltofRivia

Pyro büyüler için Int. ya da Faith geliştirmene gerek yok. Attunemant geliştirip, slot sayısını arttırman lazım. Stat ekranında kullanabildiğin slot sayısı yazar. O slotlara büyü eklemeyi de bonfire'daki attune spells kısmından yapıyorsun.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Dort buyuk bosstan kastin ne dostum hangi bosslar onlar? Isimlerini yazar misin?

• Naruto Rendan kullanıcısına yanıt
    Lost Sinner, Old Iron King, Duke's Dear Freja, The Rotten
    Cevap icin tesekkur ederim dedigin sekildr cozdum sorunu ama simdide bask bir sorun cikti spoiler icinde yazayim.

Dostum throne watcher ve defender olmak uzere 2 boss kestim ve sonrasinda kaldim.Videoda baktim adam bunlari kestikten sonra ayni yere baska boss geliyor ancak bende gelmedi ne yapicam?

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Cevap icin tesekkur ederim dedigin sekildr cozdum sorunu ama simdide bask bir sorun cikti spoiler icinde yazayim.

Dostum throne watcher ve defender olmak uzere 2 boss kestim ve sonrasinda kaldim.Videoda baktim adam bunlari kestikten sonra ayni yere baska boss geliyor ancak bende gelmedi ne yapicam?

Ancient Dragon'dan Ashen mist benzeri isimli bir item almış olman gerekiyor. O itemle, Forest of the fallen giant bölgesinde ağaçlaşmış devlerin anılarına gireceksin. O bölgede Kings ring ile açılan kapıda bir tane var örneğin. O anıya girince Giant Lord adlı boss'u öldürmen gerekiyor. Ondan alacağın item ile throne bosslarını öldürdüğün yere dön, son boss ortaya çıkacaktır.

• Human ef. bitti. Swordsman oynuyorum yarı canlada pursueri kesemiyorum. Towerın orlarda düşmüyor. Başlarda nereden bulabilirim bu human eff'i Yoksa bastanmi başlasam bu Swordsman çok dandik gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

@Naruto Rendan

@GeraltofRivia

Pyro büyüler için Int. ya da Faith geliştirmene gerek yok. Attunemant geliştirip, slot sayısını arttırman lazım. Stat ekranında kullanabildiğin slot sayısı yazar. O slotlara büyü eklemeyi de bonfire'daki attune spells kısmından yapıyorsun.

Mrb kardeş, Peki şu asitlerin içinde dövüştüğümüz bossu nasıl yeneriz. Video da eleman oradaki asitleri boşaltmıştı.
    Şu kafası kopuk olup da elinde taşıyan yılanı diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Human ef. bitti. Swordsman oynuyorum yarı canlada pursueri kesemiyorum. Towerın orlarda düşmüyor. Başlarda nereden bulabilirim bu human eff'i Yoksa bastanmi başlasam bu Swordsman çok dandik gibi geldi bana.

Shield'sız zor olur. İlk oynayışı shield'la yap derim.

Human effigy ilerde çok rahat kasılıyor (Majula'da bonfire astetic kullanıyorsun, mansion'ın altındaki iskeletlerden run başına 8 tane falan düşüyor. Astetic'i ise, Dark covenant'ın mekanındaki tiplerden farmlıyorsun).
    Veya, hollow formdayken hp'yi yükselten yüzük falan da var.

Ama şu noktada, baştan bir karakter açıp, ölmemeye çalışman daha iyi olur. Her tarafı araştırınca, effigy de yeterince düşecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

@Naruto Rendan

@GeraltofRivia

Mrb kardeş, Peki şu asitlerin içinde dövüştüğümüz bossu nasıl yeneriz. Video da eleman oradaki asitleri boşaltmıştı.
    Şu kafası kopuk olup da elinde taşıyan yılanı diyorum

2. bonfire'ın oralarda, dev değirmen gibi bir şey var. Onu torchla yakman gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.