Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosunun ardından işinden olan eski Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu, olaya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, yeni açıklamalarda bulundu. Instagram hesabından işini kaybetmesine neden olan dans videosunu bir kez daha paylaşıp sert ifadelerle yaşananlara tepki gösterdi. İşte Hande Sarıoğlu’nun açıklamaları: “RENKLİ KİŞİLİĞİMDEN ASLA VAZGEÇMEM” “Akçaova’dan 2008 yılında çıkıp İstanbul’da üniversite okumaya gelip, 6 yaşından beri spiker sunucu olmak hayali olan bir kız olarak, 6 yaşımdan beri de oryantal oynamaktan kırar geçirirdim ortalığı. Çatır çatır okulumu da okudum, çatır çatır sunucu da oldum spiker de. Oryantal da yaparım kariyer de. Hiçbir zaman, hiçbir yerde, değerlerimden ve doğrularımdan vazgeçmedim, her zaman özümü korudum, geldiğim noktada kişiliğimden ve karakterimden bir günden bir güne ödün vermedim, bunun aksini beni tanıyan bir Allah’ın kulu da inkar edemez. Renkli kişiliğimden sizin siyahınız için vazgeçmeyeceğim, size fazla gelen neşemden de, deli dolu yanımdan da ödün vermeyeceğim.” “BİZİM DANSIMIZI İDARE EDEMEDİLER” “Evet her kurumun kendine göre kuralları olabilir; başta ‘kanalın disiplinine fazla gelmiş olabilirim, neticesinde bir haber kanalıdır. Hiç uzatmadan ‘İstifamı edeyim kimse beni kovmak için uğraşmasın’ dedim. Ama durup düşününce, ‘Bir benim dansımdan mı rahatsız oldular?’ diye düşündüm. Ne kıyametler koptu kanalda, ama bizim dansımızı idare edemediler. Ben de daha fazla rahatsızlık vermemek adına istifa ettim. 10 gündür kanalda değilim zaten.” “İNSANLIĞINIZA ZİHNİYETİNİZE TÜKÜREYİM” “O magazin sitelerinde yapılan ‘dans etti kovuldu’ haberlerinin altında, ‘oh olsun’ diyenler yarın ölsem ya da bir cinayete kurban gitsem yalandan ah vah edecekler. İnsanlığınıza tüküreyim.” < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 13 Şubat 2021; 12:0:43 > |
Dans ettiği için kovulan olan Hande Sarıoğlu: İnsanlığınıza tüküreyim!
-
-
Bizene senin neşenden
Deli dolu yanından.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haksız yere kovulmuş.Ne de olsa dansı kendi hesabında yapmış.Kime ne?Sanki program esnasında kalkıp dans etmiş gibi konuşulması saçma.İnsan kendi özel hayatında kimseye zarar vermediği sürece istediğini yapma hakkına sahip değil mi?
-
O degil de Ortadogu muzigi, oryantal dans, kovulma sebebi Ortadogu ulkesi olmamiz falan.
Dogu bati arasinda sikisip kalmis, garip bir ulkedeyiz gercekten.
-
Buda kimmiş Ülke gündemi ile alakası neymiş anlamadım. Madem renkli kişiliği var kişiliğine uygun bir meslek seçmesi daha iyi niye dert ediyor ki, ki bu olaydan sonra büyük ihtimal renkli kişilikli iş teklifleri de alır .)
ekleme : Ayrıca bu zat spor ile alakalı ne yapmış ta spor spikeri olmuş acaba? yani yıllarca bu işi yapan kişiler dururken bunu spor spikeri yapan şey neymiş ?
Hande Sarıoğlu 19.09.1988 tarihinde Düzce Akçakoca'da dünyaya geldi.
Çarkıfelek programının Anadolu ayağında sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, Aşk-ı Memnu’nun son 3 bölümünde Nihal ile Behlül’ün düğün organizatörlüğünde rol aldı. Ayrıca şu an Kültür Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı bölümünde okudu. Ümit Erdim ile birlikte ‘’Pasaport’’ yarışmasını sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç”ı ve TV 8’de ‘’Böyle Çok Daha Güzelsin’’ programını yaptı.
Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk'te çalışmaya başlamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 13 Şubat 2021; 11:11:58 >
-
Endişe duymaması doğal. Dişiliğini kullanıp her türlü bir yerlere gelir yine. Ne de olsa Türkiye'deyiz.
-
Bize ne senin kişiliğinden
Madem iyi dans ediyorsun ve İşsiz kaldın dansözlüğe başla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu yorumları okuyorum burası birde iyi yerlerden adam banane senin dansından diyor. Bende ilgilenmiyorum kardeşim dansını merak da etmiyorum ama işinden olması saçma her saçma olan şeyi yapana ceza mı kesmemiz lazım 10kere işinizden olurdunuz öyle yapsaydık... is sırasında çıkıp dans etmemiş ahlaki bir hata yapmamış kanalı lekeleyecek kafayı yedik vallahi ya -
Bu nasıl haber spikeri playboy dergilerinden fırlamış gibi.
-
Kötü dans ediyor.
-
Kovanlar önce videoyu izleyim “ooohyşss” diye çavuş tokatlayıp sonra şekil olsun diye kovmadıysa ben bir şey bilmiyorum. -
Yersen sansasyon yapıp dizi teklifi falan arıyor saçma bir kurgu bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnimeLover2000
Kovanlar önce videoyu izleyim “ooohyşss” diye çavuş tokatlayıp sonra şekil olsun diye kovmadıysa ben bir şey bilmiyorum.Kovanların sadece bunla yetineceğini zannedecek kadar safsın.
-
Başka napacaklar ultra görmüş geçirmiş insan? -
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttHaksız yere kovulmuş.Ne de olsa dansı kendi hesabında yapmış.Kime ne?Sanki program esnasında kalkıp dans etmiş gibi konuşulması saçma.İnsan kendi özel hayatında kimseye zarar vermediği sürece istediğini yapma hakkına sahip değil mi?
yazdıkların, özel hayatında koyu ak partili olup, chp de basın sözcüsü olmayı normal gibi gösteriyor
-
Konunun fotoğraflar ile desteklenmesi güzel olmuş
-
Bu hanfendıyı cok daha oncesınde takıp etmıslıgım var fızıken potansıyelı olan bırıydı ancak son zamanlarda baya bı kabak cıcegı gıbı acılmıstı.Paylastıgı fotograflar pozlar sureklı guzellıgınden zıyade halkın daha cok ılgısını cekecek pozlar olmaya baslamıstı dans bombasından once acıkcası yıllardır haber sunan kamera karsısına gecen bırının ne hıkmetse ılk defa ısık gazabına ugrayıp yayını dekoltelı sunması bence çöküşten oncekı son dönemeç oldu.Dans vıdeosunun ortaya cıkması bence pastanın ustune son çilekti.Guzel bır kadının ısınıde bence basarılı bı sekılde yapan kadının gundeme bu olaylarla gelmesı üzücü olmus.Evet bızı yargılamaz yada ılgılendırmez ama özel hayatla gercek hayatı ayırtta etmek gerekır.Üzücü olmuş sahsen ılk zamanlarda bu arkadası ısmını yazarak aratırken son donemlerde ismini aratmadan baska konularla sosyal medyada gezmesı vs.
Haksız yere kovulmuş.Ne de olsa dansı kendi hesabında yapmış.Kime ne?Sanki program esnasında kalkıp dans etmiş gibi konuşulması saçma.İnsan kendi özel hayatında kimseye zarar vermediği sürece istediğini yapma hakkına sahip değil mi? |
Endişe duymaması doğal. Dişiliğini kullanıp her türlü bir yerlere gelir yine. Ne de olsa Türkiye'deyiz. |
O degil de Ortadogu muzigi, oryantal dans, kovulma sebebi Ortadogu ulkesi olmamiz falan. Dogu bati arasinda sikisip kalmis, garip bir ulkedeyiz gercekten. |
Bu nasıl haber spikeri playboy dergilerinden fırlamış gibi. |
Konunun fotoğraflar ile desteklenmesi güzel olmuş |
Şu yorumları okuyorum burası birde iyi yerlerden adam banane senin dansından diyor. Bende ilgilenmiyorum kardeşim dansını merak da etmiyorum ama işinden olması saçma her saçma olan şeyi yapana ceza mı kesmemiz lazım 10kere işinizden olurdunuz öyle yapsaydık... is sırasında çıkıp dans etmemiş ahlaki bir hata yapmamış kanalı lekeleyecek kafayı yedik vallahi ya
|
Kovanlar önce videoyu izleyim “ooohyşss” diye çavuş tokatlayıp sonra şekil olsun diye kovmadıysa ben bir şey bilmiyorum.
|
Hatun erik gibi maşşşşşallah kovanların en kısa sürede allahından bulmasını istiyorum |
Kötü dans ediyor. |
Benzer içerikler
- fissler boykot mu
- genç emeklilere tavsiyeler
- konut kredisi forum 2024
- kuyumcular fiş keser mi
- muhalif gazeteler hangileri
- ötv muafiyeti 2025
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- togg renkleri
- byd seal fiyat
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X