Şimdi Ara

Duş sırasında saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
81.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum sıkıldınız belki bu açtığım 15. konudur heralde Neyse konuya geçeyim.Duşta çok fazla saçım dökülüyor arkadaşlar.Saçlarım ıslakken elimi saçıma atıyım hemen elime 10 tel falan geliyor.Ama duştan çıkınca hafif nemliyken saçımı çekiyim yinede elime gelmiyor.Kuruykende aynı şekilde.Ama duşta çok çok fazla geliyor.Elime şampuanı alıyorum saçıma değdiriyorum elime bi bakıyorum 10-15 tel.Napmalıyım arkadaşlar ? Saçlarımı çok haşin bir şekilde şampuanlamıyorum.Ama yinede elime 10-15 tel geliyor.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler ...

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Arkadaşlar biliyorum sıkıldınız belki bu açtığım 15. konudur heralde Neyse konuya geçeyim.Duşta çok fazla saçım dökülüyor arkadaşlar.Saçlarım ıslakken elimi saçıma atıyım hemen elime 10 tel falan geliyor.Ama duştan çıkınca hafif nemliyken saçımı çekiyim yinede elime gelmiyor.Kuruykende aynı şekilde.Ama duşta çok çok fazla geliyor.Elime şampuanı alıyorum saçıma değdiriyorum elime bi bakıyorum 10-15 tel.Napmalıyım arkadaşlar ? Saçlarımı çok haşin bir şekilde şampuanlamıyorum.Ama yinede elime 10-15 tel geliyor.Lütfen yardımcı olun.Teşekkürler ...

Aynı sorun bendede var. Çok sıkılıyorum bu durumdan. Duştan çıkacağım zaman elimi saçıma atıyorum tekrar dökülüyor tekrar duş almak zorunda kalıyorum

• up
  • Ben yaklasik 2 aydir bu sorunu adam akilli yasiyorum.4-5 ay once de dokulurdu fakat cok cik az miktarda.Baslarda inanilmaz sknti yapiyirdum ama suan cok yapmiyorum.Soyle dusunuyorum:Ne zaman ergenlige girdik sivilcelerim oldu ilacti hapti 2 yil cektim kurtuldum.Sanki bu sorun da boyle gibi.Yani hocam suan 18 yasindayim sanki saclarim yenilenmesi icin dokuluyor.Belki cok dokuluyor ancak yenisi geliyordur bence.Boyle olmasi gerekiyor belki de.Hatta zamaninda konu acmistim cogu arkadas onceden bu sorunu yasadigini ve zamanla kendi kendine dokulmenin bittigini soyledi.Bakalim kaderde ne varmis...Ha canim sklmiyoe mu?Hem de cok.Ayrica universite sinavlarina bu yil 2.kez hazirlaniyorum.Onun stresi ister istemez.Ama inan kardesim boyle olmasi gerektigi icin oluyor.İnsanin psikolojisi alt ust oluyor ama nafile.Olmasi gereken yine oluyor yine oluyor.+Bu yil lise bitti sigortam da yok.Nasil olsa univ. gidecem diye yaptirmadim da.Ha onceden vardi neye yaradi?Gittim badem yagi,sampuan gecistirdiler.Ayni tas ayni hamam.O yuzden elinden geldigi kadar takma.Bu belki de imkansiz ama yapacak birsey yok.

İcimden geldigi gibi yazdim.Karisik olabilir.Kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sen hâlâ cildiyeye gitmedin mi?

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Ben yaklasik 2 aydir bu sorunu adam akilli yasiyorum.4-5 ay once de dokulurdu fakat cok cik az miktarda.Baslarda inanilmaz sknti yapiyirdum ama suan cok yapmiyorum.Soyle dusunuyorum:Ne zaman ergenlige girdik sivilcelerim oldu ilacti hapti 2 yil cektim kurtuldum.Sanki bu sorun da boyle gibi.Yani hocam suan 18 yasindayim sanki saclarim yenilenmesi icin dokuluyor.Belki cok dokuluyor ancak yenisi geliyordur bence.Boyle olmasi gerekiyor belki de.Hatta zamaninda konu acmistim cogu arkadas onceden bu sorunu yasadigini ve zamanla kendi kendine dokulmenin bittigini soyledi.Bakalim kaderde ne varmis...Ha canim sklmiyoe mu?Hem de cok.Ayrica universite sinavlarina bu yil 2.kez hazirlaniyorum.Onun stresi ister istemez.Ama inan kardesim boyle olmasi gerektigi icin oluyor.İnsanin psikolojisi alt ust oluyor ama nafile.Olmasi gereken yine oluyor yine oluyor.+Bu yil lise bitti sigortam da yok.Nasil olsa univ. gidecem diye yaptirmadim da.Ha onceden vardi neye yaradi?Gittim badem yagi,sampuan gecistirdiler.Ayni tas ayni hamam.O yuzden elinden geldigi kadar takma.Bu belki de imkansiz ama yapacak birsey yok.

İcimden geldigi gibi yazdim.Karisik olabilir.Kusura bakma.

Hocam gerçekten çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShowDownN

hocam sen hâlâ cildiyeye gitmedin mi?

Gittim hocam bu cumartesi başka bir yere gidicem.Yine şampuan önerecekler biliyorum ama yinede gidicem ne olur ne olmaz diye.
    Saç dökülmesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de var aynı sorun. Saçlarımı uzatıyorum 2 ay öncesine kadar hiç sorun yokken birden yıpranmaya yağlanmaya ve daha fazla dökülmeye başladı. Mevsim değişikliğinden mi anlamadım ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

bende de var aynı sorun. Saçlarımı uzatıyorum 2 ay öncesine kadar hiç sorun yokken birden yıpranmaya yağlanmaya ve daha fazla dökülmeye başladı. Mevsim değişikliğinden mi anlamadım ki

Umarım öyledir hocam yoksa bu hızla giderse seneye saç kalmıyacak kafamda

quote:

Gittim hocam bu cumartesi başka bir yere gidicem.Yine şampuan önerecekler biliyorum ama yinede gidicem ne olur ne olmaz diye.

saç dökülmesinin neden kaynaklandığını söylediler ve sana önerdikleri şampuan neydi?

quote:

quote:

saç dökülmesinin neden kaynaklandığını söylediler ve sana önerdikleri şampuan neydi?

Hocam saçıma baktı biraz kepek var dedi konazol diye bi şampuan önerdi.O Gün doktora saçımı 2 gün yıkamayıp gitmiştim belki de ondandır.Normalde saçım çok kurudur eskiden sık yıkardım artık 2 günde bir falan yıkıyorum şampuanı da 1 haftadır kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam saçları yıkarken saç dökülmesi herkeste olan bir şey diye biliyorum. yani bayandada erkektede saç dökülür yıkarken? yanlış mı biliyorum ben yoksa?

Hocam sorduğum kişilerin hepsi ya elime hiç saç gelmiyor dedi yada 2-3 tel geliyor dedi.Bende 30-40 telden fazla geliyor bazen 60 tel geldiği bile oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

hocam saçları yıkarken saç dökülmesi herkeste olan bir şey diye biliyorum. yani bayandada erkektede saç dökülür yıkarken? yanlış mı biliyorum ben yoksa?

Hocam sorduğum kişilerin hepsi ya elime hiç saç gelmiyor dedi yada 2-3 tel geliyor dedi.Bende 30-40 telden fazla geliyor bazen 60 tel geldiği bile oluyor.

bendede saç yıkarken dökülüyor ama hiç yığınla döküldüğünü görmedim, 10-15 civarı dökülüyor. ama bu herkeste olan bir şey diye düşünmüştüm.

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Gunde 100tel sac dokulmesinin normal oldugumu biliyormuydunuz ?
    Hocam az bile dokuluyor , sacin uzunsa sana cok geliyordur

Hocam bu sayı sadece duşta dökdüğüm saç sayısı.Günde de en az bi 80 tel falan dökülüyordur.Saçımda çok uzun değil

quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Gunde 100tel sac dokulmesinin normal oldugumu biliyormuydunuz ?
    Hocam az bile dokuluyor , sacin uzunsa sana cok geliyordur

Hocam bu sayı sadece duşta dökdüğüm saç sayısı.Günde de en az bi 80 tel falan dökülüyordur.Saçımda çok uzun değil

Bence fazla kafaya takiyorsun ve bu daha fazla dokulmeaine neden olur , sana onerim icinin rahatlamasi icin dokulme karsiti bi sampuan alip kullanman

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Eğer saçın seyrekleşmeye başlamadıysa problem yok. Herkesin saçı dökülür, önemli olan ne kadar döküldüğü. Saçın uzunsa çok dökülüyor gibi de geliyor olabilir.

Hocam önler ve yanlar çok seyrekleşti.Belki birazda strestendir ama oraları seyrek görünce gerçekten kafaya takmamak imkansız
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.