Şimdi Ara

Daha ucuz Akaryakıt nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.benzinal.com/kampanyalar.aspx

Takip etmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

http://www.benzinal.com/kampanyalar.aspx

Takip etmekte fayda var.

Kredi karti yakit kampanlarini hic kacirmiyorum

Suanda podan aliyorum 3 olcak 4 olunca 50 tl bedava ::)))
  • ankarada takip eılemıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ankarada takip eılemıyor

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

ankarada takip eılemıyor

Neden?

Server Error veriyor
  • herhalde en ucuz full de ankarada, (4,23 görünüyor liste fiyatı)
    başka ucuz benzin varmı?
  • en ucuz benzin öyle bulunmaz. Bir petrol istasyonuna gidersiniz, bin litre alır parasını ödersiniz. Bin litreniz emanette kalır, her ay hesaplaşırsınız. Bizim burada şu an 2-3 arkadaş öyle yaptılar; 500 litre alanda var 1500 litre alanda. 6-7 ay zam geldi, benzin uçtu korkusu olmadan fullüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

en ucuz benzin öyle bulunmaz. Bir petrol istasyonuna gidersiniz, bin litre alır parasını ödersiniz. Bin litreniz emanette kalır, her ay hesaplaşırsınız. Bizim burada şu an 2-3 arkadaş öyle yaptılar; 500 litre alanda var 1500 litre alanda. 6-7 ay zam geldi, benzin uçtu korkusu olmadan fullüyorlar.

Öyle bir sistem varmı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

en ucuz benzin öyle bulunmaz. Bir petrol istasyonuna gidersiniz, bin litre alır parasını ödersiniz. Bin litreniz emanette kalır, her ay hesaplaşırsınız. Bizim burada şu an 2-3 arkadaş öyle yaptılar; 500 litre alanda var 1500 litre alanda. 6-7 ay zam geldi, benzin uçtu korkusu olmadan fullüyorlar.

herhangi bir petrol istasyonunda yapabilirsiniz. Adamlarında işine geliyor çünkü
  • Yeni kampanyaları paylaşalım lütfen
  • FULL diye bir benzin istasyonu var her sabah işe giderken görüyorum hep taksiciler oluyor nedir oranın kerameti daha mı ucuz??
  • sıkı pazarlık yapacaksın pompacıyla.
  • istanbul yolundaki TP den aldım benzin 4,23 tl di . TP kart verdiler 4,12 ye düştü. iki gün önce aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

Genelde bu sistemi dolmuşçular veya taksiciler yapıyorlar. Yazın serviste staj yaparkan Adapazarı-Alifuat Paşa hattında arabası olan birisi gelmişti onunla muhabbet etmiştik... Parasını peşin verince indirim yapıyorlarmış. Aylık 5000-6000 liralı mazot alıyormuş litresini 3.30 civarından veriyorlarmış o zaman...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.