Şimdi Ara

Dar Pantolon giyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne düşünüyorsunuz beyler ? ben okulda siyah dar pantolon giyiyorum (tayt gibi de değil tabi ki sadece bacakları sarıyor üstüne oturuyor) şahsen bacaklarım uzun ve ince (fazla ince değil sadece kalın değiller) olduğu için kendime yakıştırıyorum, ayağıma da siyah deri converse'ler siz ne düşünüyorsunuz bizim hakkımızda ?

şöyle bir ss koyayım, aynı bu darlıkta giyiyorum

• tayt ıle dar paçayı ayıralım öncelıkle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

tayt ıle dar paçayı ayıralım öncelıkle

bak hemen hemen şöyle ama bunun kadar dar değil benim ki
  • ss 1989'dan ve amerikadan. şu an 2014 ve türkiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowFiend

ss 1989'dan ve amerikadan. şu an 2014 ve türkiye...

ben temsili koydum zaten onu sadece o tarz giydiğimi göstermek için
  • İstediğimi giyerim kimseyi de alakadar etmez. İnsanlar beğenecek, onların takdirini kazanacam diye hayattan zevk alamayacak mıyım? Kusura bakmasınlar lâkin kişilerin hakkımda düşündüğü beni ilgilendirmez.
  • Vallahi bende hafif dar giyiyorum.Ne yalan soylıyeyım guzel bır kombinasyonla çok daha ciddi ve güzel duruyor.Tabiki öyle tamamıyle yapışan pantolonlar değil, yukardakı fotonun cok az genişi.Yine bu tarz duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

İstediğimi giyerim kimseyi de alakadar etmez. İnsanlar beğenecek, onların takdirini kazanacam diye hayattan zevk alamayacak mıyım? Kusura bakmasınlar lâkin kişilerin hakkımda düşündüğü beni ilgilendirmez.

ben de kendime yakıştırıyorum ve ne yorum gelirse gelsin giymeye devam edicem sadece nasıl göründüğümüzü düşündüklerini merak ettim
  • düşük bel bol pantolon Rapçiyiz Yemişim Darını, Zaten benim toto büyük Dar giyemiyorum :D
  • Ayarinda oldukca ben severim. Su renkli pantalonlari tayt gibi giymeyinde .... gibi oluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam istedigin kadar giyebilirsin yobazlar hic bi zevkten anlamayanlar sana ters bakacaktır UMURSAMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

bu tayt, dar paça bundan bıraz daha genış, bu yapışmış, popon ayna gıbı çıkar ortaya

• quote:

ne düşünüyorsunuz beyler ? ben okulda siyah dar pantolon giyiyorum (tayt gibi de değil tabi ki sadece bacakları sarıyor üstüne oturuyor) şahsen bacaklarım uzun ve ince (fazla ince değil sadece kalın değiller) olduğu için kendime yakıştırıyorum, ayağıma da siyah deri converse'ler siz ne düşünüyorsunuz bizim hakkımızda ?

şöyle bir ss koyayım, aynı bu darlıkta giyiyorum

bu siyah pantolondan bende var. ama artık yıkanmaktan sarı/turuncu arası bi renge dönüştü. zaten aldıktan 4-5 ay sonra soldu hemen. niye öyle oldu anlamadım. markası colins bu arada. 2,5 yıldır giyiyorum öyle sarı sarı :D ilk aldığım zamanlar baya hoşuma gidiyordu.
    bende dar pantolon severim. bol pantolondan tiksinirim. hele ki paçaları bol ve uzunsa nefret ederim, kusarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 21 Mart 2014; 0:59:46 >

• quote:

quote:

İstediğimi giyerim kimseyi de alakadar etmez. İnsanlar beğenecek, onların takdirini kazanacam diye hayattan zevk alamayacak mıyım? Kusura bakmasınlar lâkin kişilerin hakkımda düşündüğü beni ilgilendirmez.

ben de kendime yakıştırıyorum ve ne yorum gelirse gelsin giymeye devam edicem sadece nasıl göründüğümüzü düşündüklerini merak ettim

Ben söyleyeyim hocam, eğer yakışmıyorsa aaa çok güzel olmuşun derler sırf giymeye devam edesin diye.
    Ama eğer yakıştıysa, bune olm kızlar gibi çıkar şunu derler. Genel olarak bu tip tepki verirler.

• @ruskovbuldaria zaten sadece meraktan sordum dostum herkes istediği yorumu yapabilir ben yine giymeye devam edicem

@an4cond4 renklileri ben de hiç sevmiyorum, siyah iyidir
  • quote:

quote:

quote:

bu tayt, dar paça bundan bıraz daha genış, bu yapışmış, popon ayna gıbı çıkar ortaya

Tayt değil, skinny. İki kalça lobun ayrı ayrı bıngıldarsa tayt olur o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 21 Mart 2014; 0:59:53 >

• quote:

quote:

quote:

Ben söyleyeyim hocam, eğer yakışmıyorsa aaa çok güzel olmuşun derler sırf giymeye devam edesin diye.
    Ama eğer yakıştıysa, bune olm kızlar gibi çıkar şunu derler. Genel olarak bu tip tepki verirler.

1-2 erkek arkadaş cidden '' bu ne olum kız gibi bacakların var erkek bol giyer '' demişti peki kızlar '' çok güzel bacakların var / pantolonun çok yakışmış '' diyorsa durum nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

quote:

quote:

quote:

Tayt değil, skinny. İki kalça lobun ayrı ayrı bıngıldarsa tayt olur o.

zaten oyle gıyen bırı gecenın karanlıgında kaybolur turkiyenın herhangı bır semtınde

• quote:

quote:

quote:

quote:

1-2 erkek arkadaş cidden '' bu ne olum kız gibi bacakların var erkek bol giyer '' demişti peki kızlar '' çok güzel bacakların var / pantolonun çok yakışmış '' diyorsa durum nedir hocam

Erkekler resmen kıskanmış hocam. Zaten yakışmasa alıp giymezsiniz. Bir insan kasıtlı olarak kendini rezil etmek ister mi?

• giyorum mutluyum kimseyi takmıyorum.diğerleri benim hayatımı sorgulayamaz.

ha şu var popposu büyük olan giymesin benim ufak oldugundan sıkıntı olmuyor.82kilodan 73 e düştüm sırf bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 21 Mart 2014; 1:10:27 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.