Şimdi Ara

Daihatsu Copen sahibi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş, biri çıksın da ben satıyorum desin İzmir'den de fiyatta anlaşalım da alayım.

• sahibinden sitesinde 4 tane araç mevcut
  • 2 sene önce benim bir tanıdıkta vardı adanada sattı. fiyatına göre güzel spor bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

sahibinden sitesinde 4 tane araç mevcut

İstanbul'da olması işi zora sokuyor. Bu vesileyle konu yukarda kalsın
  • bakkala bile gidilmez bununla
  • İlla büyük mü olsun araç arkadaş, ne güzel park sorunu yok üstü açılıyo işte
  • Daihatsu Copen ile, Bmw, Mercedes'e bakmadıkları kadar dikkat çekersiniz. Yolda insanlar size el hareketleri ile "Çok güzel" işaretleri yapar. Bakanlar gözlerini alamaz. Hatta, "Abi beni de gezdirsene" diyenler olur seyir halinde iken

Elektrikli mi bu? diyenler dahi oldu

Bütün bunlara bizzat şahit oldum yani. Aracın ufak oluşu, ilgiyi arttırıyor.

Fakat en ufak bir konfor aramamanız lazım. Çukurlardan, kasislerden yavaş geçmeniz lazım, yoksa altını vuruyor. Lastikleri her yerde bulunmaz. O yüzden biraz pahalıdır. Arkadaşın araştırdığı kadarı ile yeni modelleri ülkemize getirilmiyor, özellikle otomatik vites olanı. Çünkü emisyon değerini geçiyormuş, öyle söyledi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2006 Sorento da ESP var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler bilgi için, amaca uygun olduğunu tekrardan anlamış oldum. Umarım İzmir'de bir satıcı çıkar oto pazarına gidicem bir ihtimal olaraktan
  • Bende izmirde hobi amaçlı Suziki swift 1.3 GTİ veya Honda CRX arıyorum ama eli yüzü düzgün bulamadım daha.
  • Bu aracı oto pazarlarında bulmak çok zor. internette sahibinden com a düşerse bulabilirsin onun dışında zor
  • Zevk meselesidir ama beş para vermem şahsen... Verene de saygı duyarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.