arkadaşlar merhaba. bir sıkıntım var çözemedim sormak istiyorum.
asus k53sv marka laptobum var. alalı 3 yıl oldu. aldığım sene call of duty mw 3 olsun, assassins creed revelations olsun, battlefield 3 olsun, daha böyle onlarca oyunu sorunsuzca hiçbir kasma olmadan hemde high ayarlarda bitirdim.
darksiders 2 de keza aynı şekilde daha önce bitirdim. sıfır kasma ile.
sorunum şu ki, 1 yıl kadar aradan sonra darksiders 2 yi tekrar indirdim kurdum oynuyorum fakat ciddi kasma var.
shadow quality ve anti aliasing i sıfıra çektim. nvidia panelden oyunun tüm ince ayarlarını performansa getirdim. genel 3d ayarları da performansa.
bilgisayarı advanced system care ile sürekli taratırım ve turbo modu açık halde oyunlara giriyorum. virüs programı vs pcyi kasacak hiçbir şey yok. virüs olduğunu da sanmıyorum çünkü bilgisayarda bir şey yapmıyorum. girdiğim 3-5 forum sitesi facebook falan filan bu kadar.
sizce sorun artık bilgisayarın miyadını doldurmaya başlamasından mıdır? yoksa işletim sistemi veya virüs müdür? veyahut oyunun kendisinde mi bir sıkıntı vardır?
ne yapmamı öneriyorsunuz? sistem gereksinimleri çift çekirdek 2gb ram olan oyunu i5 2410m işlemci 4gb ram ile oynayamıyorum yav kafayı yicem
ekran kartım nvidia gt 540m, işlemci dediğim gibi i5 2410m, ram 4gb, işletim sistemi 7 ultimate.