Şimdi Ara

Damarlı kollar için neler yapmalıyız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
23.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevremde görüyorum eline bi kere bile dumbell almamış insanların işte böyle damarlı kolları var. Nasıl oluyor bu. Kollarımı bende böyle damarlı yapmak istiyorum neler önerirsiniz ? ( not: pazudan bahsetmiyorum )

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcROcpAvzzkM31_C0MZprMVkdCWUrGmof4ltQiL3fmWPRnqH3AflUHDbnaSyIg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelsing1 -- 22 Ağustos 2012; 18:19:14 >

• Ölümüne zayıfla ya da eline dumbell al.
  • o dediğin tipler genetik yönden şanslı olanlar adam eline dumbell almamış ama fit yapacak bişey yok
  • Genetik meselesi... birşey yapamazsın. Spor yapıyorsan damar genişletici takviyeler var (no-x gibi) ama etkileri geçicidir, yine eski haline dönersin...
  • neden öyle yapmak istiyorsun ki ? bana göre insan vücudunda olabilecek en iğrenç şeylerden.estetiğide tamamen bozuyor.
  • o nasıl bi foto kusuyodum
  • damarlı puro
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • damarlarını em
  •  Damarlı kollar için neler yapmalıyız ?
  • bu ne abi iyimi bu kol şimdi ?
  • ben damar gitsin diye uğraşıyorum senin yaptığına bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

bu ne abi iyimi bu kol şimdi ?

neye benziyor
  • Resimdeki kol genetik, değil, steroidle o şekle gelmiş. Bazı steroid türleri, kaslarda biriken suyu vücuttan atıyor ve deriyi inceltiyor, yağsız bir vücuda sahipsen sonuç böyle oluyor. Tabii damarları büyütmek içinde testosteron vb. steroidler kullanılıyor. Steroidlerin hepsi, sağlığa zararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphabetagama -- 22 Ağustos 2012; 20:56:30 >
  • vücudunun yağ oranı düşük olmalı damarların belli olması için. %3 - %5 civarı
  • bu şimdi iyi bişemi yani
  • Konunun damarlı koldan kurtulmak olduğunu sanmıştım. Benim de kollarım damarlıdır hatta bazı zamanlar artıyor saklamak istiyorum Hulk dönüşümü gibi.

Bazı arkadaşlar soruyor body mi yapıyon lan falan diye gerçekten dedigin gibi elime dumbell almışlıgım yok. Kız arkadaşım da sevdiğini söylüyor damarlı kolu seksi buluyormuş?

Anlamıyorum valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam damarlı seviyor beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damarlı kol güzel değildir. Damarlarının hiç gözükmemesi ve kollarının sıkı ve şiş olması çok daha iyi.. Benim kollarımdan boru hattı gibi damar geçiyor. Görenler korkuyor. Damarın patlayacak bile diyen oldu. Kol, omuz arasında çok şiş bir damar var neredeyse 1 cm genişliğinde hiç de güzel bir görüntü değil..

Zaten fit vücutlu, kilolu insanlarda damar çok zor ben hiç görmedim ağırlık çalışanlar dışında kilolu birinde damar..

Zayıf biriyim.. 180 boy ve 60 kiloyum ne kadar yesem de kilo alamıyorum. Evde dumbell çalışıyorum bazen bir kilo alabilsem de kurtulsam..

Damarlı kollar için neler yapmalıyız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 23 Ağustos 2012; 0:12:11 >

• Kendisinden cok daha kasli oldugum arkadasimda da okuz gibi damar vardi ama inceydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce benimde öyleydi sebebi düşük ağırlık ile örneğin 1 kiloluk ağırlık ile yapabildiğim kadar tekrar yapıyordum çok uzun süre kollarım uyuşuyodu falan kafam patlıcak gibi oluyodu o derece..Bi deneyin isterseniz.

Tabi o zaman 60 kiloydum şimdi 72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 23 Ağustos 2012; 0:11:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.