Şimdi Ara

dan brown nasil bi kitap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ozeti anlatirmiainiz bi merak ediyorum alicamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dan Brown kitap değil.

• Dan Brown bir yazardır yani şahıstır. Kitapları ise akıcıdır, güzeldir. İki tane kitabının ismini vereyim Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi.

Ciddi cevap verdim, umarım troll değilsindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Dan Brown bir yazardır yani şahıstır. Kitapları ise akıcıdır, güzeldir. İki tane kitabının ismini vereyim Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi.

Ciddi cevap verdim, umarım troll değilsindir.

+1 şimdi aklıma geldi bu nasıl soru diye.

• Kitabı okuyacaksın, özetini ne yapacaksın anlamadım. Neyse yazarın kitapları sağlamdır. Bilimkurgu-gizem-gerilim türünde yazar,sana önerim Dijital Kale, Melekler ve Şeytanlar ve Da Vinci Şifresi kitapları. Hepsini tereddüt etmeden okuyabilirsin,akıcıdır ve betimlemeleri çok iyidir.

• arkadaşlar cehennem kitabı var ya okumak istiyorum ama önceden yabancı yazarların romanlarını okumadım. sizce parasını hakeden bir kitap mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

arkadaşlar cehennem kitabı var ya okumak istiyorum ama önceden yabancı yazarların romanlarını okumadım. sizce parasını hakeden bir kitap mı?

Birbirleri ile karakter harici bağlantısı olmasa da Melekler ve Şeytanlar - Da Vinci Şifresi - Cehennem sırasıyla okumanı tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    d&r da 4 liraya kitaplar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

arkadaşlar cehennem kitabı var ya okumak istiyorum ama önceden yabancı yazarların romanlarını okumadım. sizce parasını hakeden bir kitap mı?

Birbirleri ile karakter harici bağlantısı olmasa da Melekler ve Şeytanlar - Da Vinci Şifresi - Cehennem sırasıyla okumanı tavsiye ederim.

Teşekkürler
    Set olarak varsa almayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Set olarak bildiğim kadarıyla yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

Set olarak bildiğim kadarıyla yok.

Dan brown'un kitaplarını set halinde bulabiliriz herhalde bu üç kitabıda kapsayan

• dan brown un kitaplari diyecektin heralde

• Dan Brown'ın kitapları akıcı ve sürükleyicidir. Robert Langdon Serisi denilen 4 kitaptan oluşan (Melekler ve Şeytanlar, Da Vinci Şifresi, Kayıp Sembol, Cehennem) seriyi okumanı şiddetle tavsiye ederim.
  • sazan.avi olabilir
  • En sevdiğim kitaptır Dan Brown
  • Başlığı görünce gülesim geldi.

Konuyu açan troll değilse kusura bakmasın.
  • Hayir troll oldugu nasil anliyorsun baslik komik gelebilir bilmeden acttim olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: RiXoN

Hayir troll oldugu nasil anliyorsun baslik komik gelebilir bilmeden acttim olabilirim

Evet olabilirsin.
  • Dan Brown

• Trollemiş herhalde yani öyle olmasını umuyorum gerçi neyse olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.