Şimdi Ara

Darbe Girişimi yüzünden piyasa Kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda piyasada acayip bir durgunluk var sanırım. Ilandaki aracimı geçen Cuma gününden beri arayip soran yok Fiyati düsürdüm gene yok.Koydugum günden Darbe gecesine kadar arayan soran olurdu ama Şuan bıçak gibi kesildi.. Sizce ne zaman hareketlenir Piyasa. Acil satmam gerekiyo aracı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pek ilgisi olduğunu zannetmiyorum açıkçası. Aynı gün üstesinden gelinen bir elim bir olaydan otomotiv sektörünün etkileneceğini zannetmem. En fazla devlet ve bayiler bize geçirmeye devam eder o kadar. 2. Piyasasını bence etkilemez.
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Millet su an arac alip satma derdinde degil

Sabah is,aksam meydanlardalar(cogunluk boyle,kabul etsenizde etmesenizde)

O yuzden su siralar durgun olmasi cok normal

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    fırıncılar benzinciler marketler parayı kırdı.

general, osmanlı tuğrası, ekonomi hayırdır sizi tanıyalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Ne demek istiyorsun

• Peki ne zaman düzelir. Cumhurbaşkanımız 1 hafta meydanlarda kalın demişti

Çok sıkışığım inşallah Fazla sürmez.

• Satın da tekrar almaya gelince iş fiyatları o zaman sorun. En koyu akp li yakınlarım bile kriz var diyor nedense bu forumda yok bu kriz bunu bi cozecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Satın da tekrar almaya gelince iş fiyatları o zaman sorun. En koyu akp li yakınlarım bile kriz var diyor nedense bu forumda yok bu kriz bunu bi cozecem

Evet şuan piyasa çok kötü oldu. ALLAH o darbecileri kahretsin. Bide darbe oldugunu düşünün. Eşim bankacıdır Bugün bikaç müşteri onaylanan kredileri iptal etmiş. Insanlar paralarini çıkarmak istemiyolar şuan sanırım.

• tabii ki kötü etkilendi.

Borsa 2 gündür tepetaklak ve biraz daha böyle sürecek gibi.

Yabancı yatırımcı için büyük soru işaretleri oluştu.

Döviz ciddi oranda arttı.

Mesela ben temmuz-ağustos gibi ya arabamı değiştirmeyi ya da bir ev alıp yatırım yapmayı düşünüyordum şu anda erteledim.
  • zaten ekonomi kötüydü iyice karıştı ortalık. makine ve makine parçaları imalatı sektöründeyiz. sanayi kan ağlıyor 3 4 senedir. yatırımlar hep inşaata yapıldı. unutulmamalıdır ki ülkeyi kalkındıran en önemli sektörlerden birisi sanayidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

Ne demek istiyorsun

Hocam o genelde boş konuşur. Sıkıntı etme.
  • Piyasami kaldı?
    Esnafiz bundan 7-8 sene önce daha fazla gelirimiz vardı.Üstelik o zamanki tl suankinden 2 kat degerliydi alım gücümüz daha fazlaydı.Daireye peşinat verecektim bende vermedim beklemedeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi zamanı olduğu için olabilir mi ?
  • Zaten 2 senedir ciddi bir kriz vardı.
  • Bu darbe girisimi ve tekrar olasi 2. Darbe dalgasi uzerine millet tedirgin ve piyasalar allak bullak, darbe olsaydi zaten bitmistik..

Gun birlik gunu arkadaslar sagcisi solcusu yok bu isin,olagan yanlislar,rusvetler yolsuzluklar,siyaset yok bugun..Vatan var bayrak var..

Darbe olmadi sira ic savasta,bu da bir darbedir..Birbirimizi kollama zamani siyasi gorus ne olursa olsun..

• Türkiye piyasaları iktidardan çıkan tek lafa ya da yaşanan tek olaya bakar.
    Döviz artışı ya da yaklaşan olaylar yüzünden kimse dokunmamıştır. Olağan şeyler rus uçağı düşürüldüğün de emlak piyasası durgunlaşmıştı.
  • Bu saatten sonra Darbeye kalkişcaklarini pek bişey olcagini zannetmiyorum Devlet heryere hakim şuan.Büyük gözaltilar oluyo. Cumhurbaşkani yarin açiklama yapcak. Inşallah OHAL ilan etmez yoksa piyasa dahada kötü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Türkiye piyasaları iktidardan çıkan tek lafa ya da yaşanan tek olaya bakar.
    Döviz artışı ya da yaklaşan olaylar yüzünden kimse dokunmamıştır. Olağan şeyler rus uçağı düşürüldüğün de emlak piyasası durgunlaşmıştı.

Dolar darbe gecesi cok yükseldi Sonra merkez bankası Müdahale etti düşüruldu

• Araba piyasası aracını olduğundan yüksek değere satmayan herkese açık ne olursa olsun, satamıyorum diyenler biraz açık gözlü olanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Türkiye piyasaları iktidardan çıkan tek lafa ya da yaşanan tek olaya bakar.

Dolar darbe gecesi cok yükseldi Sonra merkez bankası Müdahale etti düşüruldu

Tek döviz değil ülke malum bebek beşiği gibi bombası, şehidi bilmemnesi bitmiyor buda insanları para harcama konusunda korkutuyor olabilir çünkü 10-20 lira değil sonuçta.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.