Şimdi Ara

Dahili Amfi Sahibi Tek Sub Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bu araca aşina olan arkadaşım varsa,
    Orjinal CD player'a , kendinden amfili, tek bir subwoofer bağlatabilirmiyim?
    Olur ise, çok büyük olmayan tercihen tüp şeklinde bir tavsiye verebilirmisiniz?
    700-1000tl ayırabilirim. Daha uygun fiyatlı çözümler süper olur tabii.
    Watt cinsinden birşey söylemesem, anlamam o hadiseden.
    Marka kıstasım yok.

Yalnız belirteyim player'ı herhalukarda değiştirmeyeceğim. Olmassa olmaz.
    Bu cihazı oradan çıkarmayı düşünmüyorum.

MustangGT39 Güzel miş üstad. Tasarım hoş/ şık. Fiyat tatlı. Şimdi bunu yerinde bulmak lazım olmaz mı?
    Performansı duymak, duyabilmek akılcı değilmidir? Malumunuz pek bilindik bir ürün değil galiba.
    Yada ben duymamışım. Performans için yorumda yapmamışlar verdiğiniz yerde(!)
    Ayrıca asıl uygunluk kısmı var. Bunun girişi benim playerla ne derece bağdaşır?
    Bizim playerların amfi çıkışı varmış. Kullanma klvz. bahsi geçiyor ancak ne tiptir, hatırlamadım şimdi.
    Ve yine CD Changer'da destekliyor. Alakası yok gerçi ama aklıma geldi şimdi.
    Netten siparişi vereyimde , ya elimde kalırsa. Uymayacak falan, estek olacak-köstebek çıkacak falan sonra...
    Anlatabiliyormuyum.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeiffer -- 23 Ekim 2009; 14:07:21 >

• Madem o kadar para çikabiliyorsunuz size.

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/130/201/TS-WX77A/index.html# 850 tl civari diye yanliş hatırlamıyorsam.

200w gercekten tatmin edici bir değer bence... O kadar aman aman bi merakniz yok ise.

Yada diğer bir seçenek olarak size Rockford P3 Slim + Audio System f2-500(seçim çok) Türü bir şeyde önerebilirim tabiki daha ayrintili çalicaktir..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.