Bildirim
DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (14. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ilginc bi video cikis a cok var daha ancak yeni nesil konsollara gelicek gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda ki elinde orak olan şahısı dark arisen'den araklamışlar gibi geldi. Gerçi dark arisen'de ki oraklı buna bi çaksa neye uğradığını şaşırır. -
http://www.amazon.com/Dark-Souls-II-Xbox-360/dp/B00AK4QB22/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1379791479&sr=8-1&keywords=dark%20souls%202
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dark Souls II'den Yeni Detaylar Ortaya Çıktı
From Software tarafından geliştirilen Dark Souls II hakkındaki yeni detaylar Tokyo Game Show 2013'te ortaya çıktı. Way of the Blue adlı covenant, Human Effigy sistemi ve eşya taşıma konusundaki detaylar aydınlandı.
Öncelikle oyundaki Human Effigy adlı sistemden bahsetmek istiyorum. Artık oyunda ölünce Bonfire'a dönüp Humanity kullanmak zorunda kalmayacaksınız. Öldükten sonra enerjiniz Demon's Souls'taki gibi yarıya inecek ve Human Effigy adlı eşya sayesinde tekrar enerjinizi %100'e ulaştırabileceksiniz.
Ayrıca oyunda Way of Blue adlı yeni bir Covenant bulunacak. Bu covenantın en büyük özelliği bir Black Phantom sizin dünyanıza girdiğinde otomatik olarak Blue Sentinel adlı sanal bir koruma görevlisi ortaya çıkarması. Böylece düşmana karşı iki kişi mücadele edebiliyorsunuz.
Dark Souls 2'deki eşya taşıma sisteminde de farklılıklar bulunuyor. Daha önceki oyunlarda her elimizde iki adet eşya bulunabiliyordu ve istediğimiz an bunlar arasında kolayca geçiş yapabiliyorduk. Dark Soul 2'de ise her elimizde 3'er adet eşya taşıyabileceğiz.
Bunun yanında maksimum eşya taşıma sayımız da 10'a çıkmış. Bu eşyalar arasında Witching Urn adlı bir el bombası benzeri eşya da bulunuyormuş. Eşya ve silah taşıma sayımızın artması gerçekten de oyunda çok işimize yarayacaktır; çünkü Dark Souls ve Demon's Souls'ta oyunu durdurma gibi (pause) bir şey yoktu; ancak düşmanların olmadığı bölgelerde ayrıntılı menülere bakabiliyorduk.
Son olarak Dexterity'nin artık poison (zehir) ve bleeding (kanama) gibi durumlarda etkin bir rol oynadığını ve Agility'nin de evasion (saldırılardan kaçınma) ve blocking'e (bloke etme, engelleme) etki ettiğini belirtelim.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_IIden_Yeni_Detaylar_Ortaya_Cikti-41780.htm
-
figur çok iyi de bir elinde kalkan olsaydı keşke -
Dark Souls 2 yeni nesil ihtimalinde hareketlenme!
Dark Souls 2 14 Mart 2014'te piyasaya sürülmüş olacak. Pek çok oyuncu o zamana kadar yeni nesle geçiş yapmış, ya da yakın zamanda yapıyor olacak. Bu Dark Souls 2 için bir dezavantaj olabilecek konumdaydı, fakat buna rağmen oyunun yapımcısı Yui Tanimura DS2'yi sadece ve sadece şimdiki nesil platformlara yaptıklarını, yeni nesli düşünmediklerini söylemişti. Fikri değişmişg özüküyor. Tanimura verdiği bir röpörtajda "Yeni nesil konsollar için bir karar verilmesi gerekiyor. Yapımcı olarak benim şahsi fikrim ise şu: Yeni nesle çok ilgi duyuyorum ve PS4 il X1'e oyun yapmaya niyetim var". Yani Dark Souls 2'nin yeni nesle gelme ihtimali artık biraz daha fazla!
http://www.merlininkazani.com/Dark_Souls_2_yeni_nesil_ihtimalinde_hareketlenme-haber-66020p1.html
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: akabeyss
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
sağ altta görülen kalkan kılıç vs. acaba figure takılıp çıkarılabilecek ekipmanlar mı?
Emin değilim.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_2nin_Haritasina_Goz_Atin-41796.htm
-
Japonya' da beta test başlamış. Hatta youtube' a bile düşmüş arkadaşlar. Link ;http://www.youtube.com/watch?v=YoJTrgQGiCs&feature=c4-overview-vl&list=PLeujgDM_LRPfGXXkwqsXVUADRCQ2bKMcW. -
-
Beta kodu gelmiş. Deneyelim bakalım. -
bu beta kodu neye gore geliyor ?
Dört gözle beklemekteyim bu oyunu gameplay videolarını bile izlemiyorum maksat oyuna başladımmı mekanlar tanıdık gelmesin. -
Geçen ayın başında internet üzerinden Avrupa betası için kayıt açmışardı. Orada kayıt yaptıran yanlış bilmiyorsam 5000 kişiye betaya girme hakkı verdiler. -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Geçen ayın başında internet üzerinden Avrupa betası için kayıt açmışardı. Orada kayıt yaptıran yanlış bilmiyorsam 5000 kişiye betaya girme hakkı verdiler.
keske acik beta olsaydi ben kayit yaptirmamistim hem
Serverlar açıldı.
Dual Swordsman videolarda oynaması çok zevkli duruyordu ama gamepadi ele alınca, hiçte göründüğü gibi değilmiş. DS için biraz fazla gözü pek bir karakter olmuş, kalabalık yerlerde biraz yumuşak kalıyor; yine Warrior akar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 12 Ekim 2013; 22:57:59 > -
Beta sonlandı, bir sonra ki açılış 27 Ekim olacakmış.
Birkaç değişiklik var elbet, ama genel hatları ile oyun Dark Souls ile aynı. En önemli özellik kesinlikle humanity olayına ciddi bir el atmaları olmuş. Açıkçası DS'de pekte söylendiği kadar iş yapmıyordu ama burada sağlık barı Demon's Souls'daki gibi sisteme çevrilmiş. Sağlık barındaki ufak eklenti, her öldüğümüzde barı küçültüyor. Tam haline çevirmek için de human effigy kullanmak gerekiyor, bunu kullanınca da normal olarak beden formuna geçmiş oluyoruz.
Başka oyunlara girmeye çalıştım ama sürekli hata verdi; fakat ben beden formundayken iki kere dünyama girildi, gerçi indirdim.Ama ben giremediğim için biraz içimde patladı.
Düşmanlar bana kolay geldi, ne yalan söyleyeyim zorlanmadım. Özellikle backstab atmak aşırı kolay bir hale gelmiş.
Yanlış hatırlamıyorsam life gem DS'de yoktu, açıkçası müthiş bir imkan olmuş. En çaresiz durumlarda hayat kurtarıyor.
Oyundaki ışıklandırmanın yenilendiğini biliyorduk, hatta bazı mekanlara girmek için meşale kullanmak gerektiğini de görmüştük. Ama sırf bu unsuru kullandırtmak için birçok mekanı zifiri karanlığa gömmüşler. Hiçbir şey görünmüyor, kaç kere normal yolu takip ettiğimi sanıp düştüm hatırlamıyorum.
2 saatlik sürenin 51dk'sını Dual Swordsman'a ayırdım. Baya ilgimi çektiği için oynanış nasıl merak ettim; ancak pekte beklediğimi bulamadım. 55dk'da Warrior ile oynadım, Skeloton King bossuna kadar geldim, onu da tek seferde indirdim. Geriye kalan birkaç dk'da da Sorcerer'a bakmaya çalıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 13 Ekim 2013; 1:11:33 >
-
Dark Souls II Canlı yayında oynuyorum.. Sizleride beklelerim. Türkçe ingilizce ..
http://www.twitch.tv/droledian27
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X