Şimdi Ara

Darı yemeye mi, film izlemeye mi gidiorsunuz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün sinemada yine popcorn histerisi vardı. resmen kova gibi kocaman birer popcorn, sağımda önümde ve arlamda. çıkan sesler horrşş muooohh horggpp !!! eleman avucuyla atıyor ağzına bir kısmı da yere ve sağa sola gidiyor !
    sanki millet açlıktan kırılmış ve adeta saldırıyor tam can vermek üzereyken, kolalar açılıyor, içtikten sonra ağızdan çıkarılan gazlar neticesi malum koku leş gibi yağlı mısır kokusuna karışıyor.

nasıl sigarasız salonlar varsa, yiyeceğin ve içeceğin (su dışında) yasak olduğu, sadece film izlenen salonlar istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 1 Haziran 2007; 19:37:25 >

• ewet haklısn kardeşim sana katılıyorum resmen rezelet film izlemeye gidioz adamalr ne varsa yiyo git sevgilinle cafede ye iç kardeşim sinemada ne işin var ozaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

dün sinemada yine popcorn histerisi vardı. resmen kova gibi kocaman birer popcorn, sağımda önümde ve arlamda. çıkan sesler horrşş muooohh horggpp !!! eleman avucuyla atıyor ağzına bir kısmı da yere ve sağa sola gidiyor !
    sanki millet açlıktan kırılmış ve adeta saldırıyor tam can vermek üzereyken, kolalar açılıyor, içtikten sonra ağızdan çıkarılan gazlar neticesi malum koku leş gibi yağlı mısır kokusuna karışıyor.

nasıl sigarasız salonlar varsa, yiyeceğin ve içeceğin (su dışında) yasak olduğu, sadece film izlenen salonlar istiyorum.

bu yüzden sinemaya gitmiyorum işte

• Haha :D Muhteşem yaaaa

O kova gibi popcornlardan bende aldım , yeye bitmiyo
  • Sence?
  • Niye ki sinemada mısır yemek çok zevkli bence
  • Bende hiç sevmiyorum sinemada yemek yenmesini içeçek' de sorun olmuyorda yemek de oluyor sesler filan konsantrasyonu bozuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir bira sarhoş eder mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • popcorn pek almam ama m&ms olmadan da girmem
  • quote:

dün sinemada yine popcorn histerisi vardı. resmen kova gibi kocaman birer popcorn, sağımda önümde ve arlamda. çıkan sesler horrşş muooohh horggpp !!! eleman avucuyla atıyor ağzına bir kısmı da yere ve sağa sola gidiyor !

Sırf yazdıklarını okumak bile...
  • Onu bırak da poşetler ne demeli;poşette popcorn cips filan hışırhışır açmlar tam filmde zurnanın zort dediği yerde;esas poşetli yiyecekler yasaklanmalı
  • Ben o mısır kokusuna dayanamıyorum asıl. Ben yemeğimi yiyip sinemaya gidiyorum o koku mahvediyor beni
  • Tiyatroda ne güzel yasak.Sinemada da yasaklansın
  • Allaha şükür bu güne kadar öyle bir durumla karşılaşmadım inşallah karşılaşmamda
  • bende hiç hazetmem sinemada patlamış mısır yemekten ve yiyenlerden
  • İkisi birbirinden ayrılmaz benim için
  • bence yasaklansın hem ses yapıyor izlerken hemde yemeyen için pis koku
  • Yüzüklerin Efendisin'de bir önceki seansın bitmesini beklerken, kapı açıldı ve adamın biri cıktı, bizde film bitti sandık.. ama kereste, bir adet gofret ve kutu kola alıp tekrar içeri girdi.. arkadaşla bakakalmıştık
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

Sırf yazdıklarını okumak bile...

• gerçekten bazen filmin en can alıcı yerinde birinin cola hüpürdetmesi veya mısır çiğnemesi ile tüm dikkatiniz dağılabilıyor.su dışında herşey yasaklansın diyenlerdenim.
  • mısırsız da sinemanın keyfi mi çıkar
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.