Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikara1981

arkadaşlar jamo classic 8 i nasıl bilirsiniz ?

Üst frekansları biraz zayıftır ama yine de fena bir kolon değil! Classic 10 modeli 2 arkadaşımda var burada yakınımda. İkisi de aynı zamanda almıştı. Yıllardır halen tertemiz duruyorlar. Olmaz bir seçenek değil. Tabi ki temizliği ve fiyatı da önemli.
  • aydinsakaryali A kullanıcısına yanıt
    merhaba ilginiz için çok teşekkür ederim, alırken mümkün mertebe hepsini bir yerden almaya çalışıyorum.yani amfi ve 5.0 en azından taksit imkanıda olur diye çünkü bütçe hep açık veriyor :))
  • Haftasonu Lektor 2 yi 419 liradan alarak seti tamamlamaya baya yaklaştım.

Lektor 6
    Lektor LCR
    Lektor 2

sadece sub kaldı artık.

Belki daha sonra 7.2 amfi ardından bir lektor 2 daha alabilirim.

Bu güzeller için 7.2 amfi önerileriniz nedir arkadaşlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 29 Aralık 2014; 11:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: ikara1981

arkadaşlar jamo classic 8 i nasıl bilirsiniz ?

Üst frekansları biraz zayıftır ama yine de fena bir kolon değil! Classic 10 modeli 2 arkadaşımda var burada yakınımda. İkisi de aynı zamanda almıştı. Yıllardır halen tertemiz duruyorlar. Olmaz bir seçenek değil. Tabi ki temizliği ve fiyatı da önemli.

jamo classic 8 in piyasası 1000 lira civarı mıdır, pek ilan olmadığı için referans alamadım
  • Selamlar vsx 1021 anfimi lx76 model pioneer ile degistirmek mantiklimidir. Lx serisinin stereo olarak artisi varmidir konu ile ilgili bilgi sahibi bir arkadasimiz yardimci olursa cok mutlu olurum
  • ikara1981 İ kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanın, bende 2 senedir beğenerek kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asafak76

İyi günlerde kullanın, bende 2 senedir beğenerek kullanıyorum.

teşekkür ederim, jamo classic8 takas teklifi var o biraz kafamı karıştırdı :)
  • dali lector 2 ve dali lcr center upgrade nedeni ile satıyorum..kutusu ile orjinal....isteyen p.m. atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atm41 -- 9 Ocak 2015; 10:15:38 >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    satıcıyı tanımam ,fiyat pahalı gibi ama bilginiz olsun.

• ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaş sıfır fiyatından yüksek istiyor yapacak bir şey yok bizede saygı duymak kalıyor
    Merhaba,
    Günlerdir Dali İkon 6 arıyorsunuz, bütçenizi bilmediğimden işinize ne kadar yarar bilmiyorum ama size bir fikir verebilirim; İthalatçı firma Ertekin Elektronik, anlaşılmaz bir nedenle 1-1,5 yıl önce 2.000 tl civarında olan İkon 6 lara %60-70 zam yaptı. Bu diğer modellerinde de farklı değil. Kullanıcılar yeni modellere ulaşamadıkları için ikinci el piyasası da inanılmaz oranda düştü. Fakat bazı fırsatlarda yok değil, geçmişte ikon 6 'dan üç katı pahalı olan dali mentor 6 'lar rubicon serisi çıktıktan sonra 5.000 Tl nin altın alınabilir diye düşünüyorum.
    Ben olsam 3.000-3.500 bandında ikon 6 alacağıma bütçemi zorlayarak da olsa mentor 6 düşünürdüm.
  • ilginiz için çok teşekkür ederim ikon.6 sıfır değilde ikinci el almak istiyordum ama olmayacak galiba fazlada kasmaya gerek yok diye düşünüyorum konuyuda kirletmemek amacıyla mesajlarımı siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 8 Ocak 2015; 9:46:26 >
  • Uzun süre Dali İkon 7, polk audio TSİ 500 ve bir ara Bose ACsT 10 serisi de olmak üzere acemice denemelerden sonra Onkyo 808 receiverim ile hem müzik hem sinemada üzmeyecek hoparlör arayışımı, uzun araştırmalarım sonunda front lar için aldığım Dali ZENSOR 3 ler ile sonlandırmış bulunuyorum. 3 gündür jazz vokal ağırlıklı birçok dinleti yaptım.Sonuçların umduğumun çok üzerinde yüz güldürücü olması sonrasında en kısa zamanda rear lara zensor 1 ve zensor center alarak takımı tamamlamayı düşünüyorum. KEF in yumuşak ve tok bas veren,kulağı yormayan, stereo sistemi tamamlayan ayrıca sinemada da çok iyi sonuçlar veren Sub ı da elimde vardı.(KEF 1001,2 SUB) Dali lere ikon 7 fiyaskosu ile başlayan ön yargım zensorlar ile tamamen yok oldu. Walnut renk ayrıca görsel olarakta çok şık ve stereo modda AVR ile bile inanılmaz sonuçlar aldım. İyi bir CDP ve stereo amfiyle (örn:denon pma 720 denon cdp 720 yada marantz 6005 pm ) kimbilir nasıl olurdu. Zensor serisini gerek fiyat gerekse işçilik ve görsellik( walnut yada beyaz özellikle) ve en önemlisi ses olarak herkese öneririm..Bu süreçler sonunda anladım ki çok para harcamak yada aynı markanın en pahalı yada üst segment ürününe sahip olmak sizin için en iyisi olmuyor her zaman. Bol sağlıklı güzel dinletiler dilerim..

Dali İkon 6 ilanı, bir göz at istersen
    http://www.audiophile.org/satilik/hoparlor/kule-tipi/ilan/26388/dali-ikon-6-mk2/
  • Üstad çok teşekkür ederim ilandaki ikon 6 ları aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun çok iyi seçim
    Hayırlı olsun dostum.İyi dinletiler

• quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Üstad çok teşekkür ederim ilandaki ikon 6 ları aldım

Sabreden derviş muradına erermiş iyi dinlemeler

• arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim birde sağ salim gelirse çok iyi olucak şimdi pazartesi gelmek bilmez gelsede kargocu gelmez be bu işin bu kısmını çok seviyorum
    Hayırlı olsun. İyi dinletiler..
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.