Şimdi Ara

Daikin MİYORA VS TEGORA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ,yeni bi klima alacagız..Sizce bu iki seri arasındaki fark nedir ve hangisini secmeliyiz ? ısıtma için kullanacagız..tasarımın bi önemi yok..iyi ısıtsın ve ekonomik olsun yeter..bu ikisi arasında secimimizi yapacağız..Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyisi Shira hocam.
  • Bu modeller alt seviye yerli montaj almayın daha iyi.

Midea, carrier markalar sorduğunuz modellere halk dilinde 10 basar parayı kolay kazanıyorsanız vede benim malım iyi diye övenleri ciddiye alıyorsanız alın para sizin zevk sizin.
  • Bahsettiğiniz modeller daikin in üretTİRmiş olduğu ve üstüne daikin etiketi basmış olduğu ürünlerdir. Daikin de shira modelinden başlar alınabilecek modeller arkadaşımızın dediği gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modeller de neden pek tavsiye edilmiyor acaba? Daıkin iyi diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerrtass

Bu modeller de neden pek tavsiye edilmiyor acaba? Daıkin iyi diye duymuştum.

Arkadaşım Daıkına bir şey diyen yokki bizde kullanıyoruz ama fazla satmak için bazı modellerde kalite düşürdü.

3.500 - 4.000 tl aşağı 9.000 btu daıkın, toshiba, ME, MHİ, FG olmaz olursa bir şey beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowlands

quote:

Arkadaşım Daıkına bir şey diyen yokki bizde kullanıyoruz ama fazla satmak için bazı modellerde kalite düşürdü.

3.500 - 4.000 tl aşağı 9.000 btu daıkın, toshiba, ME, MHİ, FG olmaz olursa bir şey beklememek lazım.

Anladım cevabınız için teşekkür ederim bir kullanıcı olarak merak ettiğim sorular var o yüzden sordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daikin Emura mi Shira Plus mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Anladım cevabınız için teşekkür ederim bir kullanıcı olarak merak ettiğim sorular var o yüzden sordum.

Eğer okuma meraklısıysanız internetde binlerce buna atıf yapan konualr bulabilirsiniz.

Örnek Levis çok pahalı bir marka idi herkes alamıyordu heryere girmek ve satış rakamını artırmak için kaliteyi düşürdü fiyatda düştü.

Yine Miele şu an kalite cihazları 4.500 - 5.000 tl den başlıyor ama her eve giremiyordu oda azıcık özellik ve kalite düşürdü fiyatda düştü ama yindde bir arçelikden 10 kat daha sağlamdır en alt modeli bile.

Shira altı modeller daıkında Türkiyede montaj yapılıyor ve ben raksda 12 sene çalıştım vestel dahil bir çok firmaya iş yapıyorduk ülkem üretim ve montajını bildiğim için yerli ürün almam bırakın yerli almamayı ülkeme gelen ürünleri bile sorgularım.

Size bunun içinde samsung telefon işlemcilerinden örnek vereyim çoğu kişi alır ama bir haber olarak.

Samsung kendi işlemcisi senelerce bizim gibi 3. dünya ülkelerinde test etti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Exynos_(i%C5%9Flemci)

Bu işlemciyi bize iyi olanı avrupaya gönderdi.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(i%C5%9Flemci)

Bu işlemciler avrupaya denemelikler ülkemşize geliyordu.

Bu sene en iyi performans Exynos bu işlemci verdi artık bütün dünyaya satabilir.

Bizler tüketici olarak uyanık olamazsak kazıklanırız.

Arçelik klimadan memnun olunmaz nasılmı 20 yıl önce Arçelik Daıkın ile anlaşmalı idi bütün klimaları Daıkın ama üstünde Arçelik yazardı (bir örnek izmirde olanlar Kahramanlar Arçelik servisine gidip bunu görebilirler) ama pahalı ve satamıyordu kalite düşürmek istedi Daıkın anlaşmayı kesti oda ispanyadan klima fabrikası satın aldı ama bu işler fabrika almakla olmuyor teknoloji yok ve bir kaç senede yok oldu o modeller.

Sonra gitti LG ile ortaklığa girdi senelerce LG - Beko olarak ve Demidöküm, Arçelik olarak ürünlerini sattılar ama yine arçelik farklı iel %10 kaliteli gerisi Allaha emanet.:)))

Bakın bu forumda araştırınız.

Inverter klimanın mucidi Toshibadır ve 1981 senesinde bulmuştur bu teknolojiyi ama Arçelik 2011 yılında yaptıüı tanıtımda müdürü diyorki Inverter yepyeni bir teknoloji bizde artık bu sisteme geçtik, bu video DH forumda yayınlandı bizler karnımızı tuta tuta güldük.

Yerli hiçbir ürün evime giremez.

Yukarde demiştim Raksda 12 yıl çalıştım Vantilatör, dvar Saaati yapamayyorduk motorlar ve elektronik aksam Tavvandan geliyor burada vidalıyorduk.:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer okuma meraklısıysanız internetde binlerce buna atıf yapan konualr bulabilirsiniz.

Örnek Levis çok pahalı bir marka idi herkes alamıyordu heryere girmek ve satış rakamını artırmak için kaliteyi düşürdü fiyatda düştü.

Yine Miele şu an kalite cihazları 4.500 - 5.000 tl den başlıyor ama her eve giremiyordu oda azıcık özellik ve kalite düşürdü fiyatda düştü ama yindde bir arçelikden 10 kat daha sağlamdır en alt modeli bile.

Shira altı modeller daıkında Türkiyede montaj yapılıyor ve ben raksda 12 sene çalıştım vestel dahil bir çok firmaya iş yapıyorduk ülkem üretim ve montajını bildiğim için yerli ürün almam bırakın yerli almamayı ülkeme gelen ürünleri bile sorgularım.

Size bunun içinde samsung telefon işlemcilerinden örnek vereyim çoğu kişi alır ama bir haber olarak.

Samsung kendi işlemcisi senelerce bizim gibi 3. dünya ülkelerinde test etti

https://tr.wikipedia.org/wiki/Exynos_(i%C5%9Flemci)

Bu işlemciyi bize iyi olanı avrupaya gönderdi.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(i%C5%9Flemci)

Bu işlemciler avrupaya denemelikler ülkemşize geliyordu.

Bu sene en iyi performans Exynos bu işlemci verdi artık bütün dünyaya satabilir.

Bizler tüketici olarak uyanık olamazsak kazıklanırız.

Arçelik klimadan memnun olunmaz nasılmı 20 yıl önce Arçelik Daıkın ile anlaşmalı idi bütün klimaları Daıkın ama üstünde Arçelik yazardı (bir örnek izmirde olanlar Kahramanlar Arçelik servisine gidip bunu görebilirler) ama pahalı ve satamıyordu kalite düşürmek istedi Daıkın anlaşmayı kesti oda ispanyadan klima fabrikası satın aldı ama bu işler fabrika almakla olmuyor teknoloji yok ve bir kaç senede yok oldu o modeller.

Sonra gitti LG ile ortaklığa girdi senelerce LG - Beko olarak ve Demidöküm, Arçelik olarak ürünlerini sattılar ama yine arçelik farklı iel %10 kaliteli gerisi Allaha emanet.:)))

Bakın bu forumda araştırınız.

Inverter klimanın mucidi Toshibadır ve 1981 senesinde bulmuştur bu teknolojiyi ama Arçelik 2011 yılında yaptıüı tanıtımda müdürü diyorki Inverter yepyeni bir teknoloji bizde artık bu sisteme geçtik, bu video DH forumda yayınlandı bizler karnımızı tuta tuta güldük.

Yerli hiçbir ürün evime giremez.

Yukarde demiştim Raksda 12 yıl çalıştım Vantilatör, dvar Saaati yapamayyorduk motorlar ve elektronik aksam Tavvandan geliyor burada vidalıyorduk.:)

Çok çok haklısınız. Evet araştırmayı seven birisiyim. Başka bir konuda yazlık evimde Arçelik klimamın olduğunu yazmıştım 15 senelik diye hatırlıyorum. Sanırım dediklerinize göre bu da Daikın üretini olması lazım.

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim tekrardan.

Ne derseniz deyin artık hiç bir ürünler eskisi kadar kaliteli değil. Arçelik buzdolabım var 25 senedir kullanıyorum benle yaşıt. Şimdi de değiştireceğim eskidi artık şimdiki ürünlerinin eskisi kadar kaliteli olmadığı söyleniyor.

Firmalar da artık iyi ürün yapamıyor bir ürüne rakip çıkarmak için ürün üretiyor birbirlerine çok benziyor. Taklitçilik bu durumda ön planda.

Arçelik in evimde bazı eski ürünleri var komşularım da genelde Arçelik firmasının ürünlerini kullanıyor bir komşum yeni çamaşır makinesi aldı sesi fazla diye şikayeti var bir tanıdığım yeni Arçelik den bulaşık makinesi aldı sepetlerin paslandığını söylüyor. Bende yazlık evimde 6 kg çamaşır makinesini kullanıyorum memnun değilim temiz yıkamıyor.

Eskiden bir beyaz eşya veya klima alınır 20 sene kullanılırdı şimdi 5-6 senede eşyalar bozuluyor.

İthal ürünlerin bende daha sağlam olduğunu düşünüyorum.

• Ururu Sarara FTXZ50N Inverter Klima kullanıyoruz ilk çıktığında beri.

Yazın soğutma kışın ısınma ayrı bir keyif. Oldukça memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Ururu Sarara FTXZ50N Inverter Klima kullanıyoruz ilk çıktığında beri.

Yazın soğutma kışın ısınma ayrı bir keyif. Oldukça memnunuz.

Mükemmel bir klima.
  • captor34 kullanıcısına yanıt
    Ben araştırdım ancak fiyat bana tuzlu geldi ben baymak düşünecem.Ancak bu sorduğun iki model arasında mıora en son çıkanı. özellik ve performans açısından bi tık üstte. gerçi marka olarak zaten üstünlüğü var.Uygun fiyatı bu sitede bulmuştum sende bi bakıp incele bence.ak akçeyede bak...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/DAIKIN-Klima,1872,2754.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldofthelord30

Ben araştırdım ancak fiyat bana tuzlu geldi ben baymak düşünecem.Ancak bu sorduğun iki model arasında mıora en son çıkanı. özellik ve performans açısından bi tık üstte. gerçi marka olarak zaten üstünlüğü var.Uygun fiyatı bu sitede bulmuştum sende bi bakıp incele bence.ak akçeyede bak...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/DAIKIN-Klima,1872,2754.html

Teşekkürler.. Ben gittigidiyor dan tegorayı aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tegorayi 1 haftadir kullaniyorum sorularini yanitlayabilirim hocam buradaki "reklamci" kafalardan uzak dur direk o modeli markayi kullanan kisilere sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Miyora-Seasonal-Klimalar/Ftxk35aw-Inverter-Klima

bu nasıldır?

2,9-3 bin e

2,5 - 3,5 bin arası olabilir veya biraz daha artıp azalabilir

tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

http://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Miyora-Seasonal-Klimalar/Ftxk35aw-Inverter-Klima

bu nasıldır?

2,9-3 bin e

2,5 - 3,5 bin arası olabilir veya biraz daha artıp azalabilir

tavsiyeniz nedir?

Güzel klima. Tegora cı lara bakmayın.

2 klima kullanan şurada usta çıkıyor.

Mitsubishi Electric SF modeline de bakınız.

• Taiki Kou T kullanıcısına yanıt
    link verebilir misiniz

cevap için de teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 26 Mart 2016; 18:24:49 >
  • quote:

link verebilir misiniz

cevap için de teşekkür ederim

http://klima.mitsubishielectric.com.tr/urunler/ev-ofis-klimalari/split-klimalar/msz-sf-yeni-deluxe-power-inverter-duvar-tipi-split.aspx
    Mükemmel klima

• Taiki Kou T kullanıcısına yanıt
    satın alabileceğim link bulamadım da

• quote:

satın alabileceğim link bulamadım da

Çağrı merkezini arayın. En yakın bayi size nerede öğrenin. Sitesinde çağrı merkezi numarası yazıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.