Şimdi Ara

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.105
Cevap
2
Favori
85.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada bayağı birşeyler buldum da tam emin değilim. Başka ss yokmu. Yeri tam hatırlayayım. Oralarda sonu kırık olan bir köprü varmı? Sanki o kırık olan köprüden aşağı bir zincir vardı ve zincirle köprünün altında ki suya iniyorduk. Orada sandıkta bir şey vardı ve adı aklımda sanki bakire gözü gibi kaldı. Ama bir kaç ss atsan kesin hatırlarım. Gölge kafatası sana bir oda gelecek, oda da sadece örümcekler var. Onları öldürünce mekanın ortasında belirecek gölge kafatası ve alacaksın. Onu hiç arama fazla, o sana gelecek.
  • Evet kardeş dediğin gibi o zincirden aşağı inip suyun ordaki sandıktan aldım ve gidip o örümcek heykeline yerleştirdim ama ondan sonrqa ki ss de bu gözüküyor ayni o değilmiş....
  • Senden bunu mu bulmanı istiyor acaba.

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 4 Haziran 2007; 21:20:18 >
  • Evet;nerde oluyor burası??
  • Dostum o maiden's eye i sayende gördüm saol da nasıl ulaşacağız ona?
    Neyse dostum geçtim yaaw;ben iple yetişemem sanıyordum;yetişiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 5 Haziran 2007; 15:15:33 >
  • yaa arkadaslar sızıden bı rıcam var ben baya ılerlemıstım ve wındows um coktu bolelıkle oyun savelerımde gıttı nette bayada aradım ama bulamadım sızden rıcam bana elınde olan arkadasalar oyun save sını gonderebılırmı yardımlarını ıcın sımdıden saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Dostum o maiden's eye i sayende gördüm saol da nasıl ulaşacağız ona?
    Neyse dostum geçtim yaaw;ben iple yetişemem sanıyordum;yetişiliyormuş

Yolun açık olsun.....
  • DOstum şimdi de burda kaldım;nasıl çıkacam yukarı yaaw

Dark Messiah of Might & Magic (2006) [ANA KONU]
  • torrent saolsun bakarız
  • @bigen, hacı sen hep zehirlimi dolaşıyon ya Yemyeşil tanıyamıyorum mekanları
  • puhahah sorma hocam yaaa;şerefsiz örümcekler durmadan ısırıyor andidote da yok
  • Oralarda hiç halatlı ok sallayabileceğin tahta yokmu. Bu açıdan tam anlaşılmıyor da. Yeşil yeşil anca seçebildim.
  • walla kardeş baktım da hiç tahta gözükmüyor
  • Tahta değilde ağaç dalı falan varmı. Onlara da saplanıyor o oklar. Burayı yeni geçtim ben. Takılmamıştım orada da giderken.
  • Oh be bitti sonunda. Bu oyunu bilmeyen yada bilipte hiç oynamayan çok şey kaybetmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 8 Haziran 2007; 0:00:03 >
  • Yaw arkadaşlar uyuz oldum Chapter 1 ın loading screen inde masaüstüne atıyor beni her seferinde ne yapayım ben???
  • arkadaşlar 5. bölüm spider temple bölümün başındaki bütün yaratıkları öldürdüm sonra yer altına gidip demir kapının dier tarafına çıktım burda napıcamı bulamadım bi tane kapı war onun kolunu indirdiğim zaman kırılıyo ne yapmam gerek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZRAZILXXXX

arkadaşlar 5. bölüm spider temple bölümün başındaki bütün yaratıkları öldürdüm sonra yer altına gidip demir kapının dier tarafına çıktım burda napıcamı bulamadım bi tane kapı war onun kolunu indirdiğim zaman kırılıyo ne yapmam gerek :)

Yerin altında ki odalardan birinde duvarın içinde zincir var. O zinciri çekince yukardaki kapı açılacak. Dikkatli bakınca gözüküyor. Ya uçan ahtapotları öldürdüğün oda da, yada iple yukarı tırmandığın odada idi. Dikkatli bak yeterli, gizli saklı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osmancique

Yaw arkadaşlar uyuz oldum Chapter 1 ın loading screen inde masaüstüne atıyor beni her seferinde ne yapayım ben???

Ya sistem yetmiyordur, ya da kurulumda sorun vardır.
  • bu kadar iğrenç grafikli bir oyun görmedim ben
    grafikleri en düşük seviyeye getirdiğim halde bile oyun 30fps çalışıyor nefret ettim.
    +2500@3200 x1600pro
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.