Şimdi Ara

DARK SOULS 2 (PS3 ANA KONU) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.018
Cevap
10
Favori
40.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demon'dan sonra oyun kolay gelmişti biraz tabi oyun bittikten sonra aynı karakterler yeniden başladığımızda 4 kings hariç açıkçası bütün classları denemek istiyorum hepsi harika gözüküyor
  • İsim hakkının Sony'de olduğunu biliyorum ama sonuçta orijinal ekip Dark Souls 2'yi yapıyor. Sony, Demon's Souls 2'yi kime yaptıracak ve yaptırsa bile ne elde edebilir ki? Çok manasız bir girişim olur.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Rekabet olabilir ki öyle sanıyorum. Eğer Sony kendi yaparsa ortaya çok değişik ve çok güzel bir oyun çıkabilir.Ne de olsa exc çıkan oyunların kalitesi ortada
  • Demon 's Souls 2 cıkarsa ondanda bi platin cakarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 1 Temmuz 2013; 18:47:37 >
  • La bu Sony elindekinin kıymetini bilmedi şimdide sahip çıkmaya çalışıyor, zamanında adam olaydında güzelim exi başkalarına yar ettirmeseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Yani oyun Dark souls 2 den öncemi cıkacak

Şuan kesin konuşmak erken sanırım.

DARK SOULS 2   (PS3 ANA KONU)

Demon's Souls 2, PS4 İçin Listelendi

İlk başta Demon's Souls ile birlikte PlayStation 3'te gördüğümüz From Software, Dark Souls adıyla birlikte oyunu multiplatform hale getirmişti. Herkes serinin Dark Souls adıyla devam edeceğini düşünürken bir perakendeci, Demon's Souls 2'yi listeledi.

İsveçli perakendeci CDON, PlayStation 4'ün oyunları arasında Demon's Souls 2'ye yer verdi. Daha öncesinde CDON, Gran Turismo 6'nın duyurusundan önce oyunu PlayStation 3 için listelemişti. Bildiğiniz üzere From Software şu an için Dark Souls 2'yi geliştiriyor. Bu oyunun haricinde yeni bir duyuru gelir mi dersiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_77220415/f_//tm.htm#77220415

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Temmuz 2013; 20:30:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dark Souls 2′s open world may let players tackle tasks in any order

http://www.vg247.com/2013/07/08/dark-souls-2s-open-world-may-let-players-tackle-tasks-in-any-order/

• Dark Souls II Daha Özgür Bir Oyun Olacak

2014'te çıkacak en büyük oyunlardan biri olması beklenen ve bu nesildeki konsolların son bombalarından Dark Souls II hakkında oyunun yönetmeni Yui Tanimura oyundaki "özgürlük" hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Anlaşılan karşımızda daha özgür bir oyun olacak.

"Keşfetmenin özgürlüğü Dark Souls II'deki önceliklerimizden biridir, hatta Dark Souls 1'dekinden daha fazla. Dark Souls 1'de bazı alanlara yolculuk yapıyorduk, ama umut ediyorum ki Dark Souls II'de oyun boyunca daha fazla özgürlüğünüz olacak.

"Dark Souls 1'de çanları çalmak ve Anor Londo'ya seyehat gibi aslında kötü bir şey olarak da görmediğimiz bazı kesin düzenlemeler-emirler olduğunu gördük. Dark Souls II'de oyunu belli bir düzende tamamlamak zorunda olmamanızı sağlayarak daha fazla özgürlük sağlamak istiyoruz. Eğer oyuncular yeterince kendini zorlarsa veya isterse oyunun yarısından devam edebilirler, bu ne kadar istekli olduğunuza veya cesur olduğunuza bağlı."

Demon's Souls ve Dark Souls 1 tecrübelerimiz göstermiştir ki oyuna başlar başlamaz zorlu bölgelere yolculuk yapınca hayatta kalmak neredeyse imkansız oluyor. Buna karşın bazı çılgın oyuncular her türlü zorluğa katlanabiliyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_II_Daha_Ozgur_Bir_Oyun_Olacak-39780.htm

• Oyunun yarısından devam edebilirsiniz diye açıklamada bulunmak bilgi paylaşmak olmamış bence.Bilgi doğru ise o zaman tüm bossları kesmek,ilk bölümleri oynamak zorunlu değil.Hatta son bossu gücün yetiyorsa kes oyun bitsin gibi bişey olmuş.Tabi ona güç yetmeyeceği için
    Dark soulstakı sistem güzeldi bir zorunluluk vardı yapmak zorunda olduğun için zaten oyun oynanabilir oluyor
    yapmak zorunda değilsek çoğu insan o bölümlere göz atar çıkar. Yapmak zorunda olmasaydı kaç kişi blighttown bölümüne gider kasardı.
    İki çanı çalmazsak ve anor londoya gitmezsek oyun bitmiyor ve ilerleyemiyorsunuz. Oyunun güzel yanlarından biride bu zaten ilerlemek için yapmak zorundasın.
    Öyle bi zorunluluk olmazsa zorluğundan bişey kaybetmesede oyunun oynanabilirlik saati kısalır diye düşünüyorum.Zorunluluk herzaman iyidir
    Eğer oyunu bitirmek için bölümlerin hepsini bitirmek zorunlu ise özgürlük olsun.Ama yok yeterli seviyeye geldim son bossu kestim oyun bitti bu şekılde ise İnşAllah değildir
    İnşALLAH oyunun yarısından başlayabilirsiniz kısmını ben yanlış anlamışımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

Oyunun yarısından devam edebilirsiniz diye açıklamada bulunmak bilgi paylaşmak olmamış bence.Bilgi doğru ise o zaman tüm bossları kesmek,ilk bölümleri oynamak zorunlu değil.Hatta son bossu gücün yetiyorsa kes oyun bitsin gibi bişey olmuş.Tabi ona güç yetmeyeceği için
    Dark soulstakı sistem güzeldi bir zorunluluk vardı yapmak zorunda olduğun için zaten oyun oynanabilir oluyor
    yapmak zorunda değilsek çoğu insan o bölümlere göz atar çıkar. Yapmak zorunda olmasaydı kaç kişi blighttown bölümüne gider kasardı.
    İki çanı çalmazsak ve anor londoya gitmezsek oyun bitmiyor ve ilerleyemiyorsunuz. Oyunun güzel yanlarından biride bu zaten ilerlemek için yapmak zorundasın.
    Öyle bi zorunluluk olmazsa zorluğundan bişey kaybetmesede oyunun oynanabilirlik saati kısalır diye düşünüyorum.Zorunluluk herzaman iyidir
    Eğer oyunu bitirmek için bölümlerin hepsini bitirmek zorunlu ise özgürlük olsun.Ama yok yeterli seviyeye geldim son bossu kestim oyun bitti bu şekılde ise İnşAllah değildir

Blighttown Bu ismi duyunca tuylerim diken diken oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorunluluk olur yine ama bahsettikleri şey diretme manasında sanıyorum. Yani "Çanı çal, yoksa ilerleyemezsin" gibi bir durum olmayacak muhtemelen. Hani bunun yerine istediğin bölüme gidebilirsin ama seviye yetmediği için orada dayanamazsın duruma olacaktır. Aynı Dark Souls'un başlangıcında hemen hemen herkesin ilk denediği yer alan Catacombs gibi. "Bu iskeletler ölmüyor arkadaş!" Tabii illa ki belli başlı şeyleri elde etmek için tüm bölümleri ister istemez oynayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

Oyunun yarısından devam edebilirsiniz diye açıklamada bulunmak bilgi paylaşmak olmamış bence.Bilgi doğru ise o zaman tüm bossları kesmek,ilk bölümleri oynamak zorunlu değil.Hatta son bossu gücün yetiyorsa kes oyun bitsin gibi bişey olmuş.Tabi ona güç yetmeyeceği için

fps katliamıydı yeminle bide 4kingse giderkenki yer hayaletli mekan abi 15fps nasıl bitirdik biz oraları bide platin aldık @oMeR24

• Oyun acayip zevkliydi ben 2. oyunundan dahada zor olmasını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oMeR24 -- 9 Temmuz 2013; 14:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

Oyun acayip zevkliydi ben 2. oyunundan dahada zor olmasını bekliyorum

dark soulsa sıfırdan tekrar başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

quote:

bu bölüme ilk gidişte insanı deli ediyor

• adam oynayamıyor bakalım nasıl bir oyun olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 23 Temmuz 2013; 17:01:12 >
  • Eleman tam bir hödük yalnız, bu kadar kötü oynayanını da görmemiştim. Düşünmeden dümdüz dalıyor, sonra flask'a sarılıyor. Boss çok zor durmuyor açıkçası, bu gözler Tower Knight gördü; Mirror Knight neymiş.
  • Tower Knight > Iron Golem > Mirror Knight

• Dark Souls II Bekleyenler, Tanışın; Mirror Knight!

Son zamanların en hardcore RPG serisi Souls'un yeni oyunundan bir videoya kimsenin hayır demeyeceğini biliyorum.

Comic-Con fuarında off-screen olarak gösterilen bu videoda Mirror Knight adlı bir Boss savaşına tanıklık ediyoruz. Hava sağanak yağışlı, zemin ıslak, düşmanımız ise parlak zırhı ve elindeki ayna biçimindeki kalkanıyla dehşet saçıyor. Her zaman Boss savaşlarıyla dillere destan bir deneyim sunmayı başaran Souls serisi Dark Souls II'de de bu müthiş özelliğinden taviz vermeyeceğe benziyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Dark_Souls_II_Bekleyenler_Tanisin_Mirror_Knight-40210.htm

• Dark Souls 2'nin Bonfire Sistemi Hakkında Açıklama

İlk Dark Souls oyununu oynayanlar Bonfire'lar arası yolculukları (ışınlanma diyelim) oyunun oldukça ilerleyen bölümlerin de yapabildiğimizi biliyorlardır. Bonfire'lar arası yolculuk yapabilmek için Lord Vessel'i almamız gerekiyordu.

Geliştiricilerin açıklamasına göre artık Bonfire'lar arasında oyunun başından itibaren yolculuk yapabileceğiz. Bu durum tabi ki oyunun sonundaki bonfire'a oyuna başlar başlamaz ışınlanabileceğimiz anlamına gelmiyor. Öncelikle sönmüş hale bulunan Bonfire'ların yanına giderek yeniden aktif hale getirmemiz gerekiyor.

Bu kolaylık aslında oldukça iyi düşünülmüş; çünkü Dark Souls'ta bazen uzun mesafeleri unuttuğumuz bir eşyayı almak için koşarak geçmek zorunda kalabiliyorduk.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.