Şimdi Ara

Daha önce aras kargo kapıda ödeme yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aras kargo kapıda ödeme ile bir alışveriş yapıcam. daha doğrusu ürünü şubeden alıcam o nedenle şubede ödeme oluyor. acaba gelen ürünü kontrol edebiliyor muyum? ptt de kontrol ettirmiyorlarmış, bunda da durum aynı mıdır? içinden taş falan çıkmasın o kadar para vericez. daha önce yapan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LKLC -- 3 Temmuz 2012; 21:12:13 >

• bilen yok mu?
  • bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı.
  • up
  • Benim eve getirmislerdi odeistim.Pek güvenmedigim biyerdi actım baktım once sonra parayı verdim sorun olmadı.
  • tamam o halde, sorun olmaz gibi. sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

tamam o halde, sorun olmaz gibi. sağolun.

konuyu hortlatiyorumda bi sorun oldumu hocam :)

ben mail atmiştim böyle cevap vermişlerdi..

.... Bey merhaba,

İletmiş olduğunuz e-postaya istinaden; tarafınıza gönderimi gerçekleşecek tahsilatlı kargonuzun teslimatının size yapıldıktan ve ödeme alındıktan sonra teslimat esnasında kontrolünü yapabilir, ürün hasarlı/eksik/sipariş dışı vb. nedenler ile iadesini yapmak isterseniz Durum Tespit Tutanağının tutulması ile iadesini gerçekleştirebilirsiniz.

Daha detaylı bilgi ve herhangi bir soru&sorunda 444 25 52 çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.
  • arkadaşlar ben internetten bir mal satmak istesem bireysel olarak bu kapıda ödeme sistemini kullanabileceğim bir kargo şirketi var mı acaba? az önce aras kargoyu aradım sadece ticari işletmeler kullanabiliyormuş aras kargoda.
  • Az önce aras kargo görevlisi 390tl ödemeli kargoyu açtırıp baktırmadı. Ben de teslim almadım.
    2 yıl sonra gelen hortlatma olacak ama kuralları değişti ya da bana gelen kargo görevlisinin işine gelmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.