Şimdi Ara

Dar Pantolon giyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zayıfsan giyebilirsinde şişman biri giyse komik olur cidden
  • Sizin dediginiz skinny fit oluyor, bel de bacakta diz kismida dar
    Son zamanlarda cok moda oldu ama kesinlikle tarzim degil, denemistim ve cok itici geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Sizin dediginiz skinny fit oluyor, bel de bacakta diz kismida dar
    Son zamanlarda cok moda oldu ama kesinlikle tarzim degil, denemistim ve cok itici geldi

aynen dostum skinny fit
  • Arkandan demediklerini bırakmamıslardir

• quote:

Orijinalden alıntı: 15Eylül2005

http://forum.donanimhaber.com/m_89375878/tm.htm

bu adamın bacakları kısa yakışmamış

ayrıca da benim ilk mesajda attığım ss'deki yani benim giydiğimin diz kısmı öyle toplanmıyor vücuda tam oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 21 Mart 2014; 1:22:31 >
  • İsteyen istediğini giyer kimse karışamaz, bende giyiyorum daha rahat ve şık duruyor.
  • Pantalon aldigimda ilk isim paçalar 15 cm

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Pantalon aldigimda ilk isim paçalar 15 cm

pantolonun kendisi de dar değilse sırf paçaların dar olması hoş durmuyor
  • Zayıf ve fit olana herşey yakışır, isterse pembe pantolon giysin genede yakışır ama ben normal bir kiloda olmama rağmen ben pek haz almıyorum dar kesim özellikle pantolonlardan nedeni ise çok kabarık duruyor insan toplum içindeyken
  • Açıkcası bir fikrim yok, tercih olarak dar giyen bayanlara bakmışımdır dar giyen adamın neyine bakayım ben

milet ne giyerse giysin tercihtir sonuçta beni ilgilendirmez isterse baksırla dolaşsın ama umarım şu kızlara yaranmak için maymun olup da bunu ben istediğimi giyerim kim ne dersin yobaz falan filan gevelenmelerinin arkasına saklayanlardan değilsinizdir umarım

• Şu pantolon paçalarını 14-15 yaptırıyorlar ya harbiden hiç yakışmıyor.Hayır o nasıl saçma bir pantolon şeklidir ayrıca içinde nasıl rahat ediyorlar onuda anlamıyorum.Git daralt bir şey dediğimiz yok ama her şeyinde bir ölçüsü var ne diye b.kunu çıkartıyorsun kız pantolonu gibi.
  • Erkeksi gelmiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufak ( 3cm ) Olduklarini dusunuyorum Şayet bana olmuyor o dar pantolonlar
  • Ayaklar toto kocaman boru paca normal kesim likrali pantolon giyerim. 95 kilo 188 boy. Zayif olsam da giymem tiksinc kadinsi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

Açıkcası bir fikrim yok, tercih olarak dar giyen bayanlara bakmışımdır dar giyen adamın neyine bakayım ben

milet ne giyerse giysin tercihtir sonuçta beni ilgilendirmez isterse baksırla dolaşsın ama umarım şu kızlara yaranmak için maymun olup da bunu ben istediğimi giyerim kim ne dersin yobaz falan filan gevelenmelerinin arkasına saklayanlardan değilsinizdir umarım

kendime yakıştırdığım için giyiyorum, kızlar beğenir beğenmez onu bilemem ama olumlu tepkiler alıyorum
  • onlar da kapatılsın.
  • Benim bacaklarım bayağı kalın olduğundan dar giyemiyorum ama kendi bedenime göre dar bir şey giydiğimde (denemek için, sokağa öyle çıkarsam gülerler) çok rahatsız oluyorum. Çünkü benim junior çok belli oluyor. Sizin nasıl belli olmuyor anlamıyorum. Çok büyük de değil ki hani...
    Eşofmanla bile sokağa çıkamıyorum. Bantlasam mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Benim bacaklarım bayağı kalın olduğundan dar giyemiyorum ama kendi bedenime göre dar bir şey giydiğimde (denemek için, sokağa öyle çıkarsam gülerler) çok rahatsız oluyorum. Çünkü benim junior çok belli oluyor. Sizin nasıl belli olmuyor anlamıyorum. Çok büyük de değil ki hani...

kemere bağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Orijinalden alıntı: Victarion

Benim bacaklarım bayağı kalın olduğundan dar giyemiyorum ama kendi bedenime göre dar bir şey giydiğimde (denemek için, sokağa öyle çıkarsam gülerler) çok rahatsız oluyorum. Çünkü benim junior çok belli oluyor. Sizin nasıl belli olmuyor anlamıyorum. Çok büyük de değil ki hani...

kemere bağla

Yok öyle zor olur. Neyse daha fazla anlatmayayım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.