Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok kötü bi hoparlör çöp :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Saka bir yana Almana vesile oldum insalah beyenirsin telefonda konuştuğumuz anfi icinde bi bak forma da istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Saka bir yana Almana vesile oldum insalah beyenirsin telefonda konuştuğumuz anfi icinde bi bak forma da istersen

Üstad sana ayrıca çok teşekkür ederim sayende güzel cihazlara sahip oldum anfiyi araştırdım ve sahibinede sordum sadece basları yumuşak veriyor dedi ikon 6 ile iyi bir ikili olurlar dedi

Bass tiz yumuşak sert bakma o ise kablo lardan bile çok fark ettigini gördün sen zaten

Ayrıca oyle çok yumuşak degil basslar o amp de

Jriver
    Mac mini
    Supra
    M2 tech
    Supra
    Creek 50a
    Supra
    Ikon 6

Bence hos olur bütçeye gore

• İnşallah üstad sayende topladık bu sistemi uyumlu olucaklarina inancım tam

merhaba abi hayırlı olsun güle güle kullan keyifle dinle kalın sağlıcakla ...
  • Çok teşekkür ederim üstad daha iyileri senin olsun

• Hayırlı olsun.Güle Güle kullan dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htokyay -- 11 Ocak 2015; 20:40:33 >
  • Çok teşekkür ederim üstad daha iyileri sizin olsun bakalım rx.6 lardan sonra nasıl olucak

• Aranan İkon6 bulunmuş sonunda güle güle kullanın.
  • Müzikal anlamda memnun olacağınız aşikar.forumdaşların yorumları bu yönde.umarım gönlünce olur.
  • Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullan, tekrar Dali'ye dönüş yaptın umarım memnun kalırsın. İkon 1 leri de ben gözüme kestirdim stereo sistemim için, bakalım ne zaman kısmet olacak.
  • Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim birde gelseydi iyi olacaktı ikonları bir süre t sınıfı anfi ile kullanicam sonra ikon 6 uyucak anfi arayışı başlayacak oda ayrı bir heyecan olucak

• Dali Mentor Serisi nasıl arkadaşlar? Pek kullanan yok herhalde IKON dan fiyat dışında bir artısı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascha35

Dali Mentor Serisi nasıl arkadaşlar? Pek kullanan yok herhalde IKON dan fiyat dışında bir artısı var mıdır?

Bir süre önce yine bu topikte bir şeyler bahsetmiştik;

http://forum.donanimhaber.com/m_62325886/mpage_23/key_DALY+MENTOR/tm.htm
  • simsek07 S kullanıcısına yanıt
    Kablo kavgası arasında kaynamış :) Dali Ikon ların sinema yönünde eksik kaldıklarını çoğu kişiden duydum, sinema yönünde Mentor iyi diyorsunuz. Amfi olarak Denon kullanıyorsunuz, Pioneerla uyum sorunu var mı hiç Mentor serisinin bir bilginiz var mı?
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    Mentorler ile hiç Pioneer kullanmadım ama Lx serisinden bir Pioneer kullanıyorsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
  • s.a. arkadaşlar. Ben samsung HT-9750w alacaktım ama ona o kadar para vermişken giriş seviyesi profesyonel seriye mi geçsem diye tereddütte kaldı. Bir firmada kampanyada paket hazırlamışlar Denon Avrx2000+DALİ ZENSOR 7 HCP HOPARLÖR TAKIMI veya Denon Avrx2000+DALİ LEKTOR 6HCP HOPARLÖR TAKIMI mevcut. Yalnız eskiden çok araştıran eden kullanan biriydim ama uzun yıllardır uzak kaldım ve Dali yi hiç bilmiyorum, dinleme imkanım olmadı. Ben %10 müzik, %90 film için kullanacak biriyim ve ses dengesi, netliği önemli. Bunların üzerinde baslarda mevcut bu yüzden de ilk etapta 5+0 olarak kullanmayı planlıyorum. Kullanacağım alan 50m2 bir salon. En çok merak ettiğim şey bu sistemlerin film performansları beni tatmin eder mi? Film konusunda ne kadar başarılar?
  • exelance_alper kullanıcısına yanıt
    50 mt de en az iki sub lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

50 mt de en az iki sub lazım

ilk etapta bütçem max.3200TL. Basları daha sonra ilave etsem olmaz mı? Birde apartman ortamında 2 sub ağır gelmez mi? çünkü ses yalıtımı sorun olabilir haftasonlar 2 alt komşu piyano çalıyor ben evden çok abartı olmasa da çaldığını gayet iyi dinliyorum hepsinden öte Dali lerin filmdeki surround performansı nasıldır? En çok merak ettiğim konu o çünkü hiç dinleme imkanım olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.