Şimdi Ara

DARENDE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yakın zamanda malatya/darendeye gitemk istiyorum araştırıdğım kadarıyla baya tarihi yerler varmış benim sorum burada ne yenir nesi meşhurdur nerede yenir ve nereden alınır
    diğer sorum ise darende divriği arasında minibüs otobüs vs varmı bilet sistemlerinde yok gözüküyor onun için soruyorum sistemde kayıtlı olmayan firmalar koop. lar tarafından yapanlar varmı ?
    yardımcı olursanız sevinirim?

• bilen yokmu
  • Malatya'nın plakası neden 44 bilir misiniz?

Dört dörtlük bir şehir olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steganography -- 29 Haziran 2018; 23:17:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darende de cami var tarihi kudret havuzu var birde günpınar şelalesi var bunlara ek olarak rafting yapabilirsin yemek icin onerebilecegim biryer yok

• 20 yıllık Malatyalıyım daha gitmedim.

• tavsiyelere devam
    divriğiye otobüs varmı oradan acaba ?
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Manisa Turgutlu hakkında ;
    8 yıl önce açıldı
    niğde hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konu güncel
  • darendeliyim. haytimda bir kere gittim, 6 yasindayken.

insanina dikkat et, cok iyi niyetli insanlari da vardir ama genelde orrr... cocuklariyla da ünlü bir yerdir.

• cevizli lokum,pestil,cengel sakızı,kuru dut,kayisi, kayisi cekirdegi gibi urunleri mutlaka dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 2 Temmuz 2018; 21:53:16 >
  • Bir insan bir şehirden hem nefret edip hem de sevebilir mi; Nefretim ve sevgim seninle kaldı Malatya. Umarım başka bi zaman diliminde yine görürüm Malatya’yı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiyeleriniz için sağolun peki bu dediklerinizi tavsiyee ettiğiniz dükkan varmı ve yemek olarak ne yenir ayrıca divriğiye minibüs varmı yoksaaktarmalı bir şekilde gideceğim ??
  • Up

• Up

• Darende de yaşıyorum. Somuncu Baba,Şelaleyi görebilirsin.Hatta Somuncu Babaya gidersen gözleme yemeyide unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah çevrmde kime sorsam darendeli ama nere olduğunu bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B663991E

Darende de yaşıyorum. Somuncu Baba,Şelaleyi görebilirsin.Hatta Somuncu Babaya gidersen gözleme yemeyide unutma.
    tavsiyeleriniz için sağolun peki bu dediklerinizi tavsiyee ettiğiniz dükkan varmı ve yemek olarak ne yenir ayrıca divriğiye minibüs varmı yoksaaktarmalı bir şekilde gideceğim ??
  • Alemdar11 A kullanıcısına yanıt
    Divrigiye direk araba bulman zor.Ama otobüs bulabilirsin.Gozlemeci olarak Somuncu babanın sonunda bir gozlemeci var.Onun gozlemesini tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B663991E

Divrigiye direk araba bulman zor.Ama otobüs bulabilirsin.Gozlemeci olarak Somuncu babanın sonunda bir gozlemeci var.Onun gozlemesini tavsiye ederim.
    eyvallah hocam sağolun gözelemden başka bir yöresel şey yokmu :D gözleme aynı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.