Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xleonhart

Dark Souls II Canlı yayında oynuyorum.. Sizleride beklelerim. Türkçe ingilizce ..

http://www.twitch.tv/droledian27

diger yayinlarida izliyordum o arada senin mesajina denk geldim.
    oyun ilkine gore daha canli olmus
    cok begendim acikcasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

Dark Souls II Canlı yayında oynuyorum.. Sizleride beklelerim. Türkçe ingilizce ..

http://www.twitch.tv/droledian27

diger yayinlarida izliyordum o arada senin mesajina denk geldim.
    oyun ilkine gore daha canli olmus
    cok begendim acikcasi

Bende begendim oyunu fakat bir kaç hatası var. Veya bilerek yapılmış şeyler bilmiyorum yayın sırasında anlatmıştım zaten. Umarım onu bir şekilde dengelerler. Meşale olayı güzel düşünülmüş ama bir yerden sonra kendini tekrar ediyor. 2 saat kadar felan oynayabilidim gözlemlediklerim ve şimdi aklıma gelenler bunlar.

Ayrıca kanalımda hemen hemen hergün yayın var. MGR oynuyorum şu sıralar. Sizleride bekliyorum. En azından güzel bir ortam sohbet şansımız oluyor.

not: Yarım saat sonra yine canlı yayında olacagım. Herkese iyi oyunlar.

• Ne biçim beta bu ya, 2 saat sürüyor sonra kapatıyorlar mı?Bir sonraki ne zaman?Bir türlü denk gelemedim.
  • Namco twitter' da söylendiğine göre beta tekrarı 10 kasımda, yine aynı saatlerde yapılacakmış. Bende ancak 1.5- 2saat oynayabildim. Zaten ilk yarım saat statlara ve item lara bakmakla geçti. Summon olayıda çalışmadı zaten. Neyse bir sonraki sefer hatalarını düzeltirler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Ne biçim beta bu ya, 2 saat sürüyor sonra kapatıyorlar mı?Bir sonraki ne zaman?Bir türlü denk gelemedim.

Aslında tam anlamıyla beta değil, beta olarak da geçmiyor zaten "network test version"; sadece serverlarını test amaçlı belli bir süreliğine açıp, kapıyorlar. Normalde bugün test süreci tamamen bitiyordu hatta Avrupa sonlandı; fakat Güney ve Kuzey Amerika serverları için problem oluşmuş sanırım, o başka bir güne kalmış.
  • DARK SOULS 2 BETADAN GOZLEMLEDIKLERIM

Dark Souls 2 hakkinda onceden aciklanmis bazi bigiler vardi. Bonfirelar arasinda oyunun basindan itibaren yolculuk edebilicegimiz gibi. 2 saatlik beta deneyimimde bonfirelar arasinda yolculuk yapamiyorduk beta oldugundan dolayi normaldir herhalde. Fakat kafama takilan bir konu ise betada karsima cikan iskeletli bir boss vardi. Ilk denememde gecmeyi basardim. Sanki oyun kolaylastirilmis sanirim korktugumuz sey basimiza geliyor. Oyun herkese hitabetmek icin zorlugu dusurulmus gibi. En azindan boss fight icin soylebilirim.

Betanin sinirlandirilmis olan haritasi sisli kapilar ile ile kapatilmis ama bazi yerlere kirmizi renkli phantomlar (elitler) koymuslar bunu hangi akla hizmet koyduklarini anlayamadim. Zira boslardan daha zorlayici oluyorlar. Hadi diyelim ki onlari koymalarinin sebebi haritanin o kismina gitmeyelim diye. Fakat eski oyundan tecrubesi (400 saat) olan benim gibi oyuncular bir sure sonra yanlarindan kosarak gecebilirler. Yahu sahiden DS 1 de oldugu gibi oyunun basindan sonuna kadar kosarak gidebilecegimizi hissediyorum SL 1 ile oyunu bitirmek mumkun olabilir yine. Bu ise bir care bulmalari gerekiyor.

Savas sisteminde bazi aksakliklar var. Cpu hile yapiyor. DS1de backstab yapabilmek icin dusmanlarin arkasina dolaniyorduk tam bize dogru hamle yapinca hizla arkalarina gecmek mumkun oluyordu. Ya da surekli dusmanin eterafinda donerek acigini yakayabiliyorduk. DS2 beta bu isi biraz abarmislar. Diyelim ki dusman size vurmak icin elini kaldirdi halmesini yapti o elini indirmeden siz hemen arkasina gectiniz cpu o ara hile yapiyor 180 derece arkasini donup hamlesini tamamliyor dolayisiyla kafamiza vurmus oluyor. Buna bir ayar cekmekleri lazim. Ayrica Backstab yapamak eskisi kadar kolay degil %100 olarak rakibin arkasinda olmak gerekiyor. Bu aslinda iyi olmus zira pvp de rakip oyuncu ile omuzlarimiz paralel sekilde bile olsa sacma sapan backstab vuruslari atiyordu bu acidan iyi olmus diyebilirim.Ben betayi Warrior ile oynadim ve sanirim oyundan tekme atmayi kaldirmislar. Ayni tuslarla rakibi ittirebiliyoruz eger denk getirebilrsek rakibin gardini acip parry yapmis gibi karnina kilici saplayabiliyoruz. Fakat bu hareketi yapmak cok uzun zaman aliyor. Yedirmek cok zor.

Gorsel anlamda oyunda cok buyuk farkliliklar yoktur ama cevre ve atmosfer gercekten daha karanlik ve etkileyici olmus. Karanlik olayini baya abartmislar surekli bir blighttown havasi hissediyorsunuz. Hani DS1 de soyledigimiz yahu su bolum bitsede 2 gunes gorsek ruhumuz ferahlasa cumlelerini kuskusuz ki bu oyundan bir cok kez soyleyecegiz. En azindan beta bana bunu hissettirdi.

Benim oyundan asil beklentim siniflar arasinda farkligin olmasi bir DS1 de bunu hissedemedik. Birde Ds1 deki online sacmaliklari duzeltilirse bizleri uzun sure eglendirecek (cildirticak sinirlendircek kufur ettirecek ) guzel bir oyun bekliyor olacak.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xleonhart -- 28 Ekim 2013; 15:32:20 >

• xleonhart kullanıcısına yanıt
    Oyunun kolaylığı konusunda ben de katılıyorum. Aynı şekilde Skeleton Lords'u ilk seferde geçtim, Silver Chariot'a geldim ama ona beta süresi yetmedi. Fakat black phantom'ların zor olduğuna pek katılamayacağım, Silver Chariot'a giderken beş black phontom'la karşılaşıyoruz ve bunlardan ikisini aynı anda yendim. Ki teke tek olduğu sürece çok rahat alt ediliyorlar. Bir tek Chariot'un sisinin önündeki phantom biraz zorlayıcı idi, çünkü onunda nasıl bir kalkanı varsa artık yere vurduğu anda tüm staminayı götürüyordu. Şahsen ben ne DS1'de ne de DS2'de Demon's Souls'daki phantom'lar kadar zorlayıcısını görmedim. PBWT'deki black phantom Scirvir alayına bedeldir gözümde. Ek olarak backstab konusunda da aynı fikirde değilim. Dark Souls'da yapmadığım kadar backstab yaptım DS2'de ve 5 saatlik beta sürecinde arkasına geçtikten sonra 180 derece dönüş yapan bir düşman hiç görmedim.

• İncelemeye unuttunuz bisey ekleyeyim. benim cok fazla beta deneme sansim olmadi ancak gozlemledim bi olay var mesela R3 ile kitlendimiz bi dusmana kilic sallarken ds1 de sadce kitlendimiz dusmana vuruyoken bu ds2 de olay cok farkli olmus ds2 de dusmana kitlendimiz anda sadece kamera acisi dusmana kitleniyor kitlenme aninda kilici salladigimda dusmana vuramaya biliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yeni beta test zamanı beli olmuş sanırım. ;

Beta times rescheduled and revealed for the Americas:
    Dark Souls 2 beta times revealed for the Americas:

We have confirmed the times for the next round of the Dark Souls II PS3 Network Test.

11:00 PM PST 11/10/13 - 2:00 AM PST 11/11/13
    2:00 AM EST 11/11/13 - 5:00 AM EST 11/11/13

All participants of previous rounds will be allowed in and there is still space to join the next round.

Entering the code in the PlayStation Network allows you to download the client: 38QQ-8DNE-97AA
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctreus

Bu arada yeni beta test zamanı beli olmuş sanırım. ;

Beta times rescheduled and revealed for the Americas:
    Dark Souls 2 beta times revealed for the Americas:

We have confirmed the times for the next round of the Dark Souls II PS3 Network Test.

11:00 PM PST 11/10/13 - 2:00 AM PST 11/11/13
    2:00 AM EST 11/11/13 - 5:00 AM EST 11/11/13

All participants of previous rounds will be allowed in and there is still space to join the next round.

Entering the code in the PlayStation Network allows you to download the client: 38QQ-8DNE-97AA

Turkiye saatiyle kaça denk geliyor?
  • Pazartesi sabahı 8-11 arası.
  • Avrupa içinde söyledikler eksta beta süresini 10 Kasım olarak belirlemişler. Sabah 9'da açılacakmış.

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

• Hatalarını anlamışlar sanırım. Herkesin işte oldugu saatte beta mı olur canım. Sağol hocam haber için.
  • doctreus kullanıcısına yanıt
    Amerika test vakti hala pazartesi sabahı, onda değişen bir şey yok. 27 Ekim'deki test esnasında bazı problemler oluştuğu için Kuzey ve Güney Amerika serverları açılamadı ve Avrupa'da da bazı oyuncular oyuna girme problemi yaşamış. Bu yüzden Avrupa için de ekstra bir test zamanı olacak demişlerdi, bu onun tarihi.
  •  DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

• EDGE: "Dark Souls II İlk Oyundan Daha Zor"

Souls serisinin ne kadar zor olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. Gerek Demon's Souls, gerekse de Dark Souls bazen sinirden çıldırmamıza yol açacak oyunlardı. Yine de bu zorluk oyuncuların hoşuna gidiyordu.

Oyunu deneme şansı yakalayan EDGE dergisinde yer alan bilgilere göre Dark Souls II ilk oyundan daha zor olacak. Buna karşın geliştiriciler oyunun zorluk dengesini çıkış tarihine kadar değiştirebilirlermiş. Eğer zorluk seviyesinin fazla olduğu düşünülürse, bu zorluğun düşürülebileceği söyleniyor.

Dark Souls'u beğenen oyuncuların en büyük endişesi Dark Souls II'de zorluk seviyesinin düşürülmesiydi. Anlaşılan From Software'in öyle bir amacı yok.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-EDGE_Dark_Souls_II_ilk_Oyundan_Daha_Zor-47089.htm

• Oyun Ps4 e gelmiyor degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyun Ps4 e gelmiyor degil mi ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_2_PS4_ve_Xbox_ONE_icin_Gelebilir-48707.htm

2013 yılındada bu haberin aynısı vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyun Ps4 e gelmiyor degil mi ?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_2_PS4_ve_Xbox_ONE_icin_Gelebilir-48707.htm

2013 yılındada bu haberin aynısı vardı.

Gelsin de ps2 ye gelsin ona da raziyim yeter artik :(

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.