Şimdi Ara

Dans ettiği için kovulan olan Hande Sarıoğlu: İnsanlığınıza tüküreyim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CGUzmani

Kovulma duyarı. Patron istediği ile çalışır istediği ile çalışmaz
    Senin eşinin başı açık diye ben seni işten kovsam normal kabul ederdin galiba.Az empati yapın be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 15 Şubat 2021; 20:42:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Senin eşinin başı açık diye ben seni işten kovsam normal kabul ederdin galiba.Az empati yapın be...

Alıntıları Göster
    Adamın şirketi, adamın parası. İstediği ile çalışır. Amma abartıldı bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGUzmani

Adamın şirketi, adamın parası. İstediği ile çalışır. Amma abartıldı bu konu

Alıntıları Göster
    Sen kadının daha neden kovulduğunu anlayacak kapasiten mi yok.Yoksa görmezden mi geliyorsun anlayamadım.
    Benzer durum yakınlarının birinin başına gelirde anlarsın belki

• Geçmiş oLINK?
  • Ben solcu kurumda çalışırım ama islami değerleri savurum ile ben islami kurumda çalışırım ama ateist gibi yaşarım demek gibi saçma sapan bir savunma.

Ha hanımefendi gayet güzel istediği şöhrete de kavuştu yakında şeyma gibi birisi olur. Şöhret için akıllıca bir yaklaşım. Arkasına da laiklik vurgusu ile sahte grupları da alır.

Sonra üzerimdekini çok soruyorsunuz x marka diye bol bol parasını kazanır. Bu saatten sonra sırtı yere gelmez.

Bence estetik ile çoğu kişi böyle olabilir kendisinin her hangi bir artısı yok. Hiç olmayacak ta.

• Ne alaka benim şirketimin kuralları bu. İster uyarsın ister çalışmazsın. Neresi duyar konusu anlamadım. Sırf tipi güzel diye amma duyar kasılıyor.

Düşünün bir kanalda sunum yapıyorsun yani ekran yüzüsün. Ama insanların ilk aklına gelen oryantal videosu hiç bir ciddi kurum buna müsaade edemez.

Hanımın amacı sahte şöhret olmak anlıyor ki hiç bir zaman yükselemeyecek ee yaş da gidiyor bu şekilde gündem olup İnstagram dan para kazanacak bir de zengin ayarladı mı tamam.

Bu gibi kişilerin alt sınıftan kimseyi 1 saniye bile düşünmeyecek. Kendi renkli dünyalarında keyif çatacak.

Sizde böylelerine bakacak eve dönecek ay sonunu nasıl getireceğinizi kara kara düşüneceksiniz.

• Tam üzerine ev, tarla, arsa, gökdelen yapmalık hatun. Auwwwwwww!

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Endişe duymaması doğal. Dişiliğini kullanıp her türlü bir yerlere gelir yine. Ne de olsa Türkiye'deyiz.

hocam o pozisyona silikon gogusleri gotunu acarak gostererek gelmis birinin yine o nedenle kovulmasina neden uzulelelim?

Hani abdede master yapip ustune 20 sene bu ise verip gelse tamam dersin

Bu ulkede hakki yenen milyonlarca muhendis ogretmen hemsire varken bunun haber olmasi.....

• Patron istemiş bu vermemiş
  • Dert etmesin kadın hakları hemen daha iyi iş bulur çünkü tek derdimiz bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.