Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maltepe de birdukkanda vardi gecen hafta 1000 tl gibi birseydi yanilmiyorsam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kule hoparlör arayışım var, amfim pio 921. Önerebileceğiniz Dali serisi ne olur? Bütçe 2000 TL kadar
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    Ustat ikinci el ikon 6 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat ikinci el ikon 6 al

Sağol Eray Abi aklımda ilk o var zaten... ikinci elini arıyorum kaç gündür. Sahibindende vardı satmış arkadaş... Buradan IKON 6 satmayı düşünen arkadaşlara duyuralım irtibata geçsinler benimle...
    Ustat. Ikinci el zaman zaman oluyor düşerse alırsın insalah. Fiyatına gore iyi çalan hoparlör Ler
    Tabi baska marka modeler de bak zaman olduk ca

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat. Ikinci el zaman zaman oluyor düşerse alırsın insalah. Fiyatına gore iyi çalan hoparlör Ler
    Tabi baska marka modeler de bak zaman olduk ca

MA rs8 veya BX6 var birde düşüncelerim arasında, kanımca ikon daha iyi... birkaç gün daha bekleyeyim mi yoksa MA ları değerlendirmeye alayım mı?
    Kendi düşüncem ikon 6 daha muzikal ma rx6 daha sinema da güçlü gibi

• Eray arkadaşımıza katılıyorum , bende bu ürünleri kullandığım için kesinlikle dali ikon 6 ;)
  • aftermath666 kullanıcısına yanıt
    sinerji açısından aynı markadan devam etmenizde fayda var,lektor olmasa bile bir üst serinin centerlarına da bakın.
    Tuğrul ve Ersin'e ikon6 konusunda katılıyorum hem müzikte hemde sinemada üzemez sizi,

bağlı olan elektronikler yukarı yönlü değiştikçe sesi de değişir performansı artar,kendinden bir şeyler katarak çalar tabiri caizse,bence takibe devam edin.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Lektor LCR aldım teşekkürler
  • aftermath666 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun :)
  • ilgilenen olursa 6 ay once aldıgım lector lcr center ve lector 2 kutusunda verebilrim..
    center sonorous yeni sephama buyuk geldi( 60cm )değiştiricem çünkü..
    @atm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tema59

Arkadaşlar garantisi olan temiz patlağı çatlağı olmayan siyah veya valnut renk makul bir fiyata dali ikon 6 arıyorum ilgilenen arkaşlar pm ile ulaşabilir

+1
  • atm41 A kullanıcısına yanıt
    Pm attım

• Ben de concept 6 aldım güzelmiş beğendim
  • merhabalar magnat heco derken şimdide dali lector 6 hcp setle çıta baya yükseldi tabi bütçede çok aşıldı.odam 25 metrekare ağırlık film olunca aralarında ki fark nasıl olur acaba?denon avr 2000 düşünüyorum.iyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

merhabalar magnat heco derken şimdide dali lector 6 hcp setle çıta baya yükseldi tabi bütçede çok aşıldı.odam 25 metrekare ağırlık film olunca aralarında ki fark nasıl olur acaba?denon avr 2000 düşünüyorum.iyi forumlar dilerim.

1xdali lector6 front
    1xdali lector2 surround
    1x dali lector lcr
    1xdali sub sizin işinizi görür...artar bile..

bende 2 el 2si var hatta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumtanesi77

merhabalar magnat heco derken şimdide dali lector 6 hcp setle çıta baya yükseldi tabi bütçede çok aşıldı.odam 25 metrekare ağırlık film olunca aralarında ki fark nasıl olur acaba?denon avr 2000 düşünüyorum.iyi forumlar dilerim.

Hocam çıtayı yükseltmişken nacizane bir tavsiyede bulunmak isterim bir kaç mesaj üstte atm41 nickli arkadaş Lektor Center ve Surroundlarını satıyor sıfırına nazaran daha uygun fiyata onları alıp önleri Frontları biraz daha iyileştirebilir Dali İkon mk6 alabilir hem müzikal anlamdada iyi bir hoparlör sahibi olmuş olursununuz...

• arkadaşlar jamo classic 8 i nasıl bilirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.