Şimdi Ara

Dark (2017-2020) | Netflix (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
30
Favori
76.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben bitiremedim bile.2 .sezon ortaları bıraktım valla.
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Ne gelmiş geçmiş en iyi dizi derim ne de gelmiş geçmiş en kötü dizi.Ben beğendim, etkilendim.Türünden pek izlemediğim için ilk sezon 5. bölümden sonra dizi benim için mutlaka izlenmesi gereken diziler arasına girdi.
  • 3.sezonu an itibariyle bitirdim.Gelmiş geçmiş en iyi dizi tabiki denemez ama benim got beraking bad ve sherlocktan sonra hayatımda izlediğim en mükemmel dizi budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. sezonu harika, 2. sezonu fena değil, 3. sezonuysa vasattı benim için...
  • Dün 3. sezonun ilk iki bölümünü seyredip yorum yapmıştım diye hatırlıyorum ama yapmamışım. Bugün diziyi bitirdim.

    Garip bir diziydi.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Son sezon herkes anasını, çocuğunu öldürdü. Nedense bir yerden sonra çok rahatsız oldum.

    Modern bir halk edebiyatı aşk hikayesi gibiydi. Son sezon biraz ittire kaktıra gitti benim için ama makul de bir sondu. Geçen iki sezondaki sorunlar neydi hatırlamıyorum geçen yaz izlediğim için. Bu sene tek anlamadığım(anlamadığımı fark etmediklerim dışında),

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    son bölümdeki yıldızlar geçidi sahnesiydi :). Hani Jonas'la Martha birbirine sesleniyordu, sonra ikisine ayrı ayrı kapı açılmıştı. Hah o sahne. Ora nereymiş?Bir de yıldızlarla yok olduklarında aklıma Doctor Who rejenerasyon sahneleri geldi. Bir "I don't wanna go" değil.

    Müzik seçimleri de güzeldi. Genel olarak müzik seçimleri gerçekten güzeldi. Partita, A Quiet Life, What a Wonderful World cover'ı ve son olarak Irgendwie Irgendwo Irgendwann.


    Bu diziyi kendime yakıştırdım. Dizideki gözü dönmüş muhteris ve muhterise, bendeniz MuhterisTürk'ü gururlandırdı  . Diziyi amma bir sene amma on sene mutlaka tekrar izlerim. Muhteşem olduğundan değil elbette. Dediğim gibi, kendime yakıştırdım.


    İyi günler.





  • 1.sezon güzel,2.sezon hayatımda izlediğim en kötü şeylerden biri,3.sezon ortalama,final ise baya üzücü olmuş.Ulrich'i çok fena harcadılar favori karakterimdi.Martha'yı oynayan aktrise bir zahmet bir daha rol vermesinler hayatımda bu kadar kötü rol yapan biri görmedim arkadaş.


    Diziyi izlediğime pişman değilim eğer 2.sezonda pes etseydim hayıflanırdım ama 3.sezon cidden kurtardı az biraz.Benim gibi 2.sezonu kötü bulan varsa 3.sezonu da izleyip bitirsin.İlk bölümler yine boş ama sonradan gaza basıyor çok güzel bölümler var.


    Diziye puanım 5/10 ama Ulrich ve final sayesinde 6/10



    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Dizinin ana olayı,Tanhaus'un oğlunu kurtarmak için yaptığı zaman makinesinin aslında işe yaraması ve bundan kimsenin haberinin olmayacak olması.Bu gerçekten güzeldi.Üç sezon boyunca izlediğimiz o olayların hiçbirinin gerçek olmaması hem çok ilginç hemde üzücü bir yandan.Bir matris hatası,rüya.




  • En iyi dizilerde ilk 10 a rahat girer 👍 hbo sopranos oz wire falan izlemiş biri olarak bu yorumu yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikir olarak çok güzel,işleniş olarak da bence güzel anları var ama benim için 2.sezon çok fazla bozuyor diziyi.2.sezon daha uygun yapılsa kesinlikle benim içinde en iyilerinden diyebilirdim.Dizinin ruhuna uymadığını düşünüyorum 1'e ve 3'e bakarsak gayet karamsar,sürekli kapalı ve yağmurlu bir hava,arkada rahatsız edici bir müzik sürekli,gizemin dorukta olması,2.sezonda ergen draması izliyoruz çoğunlukla.

  • Bana göre ilk 5 e girer. Çok başarılı. Sezon 1-2-3 ayrı ayrı şahane. Finali ise efsane olarak adlandırılan balonların %90 ından daha iyi.

    Bende hep efsane olarak kalacak.
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    Final gerçekten güzeldi.Klişeye kaçmadan acı,tatlı bir son olmuş.

  • Yeni bitirdim. Konusu çok sağlam bir kere fakat böyle salakça bir senaryo görmedim Almanlar bu işi kotaramamış bence. Final bölümü iyiydi neyse ki her şeyi açıklamışlar. Fazla uzatmadan sonlandırmayı da bilmişler. Daha fazla bağlayan, hayran bıraktıran bir dizi beklerdim fakat seyir zevki çok ortalama oldu. Bunun nedeni biraz tekdüze ilerlemesidir.

    Dizinin esas başarısı kötü olarak baktığım netflix yapımlarının arasında parlaması. Bu açıdan ele alırsak başarılı bir dizi. Abartmaya ise gerek yok. Tarihte daha iyileri çıktı, çıkmaya da devam edecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey ara verdikten sonra yeni bitirdim ve beğendiğim bir dizi oldu. Kimin kim olduğunu karıştırdığım noktalar kalmasına rağmen , an itibarı ile tekrar izleme niyetim yok. Zaten her şeyi bir sonuca bağladıkları için tekrara gerek duymuyorum. Olay sonuçlandırılsa da

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    1- Her şeyin paradoksa bağlanması hoşuma gitmedi. Bir başlangıç noktası oluşturulabilir miydi bilmiyorum ama olsa iyi olurdu.2- Zamanın durduğu noktada , Jonas ve Martha'nın çocukluklarının kapılar ardından birbirlerini görmeleri mantık hatası olmuş. Zira o kısmın döngüde daha önce olmamış bir an olması , çocukken birbirlerini görmelerine engel teşkil ediyor.
    1. bölümü şimdi izledim. Hikaye ilgi çekici. Beğendim. Bakalım bitirince yine yorum yaparım.
  • Dizide fantastik, beyin yakan bir hikaye var. Senarist bu hikayeyi nasıl yazmış, nasıl bir kafa varmış adamda hayret verici. Bu dizi nasıl keşfedilmedi, o da ilginç.

    Diziyi izleyeceklere tavsiyem, pür dikkat izlesinler, bölümleri arka arkaya izleyip hiç bir yeri kaçırmadan, karakterleri iyi akılda tutsunlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why Shy

    Dizide fantastik, beyin yakan bir hikaye var. Senarist bu hikayeyi nasıl yazmış, nasıl bir kafa varmış adamda hayret verici. Bu dizi nasıl keşfedilmedi, o da ilginç.

    Diziyi izleyeceklere tavsiyem, pür dikkat izlesinler, bölümleri arka arkaya izleyip hiç bir yeri kaçırmadan, karakterleri iyi akılda tutsunlar.

    Bu dizi nasıl keşfedilmedi mi? Dünya çalkalandı her sezonunda :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 26 Haziran 2021; 20:16:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Bu dizi nasıl keşfedilmedi mi? Dünya çalkalandı her sezonunda :)



    Alıntıları Göster
    kendisi 2 hafta önce başlayınca, herkes de 2 haftadır biliyor sanıyor sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay örgüsü ve hikayelerin birbiriyle bağlantıları bakımından dünyada eşi benzeri bulunmayan bir dizi

    Yazarını ,yönetmenini ve oyuncu ekibini birkez daha tebrik ediyorum .

    Forumda konusunu görünce yeniden mi başlasam acaba diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sezonu henüz bitirdim, anlamadığım şeyler var. Sonraki sezonlarda açıklanıyorsa belirtebilirsiniz.


    Gelecekten gelen Jonas şimdiki zamandaki Jonas'ı bilerek o odada bıraktı, seni buradan çıkarırsam her şey olması gerektiği gibi gitmez diye. Bu adamın amacı zaten loop'u kırmak değil mi? Neden loop'un devam etmesine hizmet eden bu eylemi yaptı?
    Claudia'nın köpeği Gretchen nasıl zamanda yolculuk yaptı? Solucan deliklerinin olduğu yerlerde kapılar var. Köpek açamaz. Kapılar o zaman yoktu desek, Helge'nin sopayı attığı yer uzakta değil. Köpek oraya kadar gidemez. Oraya gitmeden kendi rızası dışında yolculuk etti desek, bu sefer o ışık yanma sönme olayları olmadı?
    Ulrich geçmişe gitti. Gazeteye çıktı ve bunu Charlotte gördü. Ulrich'in geçmişte gazeteye çıkması zamanı nasıl değiştirmiyor? Kimse farketmemiş mi, denk gelmemiş mi bu Ulrich 66 yıl önce gazetede nasıl oluyor diye? Gerçi Winden dünyadan izole, küçük bir yer, farkedilmemesi normal olabilir.
    Zaman çizgileri konusunda şunu merak ediyorum. Şimdi 3 zaman çizgisi de aynı anda ilerliyor. Sürekli aynı zamana dönmüyorsunuz yani. Bu zaman çizgileri birbiriyle birleşik mi yoksa ayrı mı? Ayrı olsa gerçi birbirini etkilemez. Zaman yolculuğu temalı ne izlesem böyle oluyor, çok kafa karıştırıcı. Buradaki zaman yolculuğunda timeline'lar nasıl işliyor onu merak ediyorum. Bilgisi olan varsa bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Diziyi bitirdim. 3. sezon batırmışlar diziyi. 2. sezonda hikaye bitmişti, bitmiş hikayeyi uzatmaya çalıştılar tadında bırakamadılar. Genel itibariyle 8/10 veriyorum diziye.

  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    2.sezonda da anlaşılmayan birçok şey olacak ,kafa daha da karışacak ama 3.sezonda tüm sorular tek tek açığa kavuşuyor.Herşeyi anlıyorsun.

  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.