Şimdi Ara

DALI HOPARLÖR KULLANICILARI BAŞLIĞI (Başka konu açmadan buradan devam edelim lütfen) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.256
Cevap
47
Favori
118.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dali Lektor Sinema için daha iyidir öbür seçeneğinize göre Lektor 8 olursa dahada iyi olur çünkü zaten mekan çok büyük.Sub olayına gelincede olay orada biraz karışıyor işte,Salon çok büyük size iyi güçlü bir Sub lazım oda yüksek maliyet demek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mümkün oldukça maliyeti yükseltmemek istiyorum ama en kötü 1-2 ay böyle idare eder sonrasında bişey bakarım. Bu Dali ler için en iyisi sanırım bir demo dinlemek olacak böyle dinlemeden tereddütte kalıyorum aklıma takılıyor istediğim verimi alıp alamama konusunda. Ürünlere ben Sirkeci Doğubank ta Dikmen var oradan bakıyorum. Demo odaları var sanırım. Bir fırsatını ayarlayıp oraya gideyim en güzeli :(
  • exelance_alper kullanıcısına yanıt
    Evet Dikmende Cem Beyle görüşürseniz size yardımcı olur onlardada bir ara kampanya vardı ama hala devam ediyormu bilmiyorum.Geçen uğramıştım Demoda Lektor 8 takılı vardı...

• kampanya devam ediyor gözüküyor bende onların sitesinde gördüm paketi ve aklıma girdi araştırmaya başladım böyle :)
  • Geçenlerde bende dikmen'e gitmiştim, başka bir müşteriye b&w 683 s2 ile dali'nin bir hoparlörünü dinletiyorlardı. Modelini bilmiyorum ama Lektor olabilir baya cüsseli idi.

O an hangi hoparlör çalıyordu bilmiyorum fakat muhteşem bas performansı vardı insanın içini titretiyordu ve seste hiç bozulma yoktu, muhtemelen stereo amfi ile test ediyorlardı. Ben fazla yanaşmak istemedim stereo amfi veya hoparlör masrafı çıkmasın diye
  • Bende sabahtan 1-2 arkadaşım ile konuştum bu konuda bilgili ve bu sistemleri kullanmış kişiler onlarda direk cüsseden ve ses kalitesinden dolayı Zensor değil Lektor bak dediler direk. bakalım artık haftasonu gidip bir demo almak istiyorum
    Senin bakman gereken Lektor 6 değil Lektor 8 dir...

• gördüğüm kadarıyla o paket kampanyalarda mevcut değil ve anladığım kadarıyla onunla birlikte Denon almaya kalkarsam bütçenin bir hayli üzerine çıkıyor. Ama gidip demo alıp fiyat pazarlıklarını yapalım belki ortak bir noktada buluşabiliriz satıcı arkadaşlarla
  • tekrar yazalımda ilgilenen olursa görsün...
    6 ay once aldıgım lector lcr center ve lector 2 kutusunda verebilrim..
    kredi kartı 9 taksit yaptırabilirim..

@atm
  • Haftasonu demo ya gidiyorum bakalım artık. Şuan için kafada şekillenen set bütçe doğrultusunda aşağıdaki gibi. Alan büyük olduğu için arkalara Zensor 3 önerdiler amfi olarak x3000 falan düşünüyordum ama o rakamlar bütçeyi şişiriyor o yüzden amfiyi ileride değiştiririm düşüncesi ile şimdilik x2000 ile başlıyorum.

Dali Zensor 7 Kule
    Dali Zensor 3 Bookshelf
    Dali Zensor Vokal Center
    Denon AVR-X2000
    Yahu Hocam forumdaş bir üst mesajında sıfır gibi kutusunda dediği Lektor Center ve Surround satıyor.Al onları C.tesi de al iki tane Lektor 8 bak keyfine.Bütçene göre en iyisini yapmış olursun..

• pm attım arkadaşa bakim ne rakam gelecek. ben özel fiyat ve indirim aldım iyi rakama geliyor yazdığım set ama arkadaştan fiyat gelince kıyaslama gerçekleştiricem tabiki
  • dali hop.lerin Pioneer lx serisi avrlerle uyumu nasıldır arkadaşlar? lx87 veya yeni model 88 için hangi model dali önerirsiniz?

almayı planladığım hoparlörlerle önce hem film hem müzik dinlemek istiyorum. zira ilk önce bir avr alacağım. daha sonra ayrı bir stereo ampli almayı planlıyorum.

ama henüz karar veremedim. aynı hoparlörlere hem avr hem stereo ampli bağlayıp da kullanmak lazım, yoksa avr için ayrı hop, stere ampli için ayrı hop mu almak lazım bilmiyorum.

salon 30 m2.

yalnız yaşayan biriyim. dolayısıyla karışanım edenim yok :) salonda vitrinmiş şuymuş buymuş gibi fazla eşya da olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 21 Ocak 2015; 20:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

Yahu Hocam forumdaş bir üst mesajında sıfır gibi kutusunda dediği Lektor Center ve Surround satıyor.Al onları C.tesi de al iki tane Lektor 8 bak keyfine.Bütçene göre en iyisini yapmış olursun..

ben arkadaşa tarafsız gözle soyledim zaten..
    lector2 ....zensor ile..
    lector lcr...zensor center ile 1 gömlek fark var...center 60cm boyutunda ve faklı driver ve hoplarlor içeriyor..

ben farklı bir seyler yapıcam daha kucuk odada o yuzden sistemi kucultuyorum..

hayırlısı kime kısmet ise belkide bir tane daha lector 2 alıp 4x4 yaparım..

• Selamlar

Yaklaşık 1 yıldır pioneer vsx-921 ile zensor 7 , zensor 1 ve center olarak ta jamo d500 thx kullanmaktayım.

Oturma odası 20m2 civarı, pek fazla müzik dinlememekle birlikte sesi de fazla açma şansım olmuyor bu yüzden sistemde biraz değişiklik yapmak istiyorum.

Size sorum aranızda Fazon Sat 5.1 ürününü dinlemiş olanınız tecrübe edeniniz var mıdır?

Jamo'nun d500 thx serisini de düşünmüyor değilim, sizin tercihiniz ne olurdu?
  • rockhound67 kullanıcısına yanıt
    Fazon sat 5.1
    Jamo

Iki sinin birbiri ile uzaktan yakında hic alakası çok farklı ses çok farklı ebat farklı kalite

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

dali hop.lerin Pioneer lx serisi avrlerle uyumu nasıldır arkadaşlar? lx87 veya yeni model 88 için hangi model dali önerirsiniz?

almayı planladığım hoparlörlerle önce hem film hem müzik dinlemek istiyorum. zira ilk önce bir avr alacağım. daha sonra ayrı bir stereo ampli almayı planlıyorum.

ama henüz karar veremedim. aynı hoparlörlere hem avr hem stereo ampli bağlayıp da kullanmak lazım, yoksa avr için ayrı hop, stere ampli için ayrı hop mu almak lazım bilmiyorum.

salon 30 m2.

yalnız yaşayan biriyim. dolayısıyla karışanım edenim yok :) salonda vitrinmiş şuymuş buymuş gibi fazla eşya da olmayacak.

arkadaşlar dali ya da başka markaların hangi modelleri ile lx 87 ya da 88 ile iyi bir performans elde ederim?
    naçizane cevaplarınızı bekliyorum.

ikon 6 ile kullananlar olmuş lx86yı ve sizi üzmez diye yorum yapılmış. ama ben üzülmek değil, memnun olmak istiyorum :)

ilk etapta sadece avr alacağım. bütçem yeterse çok pahalı olmayan bir pikap alarak, (cd player ve/veya 3d player da alacağım zaten) müzik de dinlemek istiyorum. stereo anfi işini sonraya bırakacağım. 2ye bölünmek istemiyorum hem sinema hem müzik için. öncelikli amacım iyi bir avr ve hoparlör ile iyi bir sinema perofrmansı elde etmek ama bunun yanında stereo müzik de dinleyeyim.

naçizane tavsiye ve yorumlarınızı bekliyrum.

• Haftasonu demo dinlemeye ve almaya gittiğim Dali Zensor 7 yi daha dinlemeden kabinleri gözüme küçük geldi. Dikmen Elektronikteki çalışan arkadaşlar ve Cem beyin tecrübeleri doğrultusunda benim kullanacağım odanın hacim genişliğinin de çok olması göz önünde tutularak, istediğim sesi elde edebilmem için almam gerekenin Lector 8 olduğu söylendi. Aldığım demo sonrasında bende onlarının fikirlerine katıldım ve Lector 8 takım alarak çıktım. Amfi de bütçe çerçevesinde başlangıç olarak Denon Avrx2000 aldım. Bu akşam kurulumlarını gerçekleştiricem. Yalnız hoparlör dizilişiyle ilgili iyi bir surround ses alabilmem için konum ve açıları nasıl olması gerektiği, ne şekilde dizmem gerektiği ile ilgili bildiğiniz bir konu yada yönlendirme yapabileceğiniz, paylaşabileceğiniz bir yer var mı?
  • denon avr-2000 bağlı dali zensor 5 hopörlörlerim evdeki kısa devreden sonra sesleri nerdeyse tamamen gitti çok az ses veriyor tamir edilmesi mümkünmü yoksa çöpemi gidecekler.
  • xxm X kullanıcısına yanıt
    Bord değişir bence

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.